Er du studerende, og på udkig efter praktikplads?

Har du en idé til en opgave eller et speciale, hvor du ser os som en oplagt casevirksomhed, eller har du et ønske om et praktikophold hos os, er du meget velkommen til at skrive til os.

Hos EWII er vi med til at sikre udviklingen i Trekantområdet. Derfor byder vi studerende og praktikanter velkommen i det omfang, vi har mulighed for at hjælpe med et praktikophold eller opgave- og specialeskrivning.  Har du en idé til en opgave eller et speciale, hvor du ser os som en oplagt casevirksomhed, eller har du et ønske om et praktikophold hos os, er du meget velkommen til at skrive til os.

 

Som ingeniørpraktikant får jeg mulighed for at afprøve min teoretiske viden i praksis med analyser af infrastrukturer, konsekvenser og løsninger.

Ida Langberg Balsby, Ingeniørpraktikant.

 

Forklar lidt om din opgave eller dit speciale, din uddannelse og om, hvorfor du er interesseret i EWII.  Vi vil behandle din ansøgning og kontakter dig, hvis vi ønsker at høre mere om dit praktikophold eller speciale. 

teenager gamer på pc

Personligt udvikler jeg mine kommunikative evner under mit praktikforløb – vi skal dagligt løse problemstillinger, som stiller krav til kommunikation, samarbejde og forskelligt udgangspunkt.

Ida Langberg Balsby, ingeniørpraktikant

Skriv til os

Send os din uopfordrede ansøgning til uddannelsesstillinger og  praktikplads


Ansøg her

Mand på kontor med EWII bredbånd erhverv
Er du ingeniørstuderende - og vil i praktik?

Hvis du er ingeniørstuderende og gerne vil i praktik hos os, så se mere om dine muligheder her.

 

Se praktikmuligheder

mountainbiking ewii-medarbejdere
Bliv en del af en virksomhed med store ambitioner
Hos os kan du bruge og udvikle dine kompetencer i meningsfyldt arbejde. Vi går forrest i digitaliseringen og elektrificeringen af samfundet.
Til top