Fik vi holdt hvad vi lovede i 2020?
Tillid er ikke en rettighed - det skal vi gøre os fortjent til.

Sådan gik det med vores nytårsforsæt for 2020

Hvordan gik det med dit?

Nytårsforsæt - eller løfter til dig og os selv - vil vi gøre alt, hvad vi kan for at holde. Og det er netop, hvad vi vil her på siden.

Her kan du nemlig se, hvordan det gik med de nytårsforsæt, vi satte os for i 2020.

 

Sådan gik det med vores nytårsforsæt 2020

Her er status for 2020 – kom vi i mål?

Næsten al aktivitet i din hverdag forudsætter, at du har adgang til el, vand, varme og internet. Det er nogle af de ting, som skal fungere, ellers bliver din hverdag bøvlet.

Fik du så en mindre bøvlet hverdag i 2020?

Nok ikke i det helt store perspektiv, men hvis vi kigger på dit energiforbrug, så lagde vi os i selen for at give dig en nemmere hverdag som kunde hos os.

Vi tog nye værktøjer i brug i vores kundeservice, så vi kunne give dig en bedre service.

Helt konkret har vi åbnet en linje, hvor du kan ringe ind, hvis du er kommet til at takke ja til en lidt for kvik el-sælger over telefonen.

Vi stræber hver dag efter at give kunderne den bedste oplevelse. Uanset årsagen til deres opkald er målet altid at hjælpe og guide vores kunder. Hurtigt og med en kvalitet som gør, at kunderne lægger røret fra sig igen med et smil.

 

 

 

Her er status for 2020 – kom vi i mål?

Faktisk blev det ikke bare til ét klimavenligt elprodukt – men to typer af klimavenlighed.

I starten af 2020 var der godt nyt dig, der ville det godt for miljøet. Vi introducerede nemlig som et tillæg til el-aftalerne: skov-el, hvor du kunne plante skov med dit elforbrug.

Skoven for 2020 er endnu ikke plantet, men sammen med Growing Trees Network og Middelfart Kommune er landstykket købt, og vi vil i 2021 plante en folkeskov sammen.

Og i slutningen af 2020 blev det endnu nemmere at gøre noget godt for miljøet og grøn strøm-produktion. 2020 blev nemlig året hvor alle EWIIs elprodukter blev grønne og produceret på vedvarende energikilder.

>> Læs om grøn strøm

 

 

Her er status for 2020 – kom vi i mål?

Den grønne omstilling er ikke glemt, til trods for at corona har fyldt så meget i 2020. Forskningen i energidata kunne ikke kun hjælpe til med den grønne omstilling 

Mere konkret satte vi varmepumper på abonnement på den helt store dagsorden i 2020, hvor vi investerede i varmepumpeselskabet Fyr Fyret – som i dag hedder EWII Varmepumper – og som tilbyder dig en grøn varmekilde til din husstand.

>> Læs om varmepumper på abonnement

 

Her er status for 2020 – kom vi i mål?

Energibranchen er historisk set præget af mistillid, lukkethed og uigennemsigtige elpriser. Det gjorde vi op med, da vi søsatte en indsats imod beskidte tricks og ufine salgsmetoder, og vi krævede, at konkurrencen i branchen blev ført på lige vilkår.

Hver dag oplevede vi – og det gør vi stadig – at vores kunder bliver snydt af andre el-selskaber, som bruger ufine salgsmetoder til at kapre kunder.

>> Læs hvad vi sagde i pressen

Det var ikke kun i energibranchen, vi ville have lige vilkår – det gjaldt også for drikkevandet. Her ville vi være med til at sikre, at danskerne kunne opleve ens sikkerhed for drikkevand af høj kvalitet - uanset hvor i landet de bor. Det fik vi i den grad sat på dagsorden sammen med de øvrige danske vandselskaber.

>> Læs mere om drikkevand

Det er store ord at sige, at vi vil vinde din tillid. Måske synes du, at vi har ramt plet. Måske ikke. Men vi gjorde et ihærdigt forsøg.

Og vi bliver ved. Det vigtigste for os, det er, at du har tillid til os. Og det bliver vi aldrig færdige med at jagte.

 

 

Her er status for 2020 – kom vi i mål?

Det kan vi roligt sige ja til.

Først i 2020 introducerede vi nemlig elproduktet: el til indkøbspris.

Det kan være enormt svært at gennemskue, hvad der er op og ned på elmarkedet. Derfor var vores nytårsforsæt for 2020, at vi ville give dig muligheden for at købe el til den rene rå indkøbspris – et gennemskuelig og fremtidssikret produkt – og det fik du!

>> Læs mere om El til Indkøbspris

 

 

Her er status for 2020 – kom vi i mål?

I dag er EWIIs fibernet i Trekantområdet åbnet op for flere aktører, og faktisk er EWIIs fibernet dét fibernet i Danmark, der er åbnet op for flest udbydere.

Du skal selv kunne bestemme, hvilken leverandør du vil have på fibernettet, og vi vil give dig flere valgmuligheder for at vælge dit indhold selv.
I løbet af 2020 nåede vi op på at have ni forskellige udbydere på EWIIs fibernet.

>> Se alle udbydere på fibernettet

 

Her er status for 2020 – kom vi i mål?

Vi er ikke helt i mål på det her nytårsforsæt – men det skulle vi sådan set hellere ikke være.

Vi har en ambition om, at alle husstande i Trekantområdet skal have adgang til fibernettet senest i 2023.

I 2020 blev flere nye etaper af udrulningen offentliggjort – og som den første by i Danmark står Middelfart nu dækket med fibernet til alle husstande.

Dog ikke husstande, der har fravalgt fiber, eller boligforeninger, som vi har en god dialog i gang med.

Vi ruller videre og åbner allerede i starten af 2021 op for endnu en etape af fibernet-udrulningen i de bynære områder af Kolding og Vejle.

>> Find planen for udrulningen lige her

 

Tillid er ikke en rettighed, vi har som energiselskab.
Tillid er noget vi skal vinde...
Lars Bonderup Bjørn CEO, EWII Koncernen
Møde med fire deltagere | EWII
Find ud af mere om os

EWII er en fremsynet energikoncern med fokus på at skabe værdi for lokalområdet og kunderne.

En koncern som er kendetegnet ved at være nærværende, opføre os ordentligt og sørge for, at det er så ubesværet som muligt at være kunde i koncernen.

Vi viser vores holdninger - og tør at vise vores kunder, at vi har ambitioner for fremtidens energiforsyning på deres vegne.

Mere om os

Til top