Fredericia Vold
SAMFUNDSANSVAR
For os er samfundsansvar at vi tager socialt, samfundsmæssigt og miljømæssigt hensyn i alt, hvad vi gør.
CSR-rapport
Her kan du læse vores seneste CSR-rapport for 2016.
CSR-rapport 2016
Miljøansvar
Vi påvirker miljøet der, hvor vi selv har indflydelse.
Miljøansvar
Politik for CSR
Vi tager hånd om kunder, medarbejdere og samfund.
Politik for CSR
Årsrapporter
Her kan du læse vores seneste årsrapport for 2016.
Årsrapporter

Sådan tager vi ansvar i Trekantområdet

For os er samfundsansvar, at vi integrerer socialt, samfundsmæssigt og miljømæssigt hensyn i vores aktiviteter ved at påvirke de forhold, vi selv har indflydelse på.

EWII er en national energikoncern med internationale aktiviteter, og vi tager aktivt del i udviklingen af fremtidens klimavenlige energiteknologier, som vindproduktion, elkøretøjer, brændselsceller – og velfærdsteknologiske løsninger.  

Med vores centrale placering i Trekantområdet har vi rødder og historie stærkt forankret i den jyske muld igennem de seneste 150 år. Med en stærk og veludbygget infrastruktur, høj leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser spiller vi en væsentlig rolle i udviklingen af Trekantområdet – et af Danmarks stærkeste og mest dynamiske vækstområder.

 

Vi tager ansvar for vores klima og vores miljø. Det, synes vi, er helt naturligt for en moderne energikoncern med en grøn holdning.

Uddrag fra CSR-rapport  

 

 

Vi har igennem flere år arbejdet målrettet med koncernens samfundsansvar - CSR - og for os betyder det, at vi integrerer socialt, samfundsmæssigt og miljømæssigt hensyn i vores aktiviteter og arbejde ved at påvirke de forhold, vi selv har direkte indflydelse på. Det gør vi både over for vores kunder, vores medarbejdere og samfundet.

I vores arbejde med CSR tager vi udgangspunkt i de gældende arbejdstagerrettigheder, internationale principper for menneskerettigheder og almene principper om bæredygtighed. 

Til top