Spar 50 % hos El-grossisten
Grøn fordel til alle EWII kunder
Spar 50 % på udvalgte energibesparende produkter hos EL-Grossisten

Alle kunder sparer 50 % på energibesparende produkter

Den billigste strøm er den, du ikke bruger - det vil vi gerne hjælpe dig med.

EWII har indgået et samarbejde med EL-Grossisten, hvor vi gør det muligt for alle vores kunder at købe energibesparende el-produkter til halv pris. Vi synes, at det skal kunne betale sig at tænke grønt og spare på energien – både af hensyn til miljøet og din økonomi.

Men det kan være svært, at finde frem til de rette energibesparende produkter, der passer ind i din hverdag. Vi har gjort det let! Vi har sammen med EL-Grossisten nøje udvalgt de mere gænge el-produkter til brug i hjemmet, som også er blandt de mest energibesparende på markedet.

 

SE TILBUD

 

Spar på prisen, når du sparer på energien.

Spar 50 %
på udvalgte elprodukter
Grøn energi
på vegne af miljøet
Energibesparende
af hensyn til din økonomi

Hvorfor et samarbejde med EL-Grossisten?

God kvalitet, stort udvalg og lave priser

EWII har valgt at indgå i samarbejdet med EL-Grossisten, da de til fulde lever op til de krav, vi på vegne af vores kunder har opstillet. De har specialiseret sig i salg af el-artikler online til både private, erhverv og offentlige institutioner. Bag EL-Grossisten har du altid et hold af medarbejdere med stor viden indenfor faget, der er klar til at hjælpe dig videre, uanset om du er privatperson med et mindre projekt eller en virksomhed med større projekter. Udover dette har de et stort varelager, det betyder at 98 % af ordrerne bliver plukket, pakket og sendt af deres erfarne medarbejdere samme dag!

EL-Grossisten sikrer dig altid en 100 % tryg handel, både før og efter.

 

El-grossisten

 

Til top