Du kan stille op til EWII Koncernens Repræsentantskabsvalg 2018 her:

STIL OP HER

 

Repræsentantskabet er EWII Koncernens øverste myndighed og består af 120 medlemmer fra 5 valgkredse i Trekantområdet; Kolding, Vejen, Middelfart, Fredericia og Vejle. 

Medlemmerne bliver valgt for 4 år ad gangen og har indflydelse på EWII Koncernens fremtid og selskaber, som består af kommercielle selskaber under EWII A/S og forsyningsselskaber under TREFOR Infrastruktur A/S. 

el giver lys i lampe
Sådan gør du
Vi guider dig til, hvordan du stiller op som kandidat til Repræsentantskabet for EWII Koncernen. HUSK lyd.

Tid tilbage at stille op i

{{days}}
Dage
{{hours}}
Timer
{{minutes}}
Minutter
{{seconds}}
Sekunder
VIGTIGE DATOER
Stil op: 03.09 - 27.09.18
I denne periode kan du opstille som kandidat til Repræsentantskabet.
Stemmekode: 05.11 - 09.11.18
Vi udsender breve med unikke stemmekoder til alle stemmeberettigede. Har du ikke modtaget brevet inden den 09.11, så kontakt os på tlf. 26 12 25 20
Stem: 05.11 - 19.11.18
I stemmeperioden kan du digitalt afgive din stemme på en af de kandidater, der er opstillet i din valgkreds.
SPØRGSMÅL OG SVAR

Repræsentantskabet er EWII Koncernens øverste myndighed og har dermed indflydelse på alle koncernens selskaber. Det vil sige selskaber under TREFOR Infrastruktur A/S og EWII A/S.

Det er også blandt repræsentantskabets medlemmer, at repræsentantskabet vælger bestyrelsen og bestyrelsesformanden. 

Fordelingen af medlemmerne i Repræsentantskabet er:

  • Vejle kredsen: 39 medlemmer
  • Kolding kredsen: 40 medlemmer
  • Fredericia kredsen: 24 medlemmer
  • Vejen kredsen: 7 medlemmer
  • Middelfart kredsen: 10 medlemmer
Hver 4. år skal der vælges et nyt Repræsentantskab – og 2018 er et valgår. Det kommende Repræsentantskab bliver valgt ind for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2022.

Repræsentantskabet består af 120 medlemmer fordelt på de 5 valgkredse i Trekantområdet: Kolding, Vejen, Vejle, Fredericia og Middelfart.

Det er blandt repræsentantskabets medlemmer, at repræsentantskabet vælger bestyrelsen og bestyrelsesformanden.

Alle myndige og juridiske personer, der har en fysisk tilslutning til EWII Koncernens el-ledningsnet eller modtager vand eller varme via et af EWII Koncernens datterselskabers ledningsnet og måler, kan stille op som kandidat til repræsentantskabsvalget hos EWII.

Du kan stille op på en installationsadresse, hvor vi har en anden end dig registreret, hvis du udfylder punktet ”Opstiller på en andens installation” i kandidatpræsentationen – og får en bekræftelse på din tilknytning til installationen fra den person, hvis installation du stiller op for (installationsejer). Læs mere i valgreglerne (åbner i pdf).

Alle opstillede kandidater bliver offentliggjort her på siden og er selv ansvarlig for deres egen valgkamp.

Du kan stille op som kandidat fra den 3. september kl. 8.00 og frem til den 27. september kl. 16.00.

Der kan maksimalt stille én person op pr. installationsadresse.

 
Kontakt vores support hos Assembly Voting, der håndterer repræsentantskabsvalget for EWII, alle hverdage fra kl. 8.00 – 20.00 på telefon 26 12 25 20 eller mail til support@aion.dk
Stil op til repræsentantskabsvalg
Stil op som kandidat
Få indflydelse på dit lokale energiselskab, og det vi har sammen - en hverdag med el, vand, varme og fibernet. Meld dig som kandidat til Repræsentantskab nu.
Tilværelsens ulidelige lethed
Det skal være let at være kunde hos EWII. Selvom vi navigerer i en kompleks og teknisk tung verden, er vores fornemmeste opgave at give vores kunder en god service gennem høj faglighed og personligt nærvær. Vi udvikler vores produkter og services, så vi kan gøre hverdagen ubesværet for vores kunder.
Det vi har sammen

Under jorden i Trekantområdet ligger vores infrastruktur af el, vand, varme og fiber.

Vi passer godt på vores fælles infrastruktur og sikrer med fremsyn og rettidig omhu, at du hver dag har rent vand i hanen, miljøvenlig varme i radiatoren, el i kontakten og fiber i boligen. Vi tager ansvar for, at Trekantområdet er et godt sted at bo og skabe udvikling - og passer godt på det, vi har sammen.

Livets selvfølgeligheder

Frisk drikkevand, varme i radiatoren og strøm i kontakten, og et velfungerende fibernet er nødvendigheder for et godt liv. Som energiselskab er det vores ansvar, at dét, der er en selvfølgelighed, fungerer.

Hver dag gør vi os umage for at sikre dig høj forsyningssikkerhed på el, vand, varme og fiber.

 
Få indflydelse på samfundets udvikling
Samfundets udvikling

Hverdagen er afhængig af velfungerende infrastruktur for el, vand, varme og fiber – både for private og virksomheder.

Udviklingen af energiområdet er med til at forme samfundets fremtid. Derfor arbejder vi bl.a. med fremtidens intelligente løsninger, opretholdelse af rent grundvand, fjernvarme som fremtidssikret energikilde og udnyttelse af fibernettets digitale muligheder.

På den måde investerer vi ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores samfund.

Hvor skal hurtigt det gå?

Hvordan får vi en mere bæredygtig hverdag? Hvordan udnytter vi fibernettet til fremtidens digitale kommunikation? Hvor væsentlig en rolle skal vi spille i elektrificeringen af samfundet? Vi er i høj grad med til at forme fremtiden og udviklingens tempo.

Går digitaliseringen ikke hurtig nok, så går vi selv foran med løsninger, der skaber vækst, udvikling og et velfungerende samfund.

valgikon
Valgregler
Få helt styr på, hvilke regler der er gældende for Repræsentantskabsvalget. I vores valgregler finder du svar på alt fra antallet af medlemmer i hver af de 5 valgkredse til hvem, der kan stille op som kandidat.
To ewii energirådgivere undersøger energipotentialet hos Zederkof
Vedtægter for EWII Koncernen

Kender du vedtægterne for EWII Koncernen? Ellers kan du nemt hente dem ned i pdf lige her.

 

Gå til vedtægter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyheder og modtag information fra EWII Koncernen via e-mail og hold dig opdateret med nyheder, viden, konkurrencer, gode tilbud og andre fordele fra EWII Koncernen.

Tilmeld

Til top