Stem til repræsentantskabsvalget - det er dit valg

Afstemning til EWIIs Repræsentantskabsvalg er slut.
Tak til alle jer, der stemte.

Senest den 23. november 2018 vil du her på siden kunne se valgresultatet.

 

Repræsentantskabet er EWII Koncernens øverste myndighed og består af 120 medlemmer fra 5 valgkredse i Trekantområdet; Kolding, Vejen, Middelfart, Fredericia og Vejle. Medlemmerne bliver valgt for 4 år ad gangen og har indflydelse på EWII Koncernens fremtid og selskaber, som består af kommercielle selskaber under EWII A/S og forsyningsselskaber under TREFOR Infrastruktur A/S. 

Tid tilbage at stemme i

{{days}}
Dage
{{hours}}
Timer
{{minutes}}
Minutter
{{seconds}}
Sekunder
VIGTIGE DATOER
Stemmekode: 05. - 09. nov.
Vi udsender breve med unikke stemmekoder til alle stemmeberettigede. Har du ikke modtaget brevet inden den 10. nov., så kontakt os på tlf. 26 12 25 20 eller på support@aion.dk.
Stem på kandidat: 05. - 19. nov. kl. 16.00
I stemmeperioden kan du digitalt afgive din stemme på en af de kandidater, der er opstillet i din valgkreds. Stem fra den 5. nov. kl. 8.00 til den 19. nov kl. 16.00.
SPØRGSMÅL OG SVAR
Kontakt vores support hos Assembly Voting, der håndterer repræsentantskabsvalget for EWII, alle hverdage fra kl. 8.00 – 20.00 på telefon 26 12 25 20 eller mail til ewii-support@aion.dk
Du modtager din personlige stemmekode med posten i perioden 5.-9. november 2018.
Du kan stemme på de kandidater, der er opstillet i din valgkreds. Kandidatlisten offentliggøres her på vores hjemmeside den 26. oktober – og du vil kunne stemme fra den 5. nov. kl. 8.00 til 19. nov. 2018 kl. 16.00.
Du skal stemme digitalt i perioden 5. nov. kl. 8.00 – 19. nov. 2018 kl. 16.00. Du skal benytte den stemmekode, du har modtaget i et brev fra EWII. Du har modtaget brevet med posten.
Tilværelsens ulidelige lethed
Det skal være let at være kunde hos EWII. Selvom vi navigerer i en kompleks og teknisk tung verden, er vores fornemmeste opgave at give vores kunder en god service gennem høj faglighed og personligt nærvær. Vi udvikler vores produkter og services, så vi kan gøre hverdagen ubesværet for vores kunder.
Det vi har sammen

Under jorden i Trekantområdet ligger vores infrastruktur af el, vand, varme og fiber.

Vi passer godt på vores fælles infrastruktur og sikrer med fremsyn og rettidig omhu, at du hver dag har rent vand i hanen, miljøvenlig varme i radiatoren, el i kontakten og fiber i boligen. Vi tager ansvar for, at Trekantområdet er et godt sted at bo og skabe udvikling - og passer godt på det, vi har sammen.

Livets selvfølgeligheder

Frisk drikkevand, varme i radiatoren og strøm i kontakten, og et velfungerende fibernet er nødvendigheder for et godt liv. Som energiselskab er det vores ansvar, at dét, der er en selvfølgelighed, fungerer.

Hver dag gør vi os umage for at sikre dig høj forsyningssikkerhed på el, vand, varme og fiber.

 
Få indflydelse på samfundets udvikling
Samfundets udvikling

Hverdagen er afhængig af velfungerende infrastruktur for el, vand, varme og fiber – både for private og virksomheder.

Udviklingen af energiområdet er med til at forme samfundets fremtid. Derfor arbejder vi bl.a. med fremtidens intelligente løsninger, opretholdelse af rent grundvand, fjernvarme som fremtidssikret energikilde og udnyttelse af fibernettets digitale muligheder.

På den måde investerer vi ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores samfund.

Hvor hurtigt det skal gå?

Hvordan får vi en mere bæredygtig hverdag? Hvordan udnytter vi fibernettet til fremtidens digitale kommunikation? Hvor væsentlig en rolle skal vi spille i elektrificeringen af samfundet? Vi er i høj grad med til at forme fremtiden og udviklingens tempo.

Går digitaliseringen ikke hurtig nok, så går vi selv foran med løsninger, der skaber vækst, udvikling og et velfungerende samfund.

valgikon
Valgregler
Få helt styr på, hvilke regler der er gældende for Repræsentantskabsvalget. I vores valgregler finder du svar på alt fra antallet af medlemmer i hver af de 5 valgkredse til hvem, der kan stille op som kandidat.
To ewii energirådgivere undersøger energipotentialet hos Zederkof
Vedtægter for EWII Koncernen

Kender du vedtægterne for EWII Koncernen? Ellers kan du nemt hente dem ned i pdf lige her.

 

Gå til vedtægter

Til top