dreng står på en bakke med træer omkring til EWIIs sponsorater
Sponsorater
- indenfor sport, kultur og øvrige civilsamfund

EWII støtter børn og unge i Trekantområdet

Hos EWII støtter vi initiativer og tiltag, der giver god energi til børn og unge inden for sport, kultur og øvrige civilsamfund. Vi støtter i vores lokalområde som er: Vejle, Vejen, Fredericia, Middelfart, Kolding og deres opland. 

På nuværende tidspunkt er der mulighed for at søge støtte inden for nedenstående puljer. Men der vil løbende være nye initiativer, som du kan følge her på siden, på EWIIs Facebook eller ved at tilmelde dig nyhedsbrev fra EWII.

Andre idéer?

Vi er altid interesseret i, hvad der rører sig i lokalområdet, og giver det værdi og mening med et samarbejde, hører vi meget gerne fra dig.

Passer din forespørgsel derfor ikke ind i en af ovenstående formularer, eller har du andre gode ideer, så send os en mail på: sponsorat@ewii.com 

Vi støtter: 

  • Børn og unge – hvor vi ønsker at nå ud til mange 
  • Lokalområdet, Vejen, Vejle, Fredericia, Middelfart og Kolding, hvor vi fordeler støtten ud fra antal kunder i de enkelte byer i Trekantområdet
  • Tiltag og aktiviteter, der giver god energi inden for sport, kultur og øvrige civilsamfund

Vi støtter ikke: 

  • Enkeltpersoner
  • Politiske partier og foreninger
  • Religiøse organisationer eller religiøse formål
  • Aktiviteter, der kan være til skade for mennesker, dyr eller miljøet
Vi støtter
Børn og unge
Lokalområdet
Sport, kultur og øvrige civilsamfund

Generelle retningslinjer for EWIIs sponsorater

VORES SPONSORATER UNDERSTØTTER:

Sport - Kultur - Øvrige civilsamfund

EWII støtter børn og unge amatører inden for sport, kultur og det øvrige civilsamfund. Vi støtter unge og amatørtalenter i Fredericia, Kolding, Vejen, Vejle, Middelfart og deres opland.
Der er afsat op til 850.000 kr. til børn og unge amatørtalenter i lokalområdet, samt op til 850.000 kr. til større og helt særlige arrangementer/begivenheder i lokalområdet.

Sponsoraterne giver vi udelukkende i lokalområdet, og de bliver fordelt ud fra antal kunder i hver by. Hver af de 5 byer, Vejen, Vejle, Fredericia, Middelfart og Kolding, bliver tilgodeset, så vidt der er relevante projekter. Herunder illustreres fordelingen af sponsoraterne:

Kort der illustrerer fordelingen af sponsorater fra EWII i Trekantområdet

Til top