Godt nytår
Tillid er ikke en rettighed - det skal vi gøre os fortjent til.

Det lover vi dig i 2021

Her er noget af det, vi lover dig og os selv. Læs vores nytårsforsæt for 2021 - og hold os bare op på dem.

2020. Et år vi sent glemmer. Men måske glemte vi lidt, at vi udover corona også har en anden fælles dagsorden i Danmark?

Nemlig den grønne omstilling.

Den grønne omstilling har fyldt - og fylder stadig - en del her hos os.

Vi startede 2020 med at love dig - og os selv – at opfylde en række nytårsforsætter, der blandt andet om bæredygtighed og om tillid. Her kan du se, hvordan det gik.

 

Sådan gik det i 2020

 

 

Her er hvad, vi lover i 2021

For 2021 har vi selvfølgelig også nytårsforsæt – og du må meget gerne holde os op på, at vi kommer i mål med dem, for også i 2021 vil vi hos EWII være dem, der går forrest med nysgerrighed, nærvær og ansvarlighed:

Vores ansvarsfulde nytårsforsæt

EWII er ansvarlig for infrastrukturen af el, vand, varme og fiber i Trekantområdet. Også i 2021 vil vi gå forrest og påtage os det ansvar.

Det betyder:
Vi tager ansvar for at sikre dig en sikker og stabil forsyning af strøm i stikkontakten, vand i vandhanen, varme i radiatoren og internet igennem fibernettet. Og det skal være nemt for dig at følge med i dit forbrug og få gode råd og vejledning fra os.

Vores nærværende nytårsforsæt

Ikke mere bullshit. Vi er ved at gøre op med fagsprog, fagudtryk og forkortelser. Hos os skal det være nemt og forståeligt at være kunde. Du skal kunne stille alle de spørgsmål, du vil – og få et svar, der er til at forstå.

Det betyder:
Hos EWII er vi også bare mennesker, og hver dag gør vi vores bedste for at el, vand, varme og internet skal være så nemt for dig som muligt. I 2021 vil vi gøre det endnu nemmere for dig at være kunde med udvikling af vores service og masser af rådgivning – både når du ringer til os, og når du er i kontakt med os online. Derfor lover vi dig, at der i 2021 kommer lidt mere kulør på tilværelsen.

 

Vores nysgerrige nytårsforsæt

I mere end 150 år har vi undret os over energi. Vi har en oprigtig interesse i energi og alt, hvad der handler om grøn omstilling. Vi er nysgerrige på, om vi sammen kan gøre en forskel for den grønne omstilling.

Det betyder:
I 2021 vil vi sørge for, at den strøm vi leverer til vores kunder, er baseret på 100% grøn strøm. Så kan du som kunde hjælpe den grønne omstilling godt på vej uden at du skal gøre noget. 

Vi leder hele tiden efter måder, som gør os bedre til at bruge energien – og det kræver, at vi undersøger, derfor lover vi dig, at vi i 2021 vil vil lade os drive af nysgerrigheden. Når vi bruger energi i dag, skal vi tage hensyn til miljøet og kloden. Det er vigtigt, for os alle sammen.

Tillid er ikke en rettighed, vi har som energiselskab.
Tillid er noget vi skal vinde...
Lars Bonderup Bjørn CEO, EWII Koncernen
Til top