Fredericia Vold
Vi tager ansvar
For os er samfundsansvar at vi tager socialt, samfundsmæssigt og miljømæssigt hensyn i alt, hvad vi gør.
Mere om CSR
CSR-rapport 2017 er indeholdt i Årsrapport 2017.
CSR i Årsrapport 2017
Politik for CSR
Om kunder, medarbejdere og samfund.
Politik for CSR
Årsrapporter
Her kan du læse vores seneste årsrapporter.
Se årsrapporter

Sådan tager vi ansvar i Trekantområdet

Vi integrerer socialt, samfundsmæssigt og miljømæssigt hensyn i vores aktiviteter ved at påvirke de forhold, vi selv har indflydelse på.

Med vores centrale placering i Trekantområdet har vi rødder og historie stærkt forankret i den jyske muld igennem de seneste 150 år. Med en stærk og veludbygget infrastruktur, høj leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser spiller vi en væsentlig rolle i udviklingen af Trekantområdet – et af Danmarks stærkeste og mest dynamiske vækstområder.

 

Vi tager ansvar for vores klima og vores miljø. Det, synes vi, er helt naturligt for en moderne energikoncern med en grøn holdning.

Uddrag fra CSR-rapport  

 

Vi har igennem flere år arbejdet målrettet med koncernens samfundsansvar - CSR - og for os betyder det, at vi integrerer socialt, samfundsmæssigt og miljømæssigt hensyn i vores aktiviteter og arbejde ved at påvirke de forhold, vi selv har direkte indflydelse på. Det gør vi både over for vores kunder, vores medarbejdere og samfundet.

I vores arbejde med CSR tager vi udgangspunkt i de gældende arbejdstagerrettigheder, internationale principper for menneskerettigheder og almene principper om bæredygtighed. 

fns verdensmål
FNs verdensmål som en del af en kommende ny CSR-politik
Vores arbejde med bæredygtighed er under udvikling, og som et led i denne udvikling vil vores CSR-politik også blive revurderet i 2018. 

EWIIs kerneforretning understøtter i særlig grad FNs verdensmål '6 - rent vand og sanitet', '7 - bæredygtig energi'  og '9 - industri, innovation og infrastruktur'.
Koldinghus
Tidligere CSR-rapporter

CSR-rapport 2017 og Miljørapport 2017 er integreret i Årsrapport 2017.

CSR- rapport
Miljørapport

Fra 2016 er miljørapporten indeholdt i CSR-rapporten.

Til top