mand ved kaffemaskine
Standard pris
Med Standard pris får du
 • En elpris, som følger markedet og fastsættes kvartalsvis
 • Det produkt flest kunder vælger
 • En pris du kender tre måneder frem
 • Gratis leverandørskift

Standard pris er el til den gennemsnitlige markedspris | EWII

Standard pris el følger prisen på elmarkedet, men fastsættes kvartalsvis - så du ved hvad du skal betale.

Gennemsnitspris på el

Med Standard pris el får du en gennemsnitspris på din el. Den bliver fastsat kvartalsvis på baggrund af markedspriserne for el i det foregående kvartal.
Du kan frit udtræde af din Standard pris aftale med løbende måned + en måneds varsel og vælge et af vores øvrige produkter.

 

Vilkår og betingelser for Standard pris

Så nemt skifter du
1
Fortæl os hvor du bor
Priserne på el varierer afhængig af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at vide hvor du bor, og dit årlige forbrug, for at vise dig din pris.
2
Se pris, vælg produkt
Du får listet de produkter vi tilbyder med priser inklusiv transport og afgift. Her kan du vælge det produkt du ønsker.
3
Udfyld kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
el giver lys i lampe
Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?
Få hjælp til at vælge den rigtige elaftale med udgangspunkt i dit forbrug.
Ofte stillede spørgsmål

Du skal vælge EWII som din elleverandør, fordi du hos os altid får gennemskuelige elpriser – og fordi vi sikrer, at du til enhver tid har en lav elpris. Du får 24/7/365 online selvbetjening og en stabil elleverandør med mere en 150 år på bagen.

 • Ingen skjulte gebyrer og ingen binding
 • Bestil på 2 minutter og så klarer vi resten

DET ER NEMT AT SKIFTE ELSELSKAB – LIGEGYLDIGT, OM DU SKAL FLYTTE ELLER BLIVER BOENDE

 • Kræver ingen installationer
 • Skiftet sker helt automatisk
 • Ewii afmelder dit gamle abonnement

Ligegyldigt, om du skal flytte, eller bliver boende på din nuværende adresse, er det nemt og hurtigt at skifte elselskab, og det kræver ikke noget af dig. Du skal blot foretage en bestilling på vores hjemmeside, og så klarer vi resten. Vi afmelder dit gamle abonnement og sørger for, du automatisk skifter til at købe el fra Ewii fra den aftalte dato. Det kræver ingen installationer, og der er ikke nogen overgangsfase mellem dit gamle og nye elselskab – og hvis du vil ændre dit produktvalg, så har du altid frit produktvalg hos os.

VORES MISSION: GENNEMSIGTIGE PRODUKTER OG PRISER

Elpriser kan være svært at gennemskue
Mange synes produkter og priser på elmarkedet er ugennemskuelige. Vi har derfor gjort det til vores mission at gøre vores el-produkter og elpriser simple og nemme at forstå.

Som kunde hos Ewii, får du hvad du ser. Alle gebyrer og omkostninger er inkluderet i den pris, du ser, og vi gemmer ikke noget under ”det med småt”. Vi giver dig nogen af markedets laveste priser, uden binding. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement hos Ewii, med de normale 30 dages varsel.

VÆLG GRØN ENERGI TIL EN FORNUFTIG PRIS

Du kan få grøn energi, ligegyldigt, hvilken el-aftale du vælger. Når du vælger en el-aftale, skal du tage stilling til, om du ønsker vindstrømstillæg til. Tilvælger du vindstrøm til din aftale, betaler du 5,63 øre mere per kWh. For en almindelig hustand med årsforbrug på 4000 kWh svarer det til 225kr/år.

Elpriser svinger hele tiden. Derfor kan du ikke ud fra den nuværende elpris vurdere, hvilken el-aftale der kommer til at koste dig mindst i det lange løb. Du bør i stedet vælge din el-aftale ud fra, om du tror på prisstigninger på elmarkedet og hvor vigtigt det er for dig at kende din månedlige pris.

 

EL TIL INDKØBSPRIS: PRISEN VARIER OG FØLGER MARKEDSPRISENS PÅ EL

Med EL TIL INDKØBSPRISbetaler du en variabel pris, der følger markedsprisens udvikling time for time. Du vil derfor i nogle perioder betale en højere elpris end den faste elpris, mens andre vil være billigere. Over de seneste år har vores variable produkt været den billigste løsning.

