Følg nytårsforsætterne
Tillid er ikke en rettighed - det skal vi gøre os fortjent til.

Sådan holder vi vores nytårsforsæt

Vi vil holde, hvad vi har lovet dig...

Nytårsforsæt - eller løfter til dig og os selv - vil vi gøre alt, hvad vi kan for at holde. Og det er netop, hvad vi vil her på siden.

Her vil du kunne følge med i udviklingen af vores nytårsforsæt, og om vi er kommet i mål. Der vil løbende være opfølgninger, så snart vi har nyt at fortælle dig.

Følg udviklingen her

Næsten al aktivitet i din hverdag forudsætter, at du har adgang til el, vand, varme og internet. Det er nogle af de ting, som skal fungere, ellers bliver din hverdag bøvlet.

Vi ved godt, at energiforbruget ikke er det du måske, bruger mest tid på. Og netop derfor er det vigtigt, at du kan få et hurtigt og overskueligt overblik over familiens energiforbrug.

Selvbetjeningen tager vi dig kærligt i hånden og giver dig et visuelt overblik over dit energiforbrug og dine betalinger. Og så har du mulighed for at opsætte overvågning af dit energiforbrug, så du automatisk får besked, hvis dit energiforbrug ændrer sig. Det giver dig forudsætningerne for nemmere at opdage et sprunget vandrør, et læk fra fjernvarmerøret eller et unormalt højt strømforbrug. 

Det er vigtigt for os, at du kan føle dig tryg, og vores kundeservice sætter en ære i at give dig god betjening hver gang. Vi har glade kunder, som gerne må kunne høre vores smil i telefonen. Der er nemlig mennesker bag.

 

 

 

Der er godt nyt til dig , der vil gøre lidt ekstra for miljøet. Nu kan du nemlig vælge Skov-el, som tilvalg til dit elprodukt.

Med Skov-el planter du træer med dit elforbrug. Du donerer ubeskåret 2 øre pr. kWh, du forbruger, til Growing Trees Network, der er en organisation som planter folkeskove i Danmark.

Ved at vælge skov-el gør du noget godt for miljøet. Træer 'suger' nemlig CO2 til sig og gøre vores atmosfære renere, samtidig med at træerne beskytter grundvandet, så vi får renere drikkevand.

>> Se hvordan du kan være med til at planter træer med dit elforbrug

 

 

Som kunde ved EWII kan du være sikker på, at vi engagerer os i udvikling og forskning, som er med til at skabe nye løsninger, så du og alle andre klimabevidste forbrugere kan tage del i den grønne omstilling. 

Vi er engageret i forskningscentret Center Danmark, der arbejder på at skabe en data-infrastruktur, der gør det muligt at optimere det daglige energiforbrug.

Center Danmark stiller skarpt på digitalisering og vil bidrage til den grønne omstilling på to måder:

  1. For det første ved at udnytte lagringskapacitet i de energi-systemer, vi allerede har, for bedre at kunne udnytte kapaciteten af vores vindmøller og solceller.

  2. Og for det andet ved at styre danskernes energiforbrug smart, så vi undgår overbelastninger i knudepunkter af energisystemet.

 

Gennem aktiviteter i Center Danmark kan vi medvirke til at finde løsninger, der bidrager direkte til den grønne omstilling.


Det er et ambitiøst nytårsforsæt, men det er vigtigt for vores fælles fremtid – og vi glæder os til at følge op på dette nytårsforsæt.

>> Læs også "Grøn forskningscenter opruster: klar til klimakamp" 

>> Læs kronik i Weekendavisen "Frysehuse som kæmpebatterier i stedet for at bygge for mange vindmøller"

 

 

Det er store ord at sige, at ’vi vil vinde din tillid’ – og hvordan kan vi være sikre på, at vi rent faktisk gør det?

 

Først og fremmest vil vi gøre et godt forsøg. Energibranchen har historisk set været præget af mistillid, lukkethed og uigennemsigtige elpriser.

 

Det vil vi gøre op med.

 

Du skal kunne stole på, at du altid får en fair behandling hos os, at vi hjælper dig til at forstå el-markedet, som er en kompleks størrelse, og at vi arbejder for, at konkurrencen på elmarkedet bliver mere gennemsigtig og på lige vilkår. 

 

Samtidig vil vi også være med til at sikre, at danskerne har ens sikkerhed for drikkevand af høj kvalitet - uanset hvor i landet de bor.

 

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at vores kunder kan have tillid til os både nu og i fremtiden.

 

Det er et nytårsforsæt, som det i bund og grund er svært for os at vide, om vi er lykkedes med. Men vores fokus på at vinde din tillid er vigtig for os.

 

 

 

Det kan være enormt svært at gennemskue, hvad der er op og ned på elmarkedet. Derfor er vores nytårsforsæt, at vi i 2020 vil give dig muligheden for at købe el til den rene rå indkøbspris – et gennemskuelig og fremtidssikret produkt.


Det glæder os, at vi allerede er i mål med det her nytårsforsæt. Vi har nemlig lanceret elproduktet ”El til indkøbspris”. 

Køber du el til indkøbspris, følger din elpris udviklingen på markedet. Det betyder, at prisen på el bliver fastsat time for time fremfor at være fastlås i en periode. På den måde betaler du altid den aktuelle pris for dit elforbrug.

>> Se flere fordele med El til Indkøbspris

 

 

I dag er EWIIs fibernet i Trekantområdet åbnet op for flere aktører, og der er nye på vej på. 

Du skal selv kunne bestemme, hvilken leverandør du vil have på fibernettet, og vi vil give dig flere valgmuligheder for at vælge dit indhold selv.

Derfor har vi et fibernet, der er åbent for vores lokale aktør EWII Bredbånd, de tre landsdækkende aktører YouSee, Hiper og Telia – og erhvervsaktøren TDC Erhverv. 

Vores nytårsforsæt er, at der i 2020 kommer endnu en aktør på fibernettet - og vi har lige åbnet fibernettet op for en ny udbyder - nemlig Kviknet

 

 

Vi har en ambition om, at alle husstande i Trekantområdet skal have adgang til fibernettet senest i 2023. 

Planen for udrulning af fibernet i 1. etape er allerede offentliggjort, og vi kick starter udrulningen i Vejle, Kolding og Middelfart. Her etablerer vi fibernet på de mange adresser - primært i centrum af byerne - som endnu ikke har fået fibernet. 

>> Find planen for udrulningen lige her

>> Mød os også i lokalområdet

 

 

Tillid er ikke en rettighed, vi har som energiselskab.
Tillid er noget vi skal vinde...
Lars Bonderup Bjørn CEO, EWII Koncernen
Møde med fire deltagere | EWII
Find ud af mere om os

EWII er en fremsynet energikoncern med fokus på at skabe værdi for lokalområdet og kunderne.

En koncern som er kendetegnet ved at være nærværende, opføre os ordentligt og sørge for, at det er så ubesværet som muligt at være kunde i koncernen.

Vi viser vores holdninger - og tør at vise vores kunder, at vi har ambitioner for fremtidens energiforsyning på deres vegne.

Mere om os

Til top