mand ved kaffemaskine
Standard pris
Med Standard pris får du
  • En elpris, som følger markedet og fastsættes kvartalsvis
  • Det produkt flest kunder vælger
  • En pris du kender tre måneder frem
  • Gratis leverandørskift

Standard pris er el til den gennemsnitlige markedspris | EWII

Standard pris el følger prisen på elmarkedet, men fastsættes kvartalsvis - så du ved hvad du skal betale.

Gennemsnitspris på el

Med Standard pris el får du en gennemsnitspris på din el. Den bliver fastsat kvartalsvis på baggrund af markedspriserne for el i det foregående kvartal.
Du kan frit udtræde af din Standard pris aftale med løbende måned + en måneds varsel og vælge et af vores øvrige produkter.

 

Vilkår og betingelser for Standard pris

Så nemt skifter du
1
Indtast din adresse
Priserne på el varierer afhængig af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og årlige forbrug for at vise dig den korrekte pris.
2
Se pris, vælg produkt
Du får listet de produkter vi tilbyder med priser inklusiv transport og afgift. Her kan du vælge det produkt du ønsker.
3
Udfyld kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
el giver lys i lampe
Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?
Få hjælp til at vælge den rigtige elaftale med udgangspunkt i dit forbrug.
Ofte stillede spørgsmål

Du skal henvende dig til den elleverandør, du ønsker at indgå en elaftale med. Ønsker du at skifte til EWII, kan du ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55 eller bestille el via vores bestillingsmodul. Vi sørger for, at du automatisk bliver flyttet over til os.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale, kan du læse mere om vores elprodukter eller ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

Elmarkedet er et børsmarked, som påvirkes af mange ting. Produktionsomkostningerne er selvfølgelig af afgørende betydning for prisen, men markedet er også påvirket af mange forventninger blandt andet politiske, vejrprognoser mm. Det er umuligt at give nogen garanti for, hvad der er det billigste, da ingen kender prisudviklingen i fremtiden.

Når du vælger elprodukt, skal du se på, om du ønsker en fast eller en variabel pris. Husk, at hos EWII kan du ændre din elaftale med et varsel på løbende måned + 1 måned. 
Er du i tvivl om, hvilket elprodukt du kunne tænke dig at vælge, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 55 55 55.

Se mere om vores elprodukter og elpriser

Som kunde hos EWII bliver du afregnet én gang om måneden. Det betyder i praksis, at du først betaler for dit elforbrug, når du har haft forbruget. Abonnementsopkrævningen sker månedligt for alle forsyningsarter, som er el, naturgas, vand og fjernvarme.

Bemærk, at der kan være andre afregningsintervaller for kunder med solcelle- og jordvarmeanlæg. Kontakt vores kundeservice på 70 55 55 55 for mere information.

Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top