EWII sponsorer KIF Kolding Koebenhavn

Sponsorpolitik

EWII er en vækstorienteret og innovativ virksomhed, der arbejder målrettet på at skabe merværdi for kunderne og koncernen. 
Vi er forankret lokalt og regionalt, men agerer samtidigt nationalt og internationalt - til gavn for værdiskabelsen i EWII og vores kommercielle aktiviteter.

Sponsoraterne er forretningsmæssige aftaler, vi indgår for at tjene penge, og de er med til at skabe synlighed samt opbygge og øge kendskabet til EWII. At kunderne kender os, når vi laver kampagner og andre salgsfremstød, er med til at øge salget i de kommercielle selskaber. Samtidig bruger vi aktivt de netværk, som vi får adgang til via sponsoraterne til partnerskaber og salg til andre erhvervsvirksomheder.

Vores sponsorater understøtter vores værdier, forretningsmæssige udvikling samt tilfører koncernen yderligere positive dimensioner. For EWII er formålet med sponsering at indgå i et samarbejde, som begge parter kan drage nytte af.

EWII samarbejder med en række partnere primært inden for sport og kultur, hvor der er et match mellem EWII, vores værdier og det sponserede

Sponsoraterne giver også vores kunder en række fordele, da de løbende har mulighed for at vinde billetter til håndbold- og fodboldkampe, kulturarrangementer og lignende på Facebook.
 
Vores sponsorater understøtter:
Kultur
Sport
Sundhed
Talentudvikling
Sponsoraterne understøtter ikke:
Aktiviteter, der kan være til skade for mennesker, dyr eller miljøet
Politiske partier og foreninger
Religiøse organisationer eller religiøse formål
pige puster sæbebobler
Velgørende organisationer
EWII støtter en række velgørende organisationer, der gør en forskel både i Danmark og i udlandet. Vi støtter Danmarks Indsamling, Knæk Cancer, Julehjælpen, God jul til alle, Naturfredningsforeningen m.fl.
God Jul Til Alle

Hundredvis af børn glæder sig ikke til juleaften, fordi de ikke ved, om der ligger en julegave til dem under træet. Derfor støtter vi igen i år de lokale initiativer ’Red Barnet’ i Fredericia og ’God Jul Til Alle’ i Kolding. Hos EWII vil vi gerne være med til at tage et ansvar for, at børnene i Trekantområdet oplever en jul med glæde, hygge, dejlig julemad og julegaver.  


EWII hovedkontor
Send ansøgning om sponsorat
Ønsker du at søge et sponsorat hos EWII, kan du sende din sponsoransøgning til os pr. mail. Vi behandler alle indkomne ansøgninger løbende. Du vil kun blive kontaktet, hvis vi finder dit projekt relevant.
Til top