Af EWII
BLOG
31. oktober 2019

Alle børn og unge skal have det

Sådan er vi hos EWII med til at gøre en forskel for børn og unge i Trekantområdet.

I FN’s børnekonvention står der, at alle børn har ret til at lege, gå i skole, få mad og sige deres mening. Hos EWII oversætter vi det til, at alle børn skal have det godt – og have en barndom og ungdom som ruster dem og giver god ballast til det voksne liv. 

Og særligt i julemåneden er det tid til efterrationalisering og omtanke.

...fortsættes under billedet

Børn der leger | EWII

Ekstra omsorg og kærlighed

Hundredvis af børn og unge i Trekantområdet glæder sig ikke til julemåneden, som ellers er et tidspunkt på året, hvor børn og unge mærker ekstra omsorg og kærlighed. Men tanken om at der måske ikke ligger en julegave under juletræet, om de voksne har overskud til at tænke på én, eller om der er julemad på tallerkenen – det kan give ondt i maven hos mange børn.

 

Lokale initiativer

I Trekantområdet, hvor EWII er lokal og har sin hjemmebane, vil vi også tage ansvar for at vores lokale næste-generation af voksne har det godt. Dagligt er vi i kontakt med mange mennesker – vores kunder – og de skal mærke at vi også i denne henseende bekymrer os om den kommende generation.

Derfor støtter vi lokale initiativer som blandt andre ’Red Barnet’ i Fredericia, som sikrer julegaver, julemad og julehygge til en traditionsrig julemåned for lokale børn.

 

Igennem flere år har vi hjulpet trængte familier i lokalområdet.

 

Nye initiativer for børn og unge er velkomne

Ofte er det tilbagevendende årlige initiativer, som EWII støtter, men nye er også meget velkomne. 

”Igennem flere år har vi hjulpet trængte familier i lokalområdet – og den indsats vil fortsætte. Men sidder der initiativtagere derude i EWIIs lokalområde, som også brænder for at give trængte børn og unge en kærlig opvækst, så vil vi også gerne støtte nye tiltag”, siger Nina Egeskjold Bruun, der er Kommunikationschef hos EWII. 

Hun opfordrer samtidig til, at man kontakter EWII og fortæller om andre initiativer, som fokuserer på børn og unge i Trekantområdet – både i forbindelse med julen, men også generelt set.

Vi er afhængige af, at initiativtagerne henvender sig til os. Så hjælp os med at hjælpe lokalt

Nina Egeskjold Bruun, Kommunikationschef
 

Drenge spiller fodbold | FC Fredericia | Fra bænken til banen
EWII
Fodbold får unge i skole
De unge får sociale relationer og fællesskab. Det motiverer dem til at gå i skole.
EWII møder Kim Raahauge i Vejen
EWII
Ildsjæl hjælper kendskab til fibernettet på vej
Det betaler sig at være en ildsjæl
Til top