mountainbiking ewii-medarbejdere
Bliv en del af en virksomhed med store ambitioner
Hos EWII er der udfordrende opgaver samt mange udviklingsmuligheder. Vi er fagligt stolte og har passion for vores arbejde.

Job hos EWII

Vores medarbejdere er allerede fra første arbejdsdag en del af vores fællesskab.

Fra første dag vil du mærke den gode stemning, vores stærke faglighed og vores passion for at skabe værdi for vores kunder. 

Vi har mange forretningsområder og selskaber, men tænker og arbejder som én koncern, og vi har en fælles koncernstrategi.

Vi har et sammenhold, som er stærkt. Vi er nemlig ansvarlige og passionerede og gør vores bedste for at hjælpe hinanden med fortsat at være en attraktiv virksomhed både for vores kunder og medarbejdere.  

Spørgsmål og svar om job ved EWII
Vi bidrager alle til at skabe en god arbejdsplads med ordentlige forhold og til at fremme det bedst mulige arbejdsmiljø og samarbejde.
 
Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har en god løn både nu og efter arbejdslivet, og derfor tilbyder vi en god og konkurrencedygtig ansættelsespakke med en attraktiv pension og sundhedsforsikring.

Sundhed og trivsel er i højsædet, og i løbet af året tilbyder vi mange forskellige events og aktiviteter. Aktiviteterne drives af vores sundhedsambassadører og med stor opbakning og engagement fra vores medarbejdere.
Vi har store og positive forventninger til dig, og vi sætter klare mål og rammer for, hvordan du forventes at bidrage til at indfri vores mål og strategi. 

For at sikre faglig stolte og passionerede medarbejdere er medarbejdernes udvikling i fokus, så kompetencerne bliver udnyttet og udviklet i et meningsfyldt arbejde og under attraktive rammer. Dette kommer til udtryk gennem vores årlige tilfredshedsmåling og i de personlige udviklingssamtaler.
Vi engagerer os i vores medarbejdere, og de engagerer sig i os.
Marianne Quistgaard Iversen HR-Direktør

Inspiration til unge ved EWII

Vi er en attraktiv arbejdsplads med rigtig mange spændende og interessante jobs. Vi vil gerne inspirere unge mennesker til deres valg til uddannelse og senere jobvalg.

Vi har derfor forskellige former for tilbud og samarbejder med uddannelsesinstitutionerne og unge på forskellige niveauer i uddannelsessystemet. Særligt har vi et ansvar for og en interesse i at gøre de ældste folkeskoleelever interesserede i emner som bl.a. energi, klima og bæredygtighed for at motivere dem til uddannelsesretninger som ingeniør, elektriker (forsyningsoperatør), økonom, maskinmester og miljøtekniker.

Vi ønsker at styrke forbindelsen mellem os som virksomhed og de unge i uddannelsessystemet, som er i gang med en relevant videregående uddannelse ved gennem et samarbejde at give mulighed for gensidig inspiration, f.eks. gennem praktikophold og opgaveskrivning. 

Endelig vil vi gerne arbejde for at skabe relevante jobs til de nyuddannede ledige indenfor vores fag. Vi har en særlig interesse i nyuddannede ingeniører, maskinmestre, økonomer og el-installatører, som skal have deres første job.

STUDERENDE VED EWII

Sådan inspirerer vi til valg af uddannelse
Åben Virksomhedsarrangementer
Vi afholder 'Åben Virksomhedsarrangementer' for overbygningselever
Oplæg fra ungdomsuddannelse
Vi afholder relevante oplæg for elever fra relevante ungdomsuddannelser
Relevante studiepraktikpladser
Vi skaber relevante studiepraktikpladser
Udvalg og praktikmesser
Vi deltager i udvalg og årlige praktikmesser på udvalgte uddannelsesinstitutioner
EWII forretning med hjerte logo
Meningsfyldt arbejde
Med udgangspunkt i vores værdier positiv, ordentlig og nyskabende driver vi forretning med hjerte. Det betyder, at vi har fagligt stolte og passionerede medarbejdere, der sikrer velfærd og værdi for EWII, vores kunder og for samfundet.
Til top