Brug af energi. Kvinde ved tørretumbler.
FIND DEN RETTE ELAFTALE
Få hjælp til at vælge den elaftale, der passer bedst til dig.

Hvilken elaftale skal du vælge?

Hos EWII har vi altid gode elpriser og sikre leverancer. Vi er altid klar til at hjælpe dig til den rette elaftale, der matcher dit behov.
Vores el er ligesom alle andres, men vi sikrer miljøvenlig el med konkurrencedygtige priser ved dagligt at følge udviklingen på elmarkedet. Men priserne og produkterne varierer. Samtidig er der så mange tilbud på markedet, at det kan være svært at gennemskue, hvad der er det mest fornuftige valg af el.

Hvilket el du skal vælge afhænger af, om du tror på prisstigninger på elmarkedet, hvor fleksibel du er, og hvor meget du tænker på miljøet. Det er lidt på samme måde, som når du skal træffe beslutning om et lån i banken - skal det være et flexlån eller et fastforrentet?

Vi tilbyder forskellige typer af elaftaler

Hos EWII kan du få elaftaler, der er tilpasset dine præferencer og dit forbrug. Fælles for dem alle er, at du foruden ingen binding eller skjulte gebyrer får grøn strøm. Uanset hvilket elprodukt du vælger er alle 100% certificeret vedvarende energi.

Med vores produkter har du muligheden for enten sikkerhed i hverdagen eller om du vil lade din elpris følge de daglige børspriser.

Du kan læse mere om vores elaftaler herunder.

Basis el fra EWII
Grøn Standard

Med en Grøn Standard elaftale får du klimavenlig el med en gennemsnitspris, som følger Energitilsynets beregninger. Prisen bliver fastsat kvartalsvis på baggrund af priserne for det foregående kvartal. Du kan frit udtræde af en Grøn Standard pris aftale med løbende måned + en måneds varsel og vælge et af vores øvrige produkter. 

Læs mere om Grøn Standard elaftale

Spot el fra EWII
Grøn Indkøbspris

Grøn Indkøbspris er til dig, der ønsker at betale den aktuelle elpris uden tillæg. Din pris fastsættes time for time og følger elmarkedets udvikling. Din elpris er lav, men dit abonnementspris er højere end ved en Grøn Standard eller Fastpris aftale. Det er derfor et godt produkt til dig der bruger mere strøm end gennemsnittet - dog med en begrænsning på 15.000 kWh årligt.

Læs mere om Grøn indkøbspris


Fastpris el fra EWII
Grøn Fastpris

Grøn Fastpris er til dig, der ønsker at kende din elpris over en længere periode. Din pris på el låses en gang om året, og er upåvirket af udviklingen på elbørsen. Lidt ligesom du måske kender det for en fast rente versus en variable rente på et boliglån. 

Læs mere om Grøn Fastpris elaftale her


1
Fortæl os hvor du bor
Priserne på el varierer afhængig af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at vide, hvor du bor, og dit årlige forbrug, for at vise dig din pris.
2
Se pris, vælg produkt
Du får listet de produkter, vi tilbyder, med priser inklusiv transport og afgift. Her kan du vælge det produkt, du ønsker.
3
Udfyld kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
FIND DIN PRIS OG BESTIL
Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top