Ladestander til elbil - Spirii
Ladestander til elbil
Oplad nemt din elbil derhjemme med en ladestander fra EWII

Ladestander fra EWII

Hvis du har en elbil, er det nemmest og billigst at oplade den, når den holder hjemme. Det kan du gøre med ladestander fra EWII. Ladestanderen passer til alle elbiler på markedet – uanset om det er en ren elbil eller en plugin-hybrid.

Ladestanderen er til private kunder, der har mulighed for at installere en ladestander på deres grund.

Det får du med i EWIIs samlede løsning
Ladestander
Som du selv ejer
Standardinstallation
Udført af certificeret elektriker fra EWII
Serviceaftale
Med vores samarbejdspartner Spirii, som bl.a. sikrer dig refusion af elafgift på strøm, kundesupport døgnet rundt og vedligehold

Det er dig, der ejer ladestanderen, men du er ikke overladt til dig selv

Når du køber din ladestander hos EWII, køber du én samlet løsning, som består af

  • Ladestander
  • Installation
  • Serviceaftale

Det er altså dig der ejer ladestanderen. På den måde slipper du for et højt månedligt abonnement for at leje en ladestander. Du betaler kun for den strøm, du bruger til at oplade din elbil. Dit forbrug afregnes automatisk sammen med din almindelige elregning. Det gør det nemt og effektivt for dig.

Samtidig med at du køber din ladestander fra EWII, tegner du en serviceaftale med vores samarbejdspartner Spirii til kr. 79 kr. pr. måned. Aftalen sikrer, at din ladestander altid fungerer og holdes opdateret, og giver dig adgang til Spiriis kundesupport døgnet rundt. Din serviceaftale hos Spirii sikrer også, at du automatisk får refunderet elafgiften for den strøm, du bruger til at lade din elbil derhjemme. Spirii udbetaler refusion til dig hvert kvartal. Det betyder, at du kan oplade din elbil for ca. 1 kr./kWh. Din elbil kører ca. 5-6 kilometer pr. kWh.

Bestil din ladestander her

Pakken inkluderer ladestander med standardinstallation* og serviceaftale.

Kr. 12.999,- plus kr. 79,-/md.


Bestil ladestander

 

* Prisen på en standardinstallation gælder i Vejen, Vejle, Fredericia, Kolding, Middelfart og Haderslev kommune. For standardinstallation i øvrige kommuner gælder følgende merpriser: Øvrige Jylland/Fyn: 599 kr. Ikke brofaste øer samt øvrige Danmark: 999 kr. Har du forhold der gør, at installationen afviger fra en standardinstallation, vil der forekomme ekstra betaling. Installation af ladestander udføres af certificeret installatør.

Ladestander
Du kan selvfølgelig også oplade din elbil på farten

Når du har brug for at lade din elbil på farten, bruger du den ladebrik og app fra vores samarbejdspartner Spirii, som følger med EWIIs ladeløsning.

Du får adgang til opladning på Spiriis offentlige netværk til priser fra kun 3 kr./kWh. Spirii udbygger hele tiden deres offentlige ladenetværk, og du kan altid se, hvilke ladestandere der er tilgængelige i Spiriis app – Spirii Go.

Med roaming via Spirri Go kan du tilgå ladestandere fra E.ON, Sperto, Ionity og lynladere fra E.ON/CLEVER og betale direkte med Spirii Go appen. 

Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top