Af senior projektleder og energisynskonsulent Martin Vesterbæk, Rådgivning
BLOG
26. januar 2020

Kender du denne enkle metode til at spare penge og reducere CO2?

Med en varmepumpe på abonnement sparer du penge og skåner miljøet.

En varmepumpe er et godt alternativ til olie eller naturgas. Her er fem fordele med en varmepumpe på abonnement.

1: En CO2 neutral varmekilde
Vil din virksomhed leve op til regeringens krav om at mindske CO2 udslippet og skåne miljøet? Så kan en varmepumpe være en god ide. Sådan kan din virksomhed reducere CO2 reduktionen med op til 100 % i forhold til andre varmekilder. Det kræver, at varmepumpen forsynes med el fra vedvarende energikilder som vindmøller eller solceller.

2: Forbedret varmeøkonomi
En varmepumpe anvender luftens eller jordens naturlige varme. Den er økonomisk fordelagtig, fordi du over tid sparer penge på varmeforbruget. Mange virksomheder kan reducere deres varmeudgifter med op til 25 % med en varmepumpe på abonnement.

3: Ingen drift og vedligehold
En varmepumpe er driftssikker og kræver ikke mange ressourcer til vedligehold. Med en varmepumpe på abonnement fra EWII, slipper du helt for bekymringer. Vi sørger for vedligehold, og at de nødvendige og lovpligtige eftersyn bliver foretaget. 

4: Stor gevinst med en lav investering
Det kræver naturligvis en investering at vælge en CO2 neutral og økonomisk fordelagtig varmeløsning. Helt præcist 15 % af totalprisen for projektet. Men investeringen bliver reelt tilbagebetalt over en periode, i de besparelser din virksomhed opnår. Normalt kan der opnås en tilbagebetalingstid på investeringen på mellem 2-7 år. Det giver en forrentning af de investerede penge på mellem 14-50 %.

5: Ingen overraskelser
Vi er med dig hele vejen. Fra de indledende overvejelser indtil du vælger en varmepumpe på abonnement. På den måde kender du alle omkostninger. Vi sørger for, at anlægget bliver installeret og indstillet optimalt. Så kan du koncentrere dig om din forretning og dine kunder. 

I EWII Energirådgivning kan vi hjælpe dig og din virksomhed med en varmepumpe på abonnement. Til gavn for din økonomi og vores fælles miljø. 

 

Kontakt projektleder Martin Vesterbæk for mere information

 

Varmepumpe på abonnement illustration
Der er mange fordele ved at vælge en varmepumpe

Ved at udskifte eller supplere eksisterende varmekilde med en varmepumpe på abonnement kan din virksomhed blandt andet spare op til 25 % på varmeregningen, reducere dit CO2-udslip og slippe for uforudsete omkostninger. 

Vil du vide mere?

Børn der leger | CSR
EWII
Alle børn skal have det godt
En forskel for Trekantområdet
Kurve der viser besparelse | EWII
senior energirådgiver Jørgen Pagh, Rådgivning
Energibesparelser på nybyggerier
Rådgivning kan spare energi
it kriminel med bærbar
EWII
Tre typiske IT-trusler
Kend IT-truslerne og undgå at falde i fælden
Til top