Kvinde og dreng kigger på tablet, imens en tændt standerlampe lyser. Find det bedste elselskab på din jagt efter ny elleverandør.
SÅDAN FINDER DU DET BEDSTE ELSELSKAB FOR DIG

Hvem er Danmarks bedste elselskab?

Sådan finder du din leverandør af el

Det er personligt, hvad du sætter som kriterie for at være det bedste elselskab i Danmark.

Hos EWII gør vi os umage for, at det skal være nemt for dig, når du skal vælge elleverandør – det skal være enkelt og uden bøvl for dig. Og vi kan levere strøm til din bolig uanset, hvor i Danmark du bor.

Valg af elselskab - afhænger af dine ønsker

I Danmark kan du frit vælge hvilken elleverandør, du vil have. Hos EWII vælger du i hvert fald tre essentielle ting til, hvis du vælger os som elselskab.

 • Du skal have lave elpriser, der er til at forstå. Både vores faste og variable elaftaler har ligget i top 3 på Forsyningstilsynets sammenligningsside elpris.dk siden oktober 2018 - og din elpris er lav uanset, hvor i landet du bor.
 • Du skal have kundeservice med hjertet på rette sted. Det er ikke kun elprisen, der er afgørende for at være det bedste elselskab, hvis du spørger os. Også servicen skal være i top. Vi guider dig til at vælge det bedste elprodukt i forhold til dit forbrug, og du har frit produktvalg blandt vores elprodukter.
 • Du skal kende dit elforbrug. På EWIIs Selvbetjening får du overblik over dit elforbrug. Her kan du se dit forbrug måned for måned, dag for dag og time for time. Du kan også opsætte en overvågning, så du får en notifikation, hvis dit elforbrug overstiger en grænse, du selv har sat.

Det kan også være, at dit altoverskyggende ønske til din elleverandør er, at du kan vælge et elprodukt, som er baseret på vedvarende energi.

Bagudrettet betaling
Betal først når du har brugt strømmen
Faktisk afregning
Ingen a conto - betal kun for dit faktiske elforbrug
Ingen skjulte gebyrer
Kun reelle elpriser
Månedlig betaling
Sikrer et bedre flow i din privatøkonomi

4 TIPS TIL DIN SØGEN EFTER DET BEDSTE ELSELSKAB


 1. Sammenlign altid kun elleverandørens elpriser på kWh og abonnement
  Den del af prisen udgør typisk 15-20 % af elregningen, og det er her prisen kan variere en hel del fra elselskab til elselskab.

  Afgifter til Staten og transportudgifter til elnetselskabet vil være de samme uanset, hvilken elleverandør du vælger. De dele af den samlede elpris går til staten og til dit elnetselskab, som ejer det fysiske ledningsnet, hvor du bor og disse kan du ikke påvirke.

 2. Undersøg hvilke gebyrer, der bliver lagt ovenpå
  Udover din kWh-timepris og abonnement kan mængden af og størrelsen på elleverandørens gebyrer også have stor indflydelse på den endelige elpris, du ser på regningen.

 3. Undersøg om der er en bindingsperiode på din elaftale
  Det er ofte her elselskaberne skiller sig ud fra hinanden. Nogle har lange bindingsperioder, mens andre, som EWII, ingen har.

 4. Tjek elpris.dk hvis du er i tvivl, om din elpris er god.
  Her kan du få et overblik over elpriserne i hele Danmark.

 

Se hvilke elaftaler du kan vælge imellem

Læs også

Stik i stikkontakt
Strøm behøver ikke at være dyrt
4 nemme trin til billig el
Hvordan er elprisen sammensat og hvad består elprisen af? Se diagram over sammensætning af elpriser - 20 % er udgifter til din elleverandør. Sammenlign elpriser, når du er ude efter billig strøm.
Hvordan er elprisen sammensat?
Hvor stor en andel af min elpris kan jeg selv påvirke?
Sådan sammenligner du elpriser
Vær opmærksom på både pris pr. kWh og abonnement
Ofte stillede spørgsmål

I Danmark er elmarkedet frit, og det har det været siden 2003.
Det betyder, at du frit kan vælge den elleverandør, du ønsker.

Derimod kan du ikke selv bestemme dit elnetselskab – altså det selskab, som ejer det fysiske elnet, hvor du bor. Det vil være det samme, uanset hvilket elselskab du vælger.

Du skal henvende dig til den elleverandør, du ønsker at indgå en elaftale med. Ønsker du at skifte til EWII, kan du ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55 eller bestille el via vores bestillingsmodul. Så sørger vi for, at du automatisk bliver flyttet over til os.

Vi oplever dog, at enkelte eludbydere kan finde på at opkræve dig et gebyr for ikke at personligt opsige dit abonnement. Vi anbefaler derfor, at du også selv opsiger dit abonnement hos din nuværende elleverandør. Og gerne skriftligt, så du har dokumentation for din opsigelse.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale eller opsigelse hos nuværende udbyder, kan du læse mere om vores elprodukter eller ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

Du kan skifte leverandør med løbende måned + 1 måneds varsel, hvis du ikke er bundet af en anden aftale.

Nej, det er som udgangspunkt gratis at skifte leverandør. Der er ingen oprettelsesgebyrer, og vi klarer overflytningen for dig.

Vi oplever dog, at enkelte eludbydere kan finde på at opkræve dig et gebyr for ikke at personligt opsige dit abonnement. Vi anbefaler derfor, at du også selv opsiger dit abonnement hos din nuværende elleverandør. Og gerne skriftligt, så du har dokumentationen for din opsigelse.

Kontakt os på 70 55 55 55 og hør nærmere.

Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
EWII giver dig lave grønne elpriser, der er til at forstå – og det er uanset, hvor i landet du bor.
Til top