el giver lys i lampe
Fast pris
Med Fast pris el får du
  • En pris der fastlåses i perioden
  • Sikkerhed i budgettet
  • En pris der fastsættes dagligt

Fast pris, det sikre valg

Fast pris er elaftalen til dig, der ønsker at kende din elpris over en længere periode. 

Vi fastsætter prisen på Fast pris dagligt på grundlag af udbud og efterspørgsel på elbørsen Nord Pool.
Når du tegner en Fast pris elaftale fastlåses din pris i 12 måneder, således at din pris fastholdes i hele perioden, uanset hvordan elprisen på markedet svinger. 

Du er altså garanteret den gode, faste elpris i hele den aftalte periode... tegn en aftale på Fast pris og få sikkerhed i dit budget.

Vilkår og betingelser for Fastpris-el.

Så nemt skifter du
1
Indtast din adresse
Priserne på el varierer afhængig af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og årlige forbrug for at vise dig den korrekte pris.
2
Se pris, vælg produkt
Du får listet de produkter vi tilbyder med priser inklusiv transport og afgift. Her kan du vælge det produkt du ønsker.
3
Udfyld kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
stikkontakt
Få overblik over elpriserne
Ofte stillede spørgsmål

Du skal henvende dig til den elleverandør, du ønsker at indgå en elaftale med. Ønsker du at skifte til EWII, kan du ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55 eller bestille el via vores bestillingsmodul. Vi sørger for, at du automatisk bliver flyttet over til os.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale, kan du læse mere om vores elprodukter eller ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

Elmarkedet er et børsmarked, som påvirkes af mange ting. Produktionsomkostningerne er selvfølgelig af afgørende betydning for prisen, men markedet er også påvirket af mange forventninger blandt andet politiske, vejrprognoser mm. Det er umuligt at give nogen garanti for, hvad der er det billigste, da ingen kender prisudviklingen i fremtiden.

Når du vælger elprodukt, skal du se på, om du ønsker en fast eller en variabel pris. Husk, at hos EWII kan du ændre din elaftale med et varsel på løbende måned + 1 måned. 
Er du i tvivl om, hvilket elprodukt du kunne tænke dig at vælge, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 55 55 55.

Se mere om vores elprodukter og elpriser

Når du vælger ”Min profil”, ”Mine oplysninger”, kan du klikke på ”Tildel adgang” Her får du et skema, hvor du kan udfylde hvem og hvad de må have adgang til på selvbetjeningen.

Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top