mountainbiking ewii-medarbejdere
Bliv en del af en spændende arbejdsplads

Job hos EWII

Vores medarbejdere er allerede fra første arbejdsdag en del af vores fællesskab og vil mærke den gode stemning, vores stærke faglighed og vores passion for at skabe værdi for vores kunder. 

Vi har mange forretningsområder og selskaber, men tænker og arbejder som én koncern, og vi har en fælles koncernstrategi. Vi har et sammenhold, som er stærkt. Vi er nemlig ansvarlige og passionerede og gør vores bedste for at hjælpe hinanden med fortsat at være en attraktiv virksomhed både for vores kunder og medarbejdere.  

 

mountainbiking ewii-medarbejdere
Gør karriere på en innovativ arbejdsplads
EWII forretning med hjerte logo
Meningsfyldt arbejde
Med udgangspunkt i vores værdier positiv, ordentlig og nyskabende driver vi forretning med hjerte. Det betyder, at vi har fagligt stolte og passionerede medarbejdere, der sikrer velfærd og værdi for EWII, vores kunder og for samfundet.

Vi bidrager alle til at skabe en god arbejdsplads med ordentlige forhold og til at fremme det bedst mulige arbejdsmiljø og samarbejde.
 
Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har en god løn både nu og efter arbejdslivet, og derfor tilbyder vi en god og konkurrencedygtig ansættelsespakke med en attraktiv pension og sundhedsforsikring.

Sundhed og trivsel er i højsædet, og i løbet af året tilbyder vi mange forskellige events og aktiviteter. Aktiviteterne drives af vores sundhedsambassadører og med stor opbakning og engagement fra vores medarbejdere.

Vi har store og positive forventninger til dig, og vi sætter klare mål og rammer for, hvordan du forventes at bidrage til at indfri vores mål og strategi. 

For at sikre faglig stolte og passionerede medarbejdere er medarbejdernes udvikling i fokus, så kompetencerne bliver udnyttet og udviklet i et meningsfyldt arbejde og under attraktive rammer. Dette kommer til udtryk gennem vores årlige tilfredshedsmåling og i de personlige udviklingssamtaler.

 

Søg job hos EWII
Vi er positive, ordentlige og nyskabende. Vi engagerer os i vores medarbejdere, og de engagerer sig i os.
Til top