Mand på kontor med EWII bredbånd erhverv
Tager hånd om nyansatte

EWII Graduate Programme tager hånd om nyansatte

Vi ansætter flere og flere vidensmedarbejdere, og en del af dem er nyuddannede eller i begyndelsen af deres karriere. Graduate Programmet henvender sig til disse medarbejdere for at sikre en god start. Det kan f.eks. være ingeniører, maskinmestre, økonomer, controllere og projektledere. Programmet hjælper til at blive godt integreret i EWII, og giver et lynløft af kompetencer. På den måde får graduate-kandidaterne større mulighed for at skabe værdi for koncernen hurtigere.

 

Netværk på tværs af faggrupper

Det professionelle netværk er ofte begrænset, når kandidaterne kommer lige fra studierne. Et af målene med programmet er derfor at skabe et netværk, hvor nyuddannede kan sparre med andre i samme situation. 

Det er godt at møde andre unge, som har de samme arbejdsmæssige udfordringer. Det er godt at dele sine overvejelser og bekymringer - selvom vi har forskellige fagområder.

Pernille Møller Thygesen,
Planlægningsingeniør og en del af EWII Graduate Programme

 

Kurser udvider den faglige værktøjskasse

På kurserne undervises der bl.a. i effektive arbejdsvaner, projektledelse og præsentationsteknik. Det suppleres med en individuel udviklingsplan, hvor der løbende er personlig sparring med en erfaren kollega. Formålet er at klæde nyansatte bedre på i forhold til at løse udfordringer, de sjældent har stået overfor på studierne. Vi sætter stor fokus på effektive arbejdsvaner. Man bliver ofte forstyrret på arbejdspladsen og har flere bolde i luften på en gang. Graduate Programmet sikrer en effektiv planlægning af arbejdstiden.

Til top