Skal vi tænke nyt sammen?

Nytænkning er et af de allervigtigste elementer i vores DNA. Nytænkning har været med til at gøre os til den virksomhed, vi er i dag. Og det er hver dag med til at flytte os i nye og spændende retninger, der på hver sin måde kan bidrage til en bæredygtig fremtid.

Vores pointe er, at vi altid er drevet af nytænkning - og er ikke bange for at tænke 'det vi plejer' på ny. Uanset hvilket område inden for energi, fiber, infrastruktur, anlæg, velfærdsteknologiske og miljørigtige løsninger, vi beskæftiger os med.

Når vi siger nytænkning, betyder det ikke, at vi altid skal opfinde på ny - men at vi kan gøre dét, vi gjorde i går bare lidt bedre i dag.

I mange af vores forretningsområder samarbejder vi med andre nytænkende virksomheder - med ekspertviden skaber vi unikke løsninger tilpasset virksomhederne. Derfor vil vi altid gerne udvikle og tænke nyt sammen med andre. Er du blevet inspireret, så kontakt os her. 

 

Bliv inspireret - kontakt os

Tag med på rejsen...

Lad os inspirere dig til nytænkning 

Mand sidder på det dansk designede køretøj TRIPL
Miljøvenlig varetransport
EWII vaerdipulje modtagere
Belønning af den gode idé
Vi udvikler, tænker nyt og sikrer en bæredygtig fremtid

Nytænkning siden 1867

Det hele startede i 1867, da Vejle som blot den 4. by i Danmark fik sit eget vandværk. Siden da har en lang række af driftige og innovative mennesker været med til at skrive den historie, der med tiden er blevet til vores historie. 

Vi har lavet en film om vores historie fra 1876 og til i dag. Se filmen og bliv klogere på, hvordan nytænkning de sidste 150 år har bidraget til, at vi i dag er en moderne virksomhed med en lang række spændende forretningsområder. Du finder også meget mere om vores 150 års historie.

 

Se vores 150 års historie
Se hele vores 150 års historie
Til top