Sammenlign elpriser

Det kan virke en smule uoverskueligt at sammenligne elpriser... Faktisk kan det være lidt af en jungle at finde rundt i elmarkedet.

Heldigvis for dig, så udstilles alle elleverandørers priser på en offentlig og uafhængig prissammenligningsside.

Så er du i tvivl om din nuværende elleverandørs priser er konkurrencedygtige, på udkig efter en ny elleverandør eller bare nysgerrig på elmarkedet, kan du på elpris.dk få et overblik over priser. Og er du stadig i tvivl om noget, står vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig - kontakt kundeservice her.

Gå til elpris.dk

 

Du skal være opmærksom på følgende priser hos din el-leverandør:

  • Pris pr. kWh
  • Abonnement

 

Disse 2 faktorer udgør kun ca. 14-20 % af din samlede elpris. Resten af din elregning er udgifter til netselskab for transport og til staten i form af moms og afgifter.

Alle elleverandører skal indhente betalingen fra dig som kunde til netselskab og stat - og vil være ens uanset hvilken el-leverandør du vælger. Derfor behøver du blot at sammenligne el-leverandørernes kWh-priser og prisen på abonnement.

Se hvordan elprisen er sammensat

Hvad er vigtigst for mig? Prisen pr. kWh eller et billigt abonnement?

En tommelfingerregel er, at et mindre abonnement har større betydning for et mindre til gennemsnitligt elforbrug, og en lavere kWh pris har større betydning for et stort elforbrug - så find en elaftale der passer dit forventede elforbrug bedst.

 

Er der andet end elprisen, der er vigtigt for mig at kigge efter?

Det korte svar er ja. Du skal være opmærksom på de vilkår en ny elleverandør tilbyder dig. Her skal du især være opmærksom på følgende:

  • Betalingsmuligheder: Forud eller bagudbetalt, og er det a conto eller reelt forbrug du betaler for?
  • Binding: Er der bindingsperiode på din aftale, og hvis ja, hvor lang er den og er der et opsigelsesgebyr i bindingsperioden?
  • Gebyrer: Hvilke gebyrer bliver lagt oveni din elaftale - er der dyre betalingsgebyrer, opsigelsesgebyr, gebyr for at skifte produkt eller andre ting de ikke lige gør opmærksom på?

Der er visse leverandører, der på overfladen ser billige ud, men som desværre for en del kunder giver en dårlig oplevelse, når de får deres regninger. 
Er du stadig i tvivl om, hvilken el-leverandør du skal vælge, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe med at guide dig - kontakt os her

Læs også

Diagram over sammensætning af elpriser - 20 % er udgifter til din elleverandør. Sammenlign elpriserl, når du er ude efter billig strøm.
Hvordan er elprisen sammensat?
Hvor stor en andel af min elpris kan jeg selv påvirke?
Stik i stikkontakt
Strøm behøver ikke at være dyrt
4 nemme trin til billig el
Er det billigere at bruge strøm om natten?
Se, hvilke forudsætninger der skal være opfyldt.
Yderligere besparelser
Beregningen er uden gebyrer. Vi har hørt fra kunder, der har oplevet skjulte udgifter på deres regninger så som: Fordelspakker, Betalingsgebyrer, Regningsgebyrer, Opsigelsesgebyrer mm.
Dine fordele hos EWII
Vi har ingen skjulte gebyrer eller binding. Kun fair, transparante priser og vilkår. Du har 2 gebyrfrie betalingsmuligheder, og månedlig bagudrettet afregning af dit reelle forbrug.
Selvbetjening
Som kunde hos EWII kan du i Selvbetjening opsætte SMS advarsler ved for højt forbrug samt forbrugsrapporter, du får timeoverblik over dit forbrug, adgang til dine regninger mm.
Læs om Selvbetjeningen
Så let er det at skifte
Udfyld formularen på 2 minutter, så er du igang. Vi håndterer det hele for dig, så du slipper for alt bøvlet. Vi sørger for at afmelde din nuværende elaftale, så du kommer trygt og hurtigt i gang.
Skift elaftale her

Spar på mere end din elpris

Hos EWII ved vi godt, at det ikke er ofte, du sidder og sammenligner elpriser. Sagen er bare den, at den tid, du bruger på at sammenligne elpriser, kan være givet rigtig godt ud. Når du alligevel er i gang med at undersøge, om du har den rette elaftale, kan du i samme omgang kontrollere, om du har mulighed for at spare penge på elforbruget.

Der er mange områder udover en sammenligning af elpriser, som du kan spare penge på – og vi hjælper dig gerne i gang med en kompetent energirådgivning.    

Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top