 

FAST PRIS: DU VED ALTID, HVAD DU SKAL BETALE

Med FAST PRIS låser du din pris og betaler en fast kWh-pris i hele perioden. Med en fast pris ved du præcist, hvad du kommer til at betale i perioden. I et marked med stigende priser, vil der være en besparelse over tid, mens der i et faldende elmarked i gennemsnit betales en lidt højere pris.

STANDARD EL: EN BLANDING MELLEM FAST PRIS OG EL TIL INDKØBSPRIS

STANDARD EL er vores mest populære elaftale. Den er til dig, som gerne, vil have en variabel pris der følger markedet, men som også gerne vil vide hvad du skal betale hvert kvartal. Her følger elprisen fortsat el-markedets udvikling, men prisen fastsættes hvert kvartal, så du ved hvad du skal betale tre måneder frem i tiden. STANDARD El er en god løsning, hvis du ikke ved hvad du skal vælge eller ønsker en mellemting mellem FAST PRIS og EL TIL INDKØBSPRIS.


Er du i tvivl om, hvilket elprodukt du kunne tænke dig at vælge, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 55 55 55.

Se mere om vores elprodukter og elpriser

Det er kun ca. 13 % af din samlede elregning, der går til din el-leverandør. De resterende ca. 87 % består af afgifter og transportudgifter, som er ens, ligegyldigt hvilken el-aftale og el-leverandør du vælger.

 

Elpris og abonnement - til dit elselskab

Af de ca. 13 %, der går til din elleverandør, går 12 % til el og 1 % til dit el-abonnement. Vi har en lav abonnementspris og nogle af markedets laveste elpriser – uden binding og uden ekstragebyrer. Med Introstrøm giver vi vores nye kunder gratis el og el-abonnement de første 6 måneder. Det betyder, at du de første 6 måneder kun skal betale transportomkostninger og afgifter. 

 

Udgifter til netselskab, og afgifter til staten

Resten af prisen på din elregning består af moms, transport, offentlige serviceforpligtigelser, energiafgifter til staten og abonnement hos netselskab. Disse udgifter er de samme, uanset hvilket elselskab du vælger.

 

Oversigt over udgifter til netselskab og afgifter:

 • Moms: Du er pålagt at betale moms, som udgør 20 % af den samlede elregning.
 • Transport: Transportudgiften udgør 12 % af prisen på el-regningen og dækker de omkostninger, der er i forbindelse med at få strømmen transporteret ud til dig. Transportudgiften går til netselskabet. Denne udgift varierer, afhængig af hvilket netselskab der ejer kablerne til din adresse.
 • Abonnement til netselskab: Abonnementet hos netselskabet udgør 6 % af prisen på el-regningen og dækker de omkostninger, der er i forbindelse med vedligeholdelse og reparation af elnettet. Abonnementet varierer, afhængig af hvilket netselskab der ejer kablerne til din adresse, men vil være det samme, uanset hvem du vælger at købe strøm fra..
 • Offentlige serviceforpligtigelser (PSO): De offentlige serviceforpligtelser udgør 10% af prisen på din elregning og omfatter de omkostninger, som det offentlige transmissionsselskab Energinet.dk afholder.
 • Energiafgifter til staten: 39 % af prisen på el-regningen består af lovpligtige afgifter til staten.


• Fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret på bestillingen.
• Opsigelse:Du kan altid opsige eller ændre dit elprodukt med løbende måned + 30 dages varsel.
• Modtagelse af regning: Vi anbefaler, at du tilmelder digital post, så du modtager din regning og anden vigtig information direkte i Selvbetjeningen. Ved tilmelding til digital post har du mulighed for gebyrfri betaling ved tilmelding til MobilePay betalingsaftale eller automatisk kortbetaling. Betaling via Betalingsservice koster 5,75 kr. pr. regning og betaling med girokort koster 49 kr. pr. regning.
• Rykkergebyrer: Hvis betalingen sker efter sidste rettidige indbetalingsdato, er EWII berettiget til at pålægge rykker- og inkassogebyrer.


Se vores aftalevilkår her

 

Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top