Konkurrencebetingelser

Overordnet

Konkurrencen udbydes af EWII A/S (CVR nummer 20810440) , Kokbjerg 30, 6000 Kolding, tlf. 70 55 55 55. Alle private husstande i Danmark kan deltage. Du kan kun deltage i konkurrencen en gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget.
Præmien er en voucher til 1 måneds gratis el eller fiberbredbånd fra EWII. 

Særskilt for elaftale:

    Præmien gælder kun det faktiske elforbrug i husstanden. Køber skal selv betale afgifter til staten og abonnement, etc.
    Præmien gælder kun til privatforbrug i privat hjem. Virksomheder eller enkeltmandsvirksomheder, med CVR-nummer på privatadresse kan ikke deltage.
    Præmien gælder et max. månedsforbrug på 500 kWh.
    Vinderen kan frit vælge blandt alle vores elaftaler. Vi har ingen binding på vores elaftaler.

Særskilt for fiberbredbåndsaftale:

    Præmien forudsætter at vi kan levere fiberbredbånd fra EWII på din adresse. Hvis dette ikke er tilfældet, vil du få din præmie erstattet med en voucher på en elaftale.
    Vinderen kan frit vælge imellem alle vores fiberbredbåndaftaler. Bindingsperioden er 6 måneder på vores fiberbredbåndsaftaler.

Voucher gælder 3 år fra udstedelsesdato.
Du er med i lodtrækningen, når du har udfyldt og indsendt konkurrenceformularen. Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet på konkurrenceformularen, så EWII kan kontakte dig angående eventuel præmie. Ansatte hos EWII A/S samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.
EWII A/S påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen. EWII A/S forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Hvis du vinder
Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail, og navnene offentliggøres på vores website. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentliggørelse.
Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.
Oplysninger om persondata
Alle deltagere i konkurrencen giver samtidig samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger.
EWII opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for selve konkurrencen og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet en præmie

Sådan vinder du
Vi udtrækker hver måned i 2017 to vindere: en vinder af el og en vinder af fiberbredbånd. Deltagelse i konkurrencen er gratis og der kan hverken gøres finansielle eller andre former for krav overfor arrangøren. Dog kræver indløsning af voucher en samtidig oprettelse af el-aftale eller fiberbredbåndsaftale hos EWII. Voucheren er gyldig i 3 år fra udstedelsesdatoen. Gevinsten kan ikke udbetales kontant eller erstattes med en skønnet gevinsterstatning. Gevinster kan ikke byttes. Gevinster kan heller ikke overdrages til en 3. person. Formalia angående overdragelse af gevinsten bliver aftalt med vinderen. Med henblik på forsendelse af gevinsten, er arrangøren ikke ansvarlig for rigtigheden af oplysningerne givet af vinderen af konkurrencen. Vi kontakter vinderne direkte på e-mail og offentliggør derudover navnet på vinderne på vores website.

Øvrigt
EWII A/S forbeholder sig desuden retten til, uden varsel og særskilt annoncering, at ændre disse deltagebetingelser, såfremt dette af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt. Alle klager, der refererer til gennemførelsen af konkurrencen, skal fremsendes skriftligt til EWII A/S eller via EWII@EWII.com. Dette skal foregå inden 14 dage efter den dag, hvor vinderen er trukket. Klager der ikke bliver modtaget via telefon eller bliver modtaget for sent, godtages ikke. 
Til top