Bestil ladestander fra EWII
1
Bestil
Udfyld nedenstående formular med navn, adresse, postnummer, e-mail og telefonummer og accepter vilkår og betingelser.
2
Bekræft aftale hos Spirii
Klik på linket i den bekræftelsesmail vi sender, og udfyld bestillingsformular hos Spirii (dette er til din serviceaftale)
3
Installation
Vi sender endelig aftale og vilkår, og du vil efterfølgende blive ringet op af en tekniker inden for 2 hverdage. Sammen aftaler I dato for installation af ladestander

Bestil din ladestander her

Udfyld formularen herunder, og bestil ladestander, standardinstallation og serviceabonnement til en samlet pris på kr. 12.999,- plus kr. 79,-/md.

Prisen inkluderer standardinstallation* af din ladeboks. Har du forhold der gør, at installationen afviger fra en standardinstallation, vil der forekomme ekstra betaling.

Efter at have udfyldt og sendt nedenstående informationer er det blandt andet muligt at tilkøbe et Type 2 ladekabel.

Dine kontaktoplysninger

 

*En standardinstallation vil typisk kunne lade sig gøre, hvis dit hus har ét plan, hvor vi kan få adgang til loftet, eller hvis kabler kan føres synligt.

Standardinstallationen indeholder:

  • Installation af ladestander udføres af certificeret installatør. Prisen på en standardinstallation gælder i Vejen, Vejle, Fredericia, Kolding, Middelfart og Haderslev kommune. For standardinstallation i øvrige kommuner gælder følgende merpriser: Øvrige Jylland/Fyn: 599 kr. Ikke brofaste øer samt øvrige Danmark: 999 kr.
  • Installation af kombirelæ 3 faser+N 16A Type A i eksisterende tavle med disponibel plads. Der skal være plads til Kombirelæet, som måler 7,2 cm. I bredden.
  • Gruppetavlen skal være placeret i stueplan. Højdeforskel mellem elinstallation og terræn må max. være 1 meter.
  • Vi trækker et installationskabel på 5g6 mm2 op til 15 meter fra eksisterende eltavle langs gulv eller væg – medmindre vi aftaler et andet sted. Der foretages maksimalt to gennemføringer i vægge. Kablet monteres i ladeboks.
  • Installatøren tester, at ladestanderen fungerer og sikrer, at alle forbindelser er tilsluttede korrekt og efter sikkerhedsreglerne. Vi sikrer ladestanderen med beskyttelsesudstyr og sørger for at overholde alle gældende standarder.
  • Hvis der er særlige forhold (f.eks. gravearbejde eller særlige ønsker til placering) eller du ønsker en udvidet tilslutning med større kapacitet, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Det kræver typisk et teknikerbesøg at vurdere behovet for en skræddersyet installation.
Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top