Billig el fra EWII Energi. Dreng sidder i sofa med tablet og sætter strømstik i stikkontakt.
Skift til EWII og få el til fornuftige priser

Kan jeg få både billig og miljøvenlig el?

Ja, selvfølgelig kan du det. Det er oven i købet let for dig at vælge miljøet til, når du vælger el-leverandør. 

Hos EWII giver vi dig nogle af Danmarks laveste priser på klimavenlig el og fair abonnementspriser på vores faste produkter.

Elmarkedet kan virke uoverskueligt, og som kunde kan du føle dig snydt af gebyrer, forskellige måder at opgøre abonnementspriser og forskellige bindingsperioder. 
Det vil vi gøre op med. Livet er for kort til ikke at vælge den billigste strøm.

Og hvorfor ikke vælge miljøet til, når du nu alligevel er igang.

Billig og grøn strøm

Derfor giver vi dig billige priser på grøn el og hjælper dig med at navigere i elmarkedet – og du er naturligvis velkommen til at sammenligne vores elpriser med andre el-leverandører. 

Bare et venligt tip herfra - husk at holde øje med kWh prisen, det abonnement og de gebyrer du skal betale  - hvis du altså overvejer at skifte el-leverandør.

Uanset hvilket af vores elprodukter du vælger, så får du grøn strøm hos EWII. Vi synes nemlig ikke kun at grøn er godt for øjnene - det er godt for alle fremtidige generationer. Derfor er det en selvfølge, at vores kunder kun kan vælge grønt. 

Få tips til at sammenligne elpriser

 

Frit valg på alle hylder

Det danske elmarked har været frit siden 2003. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvilken el-leverandør, du ønsker at benytte dig af. For bedst at kunne sammenligne priser og finde den billigste el, så skal du undersøge dit forbrug og hvad du betaler i dag.

Derudover skal du gøre op med dig selv om du er mest til en grøn fastpris eller grøn indkøbspris - det har nemlig en betydning for, om du kan udnytte, hvornår strøm er billigst.

 

Hvornår er strøm billigst?

Du får billigere strøm om natten, da det er her forbruget i Danmark er lavest.

Strømprisen styres nemlig af udbud og efterspørgsel - så når vi alle sammen skal følge med i nyhederne imens vi koger spaghetti, lader vores elbil op og ungerne laver lektier på computeren - så er strømmen dyrest. Det kalder vi kogespidsen, fordi det ofte sker i tidsrummet mellem 17-20. 

Men du kan blive meget klogere på strøm om natten her

 

3 gode grunde til at vælge billig el fra EWII
Ingen binding
Du får ingen bindingsperiode på strøm fra os. Det betyder, at du til hver tid kan opsige din elaftale med os.
Ingen gebyr
Når du vælger at skifte til os som din el-leverandør, er der intet oprettelsesgebyr. Det er gratis at blive oprettet som kunde.
Gennemsigtighed
Vi er ærlige om, hvad du får og gemmer intet i tekster med småt.

Sådan får du billig el

Du er kun 4 trin fra at få billig el til din bolig. Her kan du blive klogere på, hvordan processen er, når du køber el hos os.

  1. Klik på "Ja tak til el": Det tager kun 2 min at udfylde bestillingen. Vi sender dig en kvittering med det samme.

  2. Skifte af el-leverandør: Du modtager din elkontrakt fra EWII. Tjek om alt ser rigtigt ud. Vi klarer flytningen fra din tidligere el-leverandør.
        
  3. Levering i din stikkontakt: Dit leverandørskifte er gennemført. Fra den 1. i den efterfølgende måned har du billig strøm fra EWII.

  4. Første regning: Du får din første regning ca. 1½ måned efter leveringsstart. Det gør du, fordi vi ikke afregner aconto forud, men derimod først afregner dig, når du rent faktisk har brugt din el.

 

JA TAK til el

 

Ofte stillede spørgsmål
For en gennemsnitsfamilie med to voksne og to børn er et almindeligt elforbrug på cirka 4.000 kWh om året.

Den rene betaling for el til din el-leverandør er kun ca. 20% af din samlede elpris. Denne pris kan du selv påvirke gennem dit valg af el-leverandør. Afgifter til staten og moms udgør ca. 63 % af elprisen. De sidste cirka 17 %  er udgifter til transport, som betales til dit netselskab.

Sammensætning af din elpris

Prisen for el dækker over: dit elprodukt og abonnement samt gebyrer til el-leverandøren. Overvejer du at skifte el-leverandør, skal du altså ikke blot sammenligne kWh-prisen, men også din abonnementspris og de forskellige gebyrer med det, som du betaler i dag.

 

Nej, det er som udgangspunkt gratis at skifte leverandør. Der er ingen oprettelsesgebyrer, og vi klarer overflytningen for dig.

Vi oplever dog, at enkelte eludbydere kan finde på at opkræve dig et gebyr for ikke at personligt opsige dit abonnement. Vi anbefaler derfor, at du også selv opsiger dit abonnement hos din nuværende elleverandør. Og gerne skriftligt, så du har dokumentationen for din opsigelse.

Kontakt os på 70 55 55 55 og hør nærmere.

Læs også

energisparetips
Reduceret elafgift
Hvem kan søge og hvordan gør du?
Hvordan er elprisen sammensat og hvad består elprisen af? Se diagram over sammensætning af elpriser - 20 % er udgifter til din elleverandør. Sammenlign elpriser, når du er ude efter billig strøm.
Hvordan er elprisen sammensat?
Hvor stor en andel af min elpris kan jeg selv påvirke?
Det skal du gøre, hvis du er blevet snydt af en el-sælger
Få 3 gode råd.
Til top