kvinde arbejder med kundeservice

Har du fortrudt?

Har du skiftet til en anden elleverandør – og fortrudt? Var tilbuddet på telefonen ikke helt som lovet, da du fik den første regning? Eller vidste du ikke, at du også kunne tage EWII med til din nye adresse ved en flytning?

Så ring til os nu på 70 55 55 58 og lad os hjælpe dig.
Velkommen. Igen.
Du kan selvfølgelig altid komme tilbage til EWII. Vi ordner naturligvis alt det praktiske for dig. Derudover tilbyder vi lige nu at kompensere dig for et eventuelt opsigelsesgebyr (dog max 500 kroner), såfremt din nuværende elleverandør kræver det.

Ring til os nu på 70 55 55 58 og lad os hjælpe dig med at komme tilbage til EWII. 

Du kan altid fortryde. Igen. 
Vi vil gerne have branchens mest tilfredse kunder. Derfor har vi heller ikke bindingsperioder hos EWII. Vi bestræber os på at levere god kundeservice og konkurrencedygtige priser på energi – hver eneste dag, året rundt. Skulle det glippe, så hører vi altid meget gerne fra dig, så vi kan rette op på tingene hurtigst muligt.

Vi samler ikke på dårlige kundeoplevelser. Vi lærer af dem. 
Konkurrence er sundt. Det sikrer effektivitet i energibranchen og de lavest mulige priser for de danske elkunder. Desværre hører vi næsten dagligt om kunder, der har ladet sig friste af et ’godt’ tilbud fra en frisk telefonsælger. Overtalelsesmetoderne er mangfoldige og påstande om besparelser på 10, 15 eller 20% af elprisen er slet ikke usædvanlige. Desværre holder påstandene ikke, når kunderne modtager den første regning. Et godt råd er: Hvis tilbuddet lyder for godt til at være sandt, så er det nok også tilfældet. 

Heldigvis har Ombudsmanden fået øjnene op for problemernes omfang, og det hilser vi velkommen hos EWII.  

Husk – du har altid 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor aftalen er indgået.
Fortæl os hvor du bor
Priserne på el varierer afhængig af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at vide, hvor du bor, og dit årlige forbrug, for at vise dig din pris.
Se pris, vælg produkt
Du får listet de produkter, vi tilbyder, med priser inklusiv transport og afgift. Her kan du vælge det produkt, du ønsker.
Udfyld kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
FIND DIN PRIS OG BESTIL
Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top