Brug af energi. Kvinde ved tørretumbler.
FIND DEN RETTE ELAFTALE
Få hjælp til at vælge den elaftale, der passer bedst til dig.

Hvilken elaftale skal du vælge?

Hos EWII har vi altid gode elpriser og sikre leverancer. Vi er altid klar til at hjælpe dig til den rette elaftale, der matcher dit behov.
Vores el er ligesom alle andres, men vi sikrer konkurrencedygtige priser ved dagligt at følge udviklingen på elmarkedet. Men priserne og produkterne varierer. Samtidig er der så mange tilbud på markedet, at det kan være svært at gennemskue, hvad der er det mest fornuftige elvalg.

Valget af el er individuelt og afhænger af, om du tror på prisstigninger på elmarkedet, hvor fleksibel du er, og hvor meget du tænker på miljøet. Det er lidt på samme måde, som når du skal træffe beslutning om et lån i banken - skal det være et flexlån eller fastforrentet? Eller risikovillighed i din pensionsopsparing - dog på en noget mindre skala.

Vi tilbyder forskellige typer af elaftaler

Hos EWII kan du få elaftaler, der er tilpasset dine præferencer og dit forbrug. Fælles for dem er, at du får en god pris og ingen binding eller skjulte gebyrer.

Vores produkter afspejler muligheden for enten sikkerhed i hverdagen eller om du vil lade din elpris følge de daglige børspriser. Du kan læse mere om vores elaftaler herunder.
Basis el fra EWII
Standard pris

Med en Standard pris elaftale får du en gennemsnitspris, som følger Energitilsynets beregninger. Prisen bliver fastsat kvartalsvis på baggrund af priserne for det foregående kvartal. Du kan frit udtræde af en Standard pris aftale med løbende måned + en måneds varsel og vælge et af vores øvrige produkter. 

Læs mere om Standard pris elaftale

Spot el fra EWII
El til indkøbspris

El til indkøbspris er til dig, der ønsker at betale den aktuelle elpris uden tillæg. Din pris fastsættes time for time og følger elmarkedets udvikling.

Læs mere om El til indkøbspris


Fastpris el fra EWII
Fast pris el

Fast pris el er til dig, der ønsker at kende din elpris over en længere periode. 

Læs mere om Fast pris elaftale her


1
Fortæl os hvor du bor
Priserne på el varierer afhængig af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at vide, hvor du bor, og dit årlige forbrug, for at vise dig din pris.
2
Se pris, vælg produkt
Du får listet de produkter, vi tilbyder, med priser inklusiv transport og afgift. Her kan du vælge det produkt, du ønsker.
3
Udfyld kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
FIND DIN PRIS OG BESTIL
Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top