mountainbiking ewii-medarbejdere
Bliv en del af en virksomhed med store ambitioner
Hos os kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde. Vi går forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet.

Job hos EWII

Hos os kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde til gavn for vores kunders hverdag. 

Vi prioriterer din personlige og faglige udvikling, og sammen med ca. 430 andre fremsynede og resultatskabende medarbejdere kan du være med til at sikre en grøn og bæredygtig omstilling.

Allerede fra første arbejdsdag er du en del af vores stærke og sunde fællesskab. Du mærker den gode stemning, vores stærke faglighed og vores passion for at skabe værdi for vores kunder. 

Vi udtrykker vores forventninger i vores interne løfte til hinanden, vi kalder det ”Forretning med hjerte”:

  • Du er med til at skabe værdi ved at sikre livets selvfølgeligheder og gøre hverdagen ubesværet for vores kunder, nu og i fremtiden
  • Du indgår i et fagligt og fremsynet miljø
  • Du har mulighed for at gøre en forskel for dine kolleger, kunder, branche og for EWII
  • Du indgår i et stærkt fællesskab med et ubesværet samarbejde
  • Du indgår i et sundt fællesskab, der gør det nemmere for dig at træffe sunde valg
EWII forretning med hjerte logo 

Attraktiv arbejdsplads 

Vi har store og positive forventninger til dig, og vi sætter klare mål og rammer for, hvordan du forventes at bidrage til at indfri vores mål og strategi. 

For at sikre at vi er faglig stolte, fremsynede og resultatskabende er din udvikling i fokus, så dine kompetencer bliver udnyttet og udviklet i et meningsfyldt arbejde og under attraktive rammer. 

Vi bidrager alle til at skabe en attraktiv arbejdsplads med ordentlige forhold og til at fremme det bedst mulige arbejdsmiljø og samarbejde.
  
Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har en god løn både nu og efter arbejdslivet, og derfor tilbyder vi en god og konkurrencedygtig ansættelsespakke med en attraktiv pension og sundhedsforsikring.

Sundhed og trivsel er i højsædet, og i løbet af året tilbyder vi mange forskellige events og aktiviteter. Aktiviteterne drives af vores sundhedsambassadører og med stor opbakning og engagement fra vores medarbejdere.

 
Vi engagerer os i vores medarbejdere, og de engagerer sig i os.
Marianne Quistgaard Iversen Direktør for HR og Kundeservice

Inspiration til unge ved EWII

Vi er en attraktiv arbejdsplads med rigtig mange spændende og interessante jobs. Vi vil gerne inspirere unge mennesker til deres valg til uddannelse og senere jobvalg.

Vi har derfor forskellige former for tilbud og samarbejder med uddannelsesinstitutionerne og unge på forskellige niveauer i uddannelsessystemet. Særligt har vi et ansvar for og en interesse i at gøre de ældste folkeskoleelever interesserede i emner som bl.a. energi, klima og bæredygtighed for at motivere dem til uddannelsesretninger som ingeniør, elektriker (forsyningsoperatør), økonom, maskinmester og miljøtekniker.

Vi ønsker at styrke forbindelsen mellem os som virksomhed og de unge i uddannelsessystemet, som er i gang med en relevant videregående uddannelse ved gennem et samarbejde at give mulighed for gensidig inspiration, f.eks. gennem praktikophold og opgaveskrivning. 

Endelig vil vi gerne arbejde for at skabe relevante jobs til de nyuddannede ledige indenfor vores fag. Vi har en særlig interesse i nyuddannede ingeniører, maskinmestre, økonomer og el-installatører, som skal have deres første job.

STUDERENDE VED EWII

Sådan inspirerer vi til valg af uddannelse
Åben Virksomhedsarrangementer
Vi afholder 'Åben Virksomhedsarrangementer' for overbygningselever
Oplæg fra ungdomsuddannelse
Vi afholder relevante oplæg for elever fra relevante ungdomsuddannelser
Relevante studiepraktikpladser
Vi skaber relevante studiepraktikpladser
Udvalg og praktikmesser
Vi deltager i udvalg og årlige praktikmesser på udvalgte uddannelsesinstitutioner
Til top