Ladestander til elbil - Spirii
Ladestander til elbil
Oplad nemt din elbil derhjemme med en ladestander fra EWII

Ladestander fra EWII

Hvis du har en elbil, er det nemmest og billigst at oplade den, når den holder hjemme. Det kan du gøre med ladestander fra EWII. Ladestanderen passer til alle elbiler på markedet – uanset om det er en ren elbil eller en plugin-hybrid.

Ladestanderen er til private kunder, der har mulighed for at installere en ladestander på deres grund.

Det får du med i EWIIs samlede løsning
1
Ladestander
Som du selv ejer
2
Standardinstallation
Udført af certificeret elektriker fra EWII
3
Serviceaftale
Med vores samarbejdspartner Spirii, som bl.a. sikrer dig refusion af elafgift på strøm, kundesupport døgnet rundt og vedligehold

Det er dig, der ejer ladestanderen, men du er ikke overladt til dig selv

Når du køber din ladestander hos EWII, køber du én samlet løsning, som består af

  • Ladestander
  • Installation
  • Serviceaftale

Det er altså dig der ejer ladestanderen. På den måde slipper du for et højt månedligt abonnement for at leje en ladestander. Du betaler kun for den strøm, du bruger til at oplade din elbil. Dit forbrug afregnes automatisk sammen med din almindelige elregning. Det gør det nemt og effektivt for dig.

Samtidig med at du køber din ladestander fra EWII, tegner du en serviceaftale med vores samarbejdspartner Spirii til kr. 79 kr. pr. måned. Aftalen sikrer, at din ladestander altid fungerer og holdes opdateret, og giver dig adgang til Spiriis kundesupport døgnet rundt. Din serviceaftale hos Spirii sikrer også, at du automatisk får refunderet elafgiften for den strøm, du bruger til at lade din elbil derhjemme. Spirii udbetaler refusion til dig hvert kvartal. Det betyder, at du kan oplade din elbil for ca. 1 kr./kWh. Din elbil kører ca. 5-6 kilometer pr. kWh.

Bestil din ladestander her

Pakken inkluderer ladestander med standardinstallation* og serviceaftale.

Kr. 12.999,- plus kr. 79,-/md.


Bestil ladestander

 

* Prisen på en standardinstallation gælder i Vejen, Vejle, Fredericia, Kolding, Middelfart og Haderslev kommune. For standardinstallation i øvrige kommuner gælder følgende merpriser: Øvrige Jylland/Fyn: 599 kr. Ikke brofaste øer samt øvrige Danmark: 999 kr. Har du forhold der gør, at installationen afviger fra en standardinstallation, vil der forekomme ekstra betaling. Installation af ladestander udføres af certificeret installatør.

Ofte stillede spørgsmål

Det kan være svært at sammenligne priser på ladestandere. Løsningerne på markedet er meget forskellige. Det har f.eks. stor betydning om:

- du ejer eller lejer ladestanderen
- du betaler for ladestanderen, installationen eller begge dele
- der udgifter forbundet ved nedtagning af ladestanderen, hvis du ønsker at komme ud af din aftale eller vil skifte udbyder 
- der er tale om en fast pris eller betaling for forbrug

EWIIs løsning er typisk fordelagtig for dig, der kører under 35.000 km. om året og primært ønsker at oplade din elbil derhjemme. 

Kører du over 40.000 om året på el, vil et all inclusive abonnement oftest være det billigste valg for dig. Det tilbyder EWII desværre ikke i øjblikket.
Kører du under 5.000 om året på el, tjener du ikke mere på din afgiftsrefusion end du betaler for din serviceaftale. Til gengæld får du 5 års garanti på ladestanderen og support 24/7.

Hos EWII får du en ladestander, som du enten ejer eller lejer, en standard installation og en serviceaftale, der sikrer dig afgiftsrefusion.

Alt sammen i én samlet aftale, der gør det nemt for dig som forbruger af el til din elbil.

Der er 6 måneders binding på din serviceaftale hos Spirii, men du er ikke bundet af din elaftale hos EWII.

Ja. Du skal være elkunde hos EWII for at købe vores ladestander. 

Vi anbefaler du vælger enten Grøn el til Indkøbspris eller Grøn Fremtid, hvis du ønsker gøre noget ekstra for miljøet.

Ladestander
Du kan selvfølgelig også oplade din elbil på farten

Når du har brug for at lade din elbil på farten, bruger du den ladebrik og app fra vores samarbejdspartner Spirii, som følger med EWIIs ladeløsning.

Du får adgang til opladning på Spiriis offentlige netværk til priser fra kun 3 kr./kWh. Spirii udbygger hele tiden deres offentlige ladenetværk, og du kan altid se, hvilke ladestandere der er tilgængelige i Spiriis app – Spirii Go.

Med roaming via Spirri Go kan du tilgå ladestandere fra E.ON, Sperto, Ionity og lynladere fra E.ON/CLEVER og betale direkte med Spirii Go appen. 

Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top