EWII sponsorer KIF Kolding Koebenhavn

Sponsorpolitik

EWII er en vækstorienteret og innovativ virksomhed, der arbejder målrettet på at skabe merværdi for kunderne og koncernen. 
Vi er forankret lokalt og regionalt, men agerer samtidigt nationalt og internationalt - til gavn for værdiskabelsen i EWII og vores kommercielle aktiviteter.

Sponsoraterne er forretningsmæssige aftaler, vi indgår for at tjene penge, og de er med til at skabe synlighed samt opbygge og øge kendskabet til EWII. At kunderne kender os, når vi laver kampagner og andre salgsfremstød, er med til at øge salget i de kommercielle selskaber. Samtidig bruger vi aktivt de netværk, som vi får adgang til via sponsoraterne til partnerskaber og salg til andre erhvervsvirksomheder.

Vores sponsorater understøtter vores værdier, forretningsmæssige udvikling samt tilfører koncernen yderligere positive dimensioner. For EWII er formålet med sponsering at indgå i et samarbejde, som begge parter kan drage nytte af.

EWII samarbejder med en række partnere primært inden for sport og kultur, hvor der er et match mellem EWII, vores værdier og det sponserede

Sponsoraterne giver også vores kunder en række fordele, da de løbende har mulighed for at vinde billetter til håndbold- og fodboldkampe, kulturarrangementer og lignende på Facebook.
 
Vores sponsorater understøtter:
Kultur
Sport
Sundhed
Talentudvikling
Sponsoraterne understøtter ikke:
Aktiviteter, der kan være til skade for mennesker, dyr eller miljøet
Politiske partier og foreninger
Religiøse organisationer eller religiøse formål
pige puster sæbebobler
Velgørende organisationer
EWII støtter en række velgørende organisationer, der gør en forskel både i Danmark og i udlandet. Vi støtter Danmarks Indsamling, Knæk Cancer, Julehjælpen, God jul til alle, Naturfredningsforeningen m.fl.
Juletrae med gaver
Julehjælpen
Der er blevet flere børn i Danmark, der ikke glæder sig til juleaften, fordi de ikke ved, om der er julegaver under juletræet.
Hvert år samler Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet ind til Julehjælpen, så fattige familier i Danmark kan få en god jul med julemad og gaver til børnene.
EWII donerer til Julehjælpen og hjælper med indsamlingen.
EWII hovedkontor
Send ansøgning om sponsorat
Ønsker du at søge et sponsorat hos EWII, kan du sende din sponsoransøgning til os pr. mail. Vi behandler alle indkomne ansøgninger løbende. Du vil kun blive kontaktet, hvis vi finder dit projekt relevant.
Til top