Pas på opkald fra aggressive elselskaber

Vi får desværre fortsat en del henvendelser fra kunder, der bliver kontaktet telefonisk af enkelte elselskaber, hvor det pågældende elselskab udgiver sig for at være samarbejdspartner med EWII. Det er IKKE korrekt. EWII samarbejder ikke med andre selskaber og vi ringer ikke til vores privatkunder for at bede om CPR-numre.

Forbrugerombudsmanden, Forbrugerrådet og diverse medier, bl.a. forbrugerprogrammet Kontant på DR er ofte ude og advare forbrugerne om de ufine metoder og billige salgstricks for at snyde forbrugere.

Læs for eksempel artikler fra Jyllandsposten: Kunder skifter elselskab uden at vide det og DR: Pas på: El-sælgere bruger smarte tricks, og bliv klogere på dine rettigeheder som elkunde her eller på energistyrelsens hjemmeside

EWII samarbejder ikke med andre el-selskaber
EWII har ikke indgået et samarbejde med andre energiselskaber. Der er tale om en vildledende og uærlig salgsmetode, og det er altså ikke sandt, når de udgiver sig for at være en del af EWII.

Hos EWII har vi altid fokus på at levere en ordentlig og gennemsigtig pris til vores kunder. Vi køber og leverer strøm til markedspris – fuldstændig som alle andre leverandører – og vores ny-designede og kundevenlige faktura fortæller i detaljer, hvordan elprisen er sammensat.

Vi leverer altid konkurrencedygtige og billige priser
Hvis du er i tvivl om du betaler for meget for din el, er det altid en god idé at kontakte EWIIs kundeservice på 70 55 55 55. Så vil vi med glæde bruge tid på at forklare dig, hvordan tingene hænger sammen, så du kan tage en beslutning om din el-leverance - baseret på fakta.

Kom tilbage til os!
Hvis du er så uheldig, at du er blevet lokket af et tilbud, der har vist sig at være for godt til at være sandt, så fortvivl ikke. Du kan selvfølgelig altid komme tilbage til EWII. Vi ordner alt det praktiske for dig. Derudover tilbyder vi lige nu at kompensere dig for et eventuelt opsigelsesgebyr (dog max 500 kroner), såfremt din nuværende elleverandør kræver det. Bare ring til os på 70 55 55 55 og så hjælper vi dig med at flytte tilbage.

Fem gode råd om elpriser

  • Er du i tvivl om du betaler for meget for din el, så kontakt EWIIs kundeservice på telefon 70 55 55 55
  • Er du i tvivl, om hvor mange kWh din husstand bruger, så tjek evt. din faktura på https://selvbetjening.ewii.com/Login
  • Hvis du gerne vil have et overblik over hvordan din elpris er sammensat, så kontakt EWIIs kundeservice på telefon 70 55 55 55
  • Du kan altid sammenligne elpriser på www.elpris.dk
  • Tjek altid om den pris, du får oplyst, er den endelige pris, eller om den skal pålægges abonnement og gebyrer. Hos EWII er der heller ikke betalingsgebyr, når blot du vælger én af vores gebyrfrie betalingsmetoder
Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top