Fredericia Vold

Organisering i EWII Koncernen

Koncernen er organiseret med fem overordnede områder, som hver især bidrager til, at vores kunder kan forvente at få forsynings- og leveringssikre produkter inden for el, vand, varme og fiber i Trekantområdet.

Infrastruktur omfatter drift, vedligeholdelse og udbygning af infrastrukturen for koncernens lovregulerede områder inden for elnet, vand og varme. Med fremsyn og rettidig omhu passer vi godt på den infrastruktur, som ligger i jorden i Trekantområdet. Infrastrukturselskaberne er samlet under navnet TREFOR.

Renewables, Trading and Consulting har med afsæt i risikostyring og investering fokus på produktions-, rådgivnings- og tradingaktiviteter. Området omfatter portfolio management, energihandel, vindmølleparker og rådgivning inden for koncernens områder el, vand, varme og fiber.
 
Salg & Kundeservice har et skarpt kundefokus og en kommerciel tilgang til bredbånd- og energisalg. Der er fokus på slutkunder inden for privat-, erhvervs- og boligforeningsområdet. Salg og Kundeservice er understøttet af koncernens Marketing og Product Management funktioner. 
 
Forretningsudvikling er central for koncernens strategi 2018-2022 – og omfatter udvikling af koncernens kommercielle aktiviteter med afsæt i fibernet og energi. Funktionen varetager drift af fibernettet og udvikler desuden strategiske alliancer og partnerskaber i relation til fibernettet. 

Teknik løser opgaver inden for byggestrøm samt renoveringsopgaver og drift af gadelys.

 

Se koncernoversigt (i pdf)

pige drikker af vandhane
Mission og vision

Vi sikrer livets selvfølgeligheder og tager ansvar for det, vi har sammen.

 

Se mission og vision

Vi sikrer livets selvfølgeligheder og tager ansvar for det, vi har sammen.
Til top