Sammenlign elpriser

Det kan virke en smule uoverskueligt at sammenligne elpriser... Faktisk kan det være lidt af en jungle at finde rundt i elmarkedet.

Heldigvis for dig, så udstilles alle el-leverandørers priser på en offentlig og uafhængig prissammenligningsside.

Så er du i tvivl om din nuværende el-leverandørs priser er konkurrencedygtige, på udkig efter en ny el-leverandør eller bare nysgerrig på elmarkedet, kan du på elpris.dk få et overblik over priser. Og er du stadig i tvivl om noget, står vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig - kontakt kundeservice her.

 

Gå til elpris.dk

 

Du skal være opmærksom på følgende priser hos din el-leverandør:

  • Pris pr. kWh
  • Abonnement

 

Disse 2 faktorer udgør kun ca. 14-20 % af din samlede elpris. Resten af din elregning er udgifter til netselskab for transport og til staten i form af moms og afgifter.

Alle el-leverandører skal indhente betalingen fra dig som kunde til netselskab og stat - og vil være ens uanset hvilken el-leverandør du vælger. Derfor behøver du blot at sammenligne el-leverandørernes kWh-priser og prisen på abonnement.

Se hvordan elprisen er sammensat

Hvad er vigtigst for mig? Prisen pr. kWh eller et billigt abonnement?

En tommelfingerregel er, at et mindre abonnement har større betydning for et mindre til gennemsnitligt elforbrug, og en lavere kWh pris har større betydning for et stort elforbrug - så find en elaftale der passer dit forventede elforbrug bedst.

Er der andet end elprisen, der er vigtigt for mig at kigge efter?

Det korte svar er ja. Du skal være opmærksom på de vilkår en ny el-leverandør tilbyder dig. Her skal du især være opmærksom på følgende:

  • Betalingsmuligheder: Forud eller bagudbetalt, og er det a conto eller reelt forbrug du betaler for?
  • Binding: Er der bindingsperiode på din aftale, og hvis ja, hvor lang er den og er der et opsigelsesgebyr i bindingsperioden?
  • Gebyrer: Hvilke gebyrer bliver lagt oveni din elaftale - er der dyre betalingsgebyrer, opsigelsesgebyr, gebyr for at skifte produkt eller andre ting de ikke lige gør opmærksom på?
  • Grøn profil: For mange forbrugere er den grønne omstilling vigtig. Grøn strøm udbydes af nogle elselskaber i større eller mindre grad.

Der er visse leverandører, der på overfladen ser billige ud, men som desværre for en del kunder giver en dårlig oplevelse, når de får deres regninger. 
Er du stadig i tvivl om, hvilken el-leverandør du skal vælge, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe med at guide dig - kontakt os her.

Læs også

Diagram over sammensætning af elpriser - 20 % er udgifter til din elleverandør. Sammenlign elpriserl, når du er ude efter billig strøm.
Hvordan er elprisen sammensat?
Hvor stor en andel af min elpris kan jeg selv påvirke?
Stik i stikkontakt
Strøm behøver ikke at være dyrt
4 nemme trin til billig el
Hus i mørke. Få billigere strøm. Men hvornår er el billigst? Den billigste el er om natten.
Er det billigere at bruge strøm om natten?
Se, hvilke forudsætninger der skal være opfyldt.
Oversigt elpriser
Få overblik over elpriser og produkter fra EWII hhv. øst og vest for Storebælt.
GÅ TIL ELPRISER
Ansøg om tilskud
Her kan du ansøge om tilskud til en energiforbedring. Start din ansøgning her på siden.
ANSØG OM TILSKUD
Spar på energien
Med vores energispareråd får du gode tips til, hvordan du sparer på bl.a. elforbruget.
ENERGISPARERÅD

Spar på mere end din elpris

Hos EWII ved vi godt, at det ikke er ofte, du sidder og sammenligner elpriser. Sagen er bare den, at den tid, du bruger på at sammenligne elpriser, kan være givet rigtig godt ud. Når du alligevel er i gang med at undersøge, om du har den rette elaftale, kan du i samme omgang kontrollere, om du har mulighed for at spare penge på elforbruget.

Der er mange områder udover en sammenligning af elpriser, som du kan spare penge på – og vi hjælper dig gerne i gang med en kompetent energirådgivning.    

kvinde arbejder med kundeservice
Kontakt
EWII Kundeservice
Vores kundeservice er klar på at svare på dine spørgsmål.
Til top