mountainbiking ewii-medarbejdere
Vi er nysgerrige og spiller hinanden gode.
Få job hos EWII og bliv en del af vores familie...

Få job i EWII

Vil du være en del af os? Vi har det som én stor familie...

Selvom vi er mere end 450 medarbejdere, er vi som én stor familie. Vi er imødekommende og positive overfor hinanden, og når vi møder hinanden på gangene, i kantinen eller i afdelingerne, sender vi hinanden positiv energi med et lille ’hej’.

Vi er altid nysgerrige, og vi tør stille spørgsmål til eksisterende løsninger og processer, for det er kun ved at udforske nye muligheder, at vi bliver bedre. Vi spiller hinanden gode – og er ikke bange for at tage én for holdet. 

Vi kan lide at være sammen

EWII er en fleksibel arbejdsplads, og selvom vi godt kan lide at være sammen, så holder vi også af, at der er balance imellem arbejde og fritid – det er nemlig sundt at koble af. Vores medarbejderes sundhed er vigtig for os, og derfor sørger vi for sunde måltider i løbet af arbejdsdagen – og sjove aktiviteter, hvor vi rører os sammen og styrker fællesskabet efter fyraften. 

Fire værdier skinner igennem

Vores værdier er ’troværdige & nærværende’ og ’fremsynede & resultatskabende’. Det er vores pejlemærker.

Med afsæt i vores værdier undersøger vi nye løsninger sammen med vores kunder og bringer viden i spil i fællesskab.  Vi lægger ikke skjul på, at der er mennesker bag vores koncern, som trives med dialog og udfordringer.

Vi ville elske at kunne se ind i fremtiden, men ingen ved hvad den bringer. Ved at være fremsynede prøver vi på at se, hvad krystalkuglen siger om fremtidens energirigtige løsninger. Og selvfølgelig gør vi det med resultater for øje. 

5 fun facts om medarbejderne hos EWII

  • 28 % af lederne i EWII er kvinder
  • 3 ud af 7 direktører er kvinder
  • 300 af medarbejderne er mænd
  • 130 medarbejdere har haft 10 års jubilæum.
  • 13 hedder Michael, 11 hedder Søren, 11 hedder Lars , 6 hedder Camilla og 6 hedder Louise

 

 
4 trin til job hos EWII
1
Ansøgningen
Du får altid besked om, at vi har modtaget din ansøgning. Så er du sikker på, at den er sendt rigtigt. Oftest er en stilling slået op i 14 dage, og derefter udvælger vi kandidater til en personlig samtale.
2
1. samtale
Er du inviteret til en personlig samtale, kan du forvente, at samtalen tager cirka 1 time. Her taler vi om, hvem vi er - og vi finder ud af, hvem du er. I samtalen finder vi også ud af, om vi er noget for hinanden, og om dine faglige kvalifikationer passer til jobbet.
3
2. samtale
Til de fleste stillinger inviterer vi også til 2. samtale, hvor du forinden har udfyldt en personlighedstest. Testen giver os mulighed for at lære din personlige side lidt bedre at kende.
4
Vi er et match
Du hører fra os uanset om det er dig, vi vil have :-) – men også hvis du ikke kommer i betragtning. Hvis vi ikke ringer til dig, får du afslag på email, men du er altid velkommen til at ringe til os og få en uddybning.
3 tips til dit CV
Skriv max 2 siders CV – også selvom du har meget på hjerte
Gør mest ud af din erfaring, som er relevant for det job, du søger
Vis os hvordan du har skabt resultater
Til top