Konkurrencebetingelser

Overordnet
Konkurrencen udbydes af EWII A/S, Kokbjerg 30, 6000 Kolding, tlf. 70 55 55 55. Alle private husstande i Danmark kan deltage. Men deltagelsen er betinget af, at du har skrevet dig op som medlem af EWIIs kundepanel. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Præmien er 1 stk. B&O trådløse høretelefoner til en værdi af 999 kr.

Du er med i lodtrækningen, når du har tilmeldt dig EWIIs kundepanel inden den 30. oktober ved at udfylde og indsende formularen på foregående side. Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet på konkurrenceformularen, så EWII kan kontakte dig angående eventuel præmie. Ansatte hos EWII A/S samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. EWII A/S påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen. 

Hvis du vinder
Der udtrækkes 1 (en) vinder den 30. oktober 2020 ved simpel lodtrækning blandt de som har tilmeldt sig EWIIs kundepanel, og vi giver vinderen direkte besked pr. e-mail. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Der kan laves aftale om at præmien afhentes hos EWII eller afsendes til vinderen.

Oplysninger om persondata
Alle som tilmelder sig EWIIs kundepanel er med i lodtrækningen og giver samtidig samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. EWII opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for selve kundepanelet og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet en præmie. Oplysninger om deltagere der ikke har vundet, vil blive slettet senest 1 måned efter konkurrencens afslutning. Oplysninger om vindere vil blive slettet senest 6 måneder efter udlevering af præmien.

Øvrigt
EWII A/S forbeholder sig desuden retten til, uden varsel og særskilt annoncering, at ændre disse konkurrencebetingelser, såfremt dette af juridiske eller andre grunde bliver nødvendigt. Alle klager, der refererer til gennemførelsen af konkurrencen, skal fremsendes skriftligt til EWII A/S eller via ewii@ewii.com. Dette skal foregå inden 14 dage efter den dag, hvor vinderen er trukket. Klager der bliver modtaget via telefon eller bliver modtaget for sent, godtages ikke.

 

>> Tilbage til tilmelding til kundepanel

 

Til top