Forever Young Kolding Lysfestival 2018
Kolding Light Festival 2018
EWII er med, når Kolding d. 6.-8. december med spændende lyssætninger, videolyd, interaktive installationer og lyskunst udfolder sig fra en helt ny side.

EWII giver dig de lysende øjeblikke

Lys er ikke længere "bare" lys.

Lys har en langt større betydning for vores sundhed, end vi går og tror. På niveau med kost, motion og søvn er det med til at påvirke vores fysiske og mentale sundhed. Men det behøver ikke at være kedeligt og dyrt.

Lysfestival i Kolding

EWII støtter Kolding Light Festival, når de for 6. gang indhyller Kolding by i et festfyrværkeri af spændende lyssætninger, videolys, interaktive installationer og lyskunst. 

Der er mulighed for at tage hele familien med – store som små, da festivalen finder sted fra d. 6.-8. december i tidsrummet fra 17-21.00. Der er fyldt med flotte installationer i hele byen. 

På Banegårdspladsen finder du den yderst interaktiv og sjove installation, Forever Young, der gør det muligt for dig at få vist dit ansigt på en kæmpe oppustelig baby. Lad dine børn se dig eller dem selv som baby igen og få rørt lattermusklerne. Dette er din chance for at blive evigt ung!

Kig også forbi Koldinghus hvor der er mulighed for et gensyn med lysinstallationen ”murenes minder”, der blev lavet i forbindelse med slottets 750 års jubilæum.

Energibesparende lys

EWII har indgået et samarbejde med EL-Grossisten, hvor vi gør det muligt for vores kunder at spare 50 % på energibesparende el-produkter. Vi synes nemlig, at det både skal kunne betale sig at tænke grønt og spare på energien – både af hensyn til miljøet og din økonomi. Og det vil vi gerne hjælpe vores kunder med.

Skift f.eks. din halogenpære ud med en LED-pære, som bruger 4-5 gange mindre strøm. Ud over den årlige besparelse på elforbruget er der også besparelse på indkøb af pærer – du skal nemlig ikke købe dem så ofte da en LED-pære holder 10-15 år hvorimod en halogenpære har en levetid på ca. 2 år.

Hvis du ikke allerede køber strøm hos EWII, så er der en "indlysende" grund til det nu.

Kolding Kommune har allerede, som et led i deres energibesparelsesprogram, udskiftet deres gadebelysning i hele kommunen til LED og opnået en besparelse.

 

Stik i stikkontakt
EWII vinder Kolding Kommunes udbud på el
Det bliver EWII Energi, der skal levere el til Kolding Kommunes bygninger og vejbelysning i de kommende tre år. Samlet set handler det om næsten 800 installationer med et forbrug på mere end 18 GWh om året.
Vi støtter
Børn og unge
Lokalområdet
Sport, kultur og øvrige civilsamfund
Til top