En række mennesker står sammen og holder i hånd. Billedet illustrerer sammenhold og hvordan man, ved køb af el fra elleverandør EWII, støtter op om lokale butikker.
Støt lokalt og spar på elregningen
Køb et gavekort på min. 500 kr, så skifter vi dig til en billig elaftale i 6 mdr*

Vi mener det seriøst, når vi siger, at vi sammen skal støtte de små hårdt ramte virksomheder i lokalmiljøerne.

 

Derfor giver vi nu 1.000 af vores eksisterende private el-kunder fri el i 6 måneder*, hvis de støtter det lokale erhvervsliv, der hvor de bor. Det kan være en café, din frisør, en specialbutik eller hvem du har lyst til at støtte. Du bestemmer selv - bare det er en lokal, mindre virksomhed.

Når du støtter mindst en af dine lokale forretninger, ved at købe et gavekort til min. 500 kroner, så kvitterer vi med 6 måneders el fra EWII til 0 kr/kWh og 0 kr. i abonnement (+ transport og afgifter).

Sådan gør du:

• Du skal selv købe et gavekort på min. 500 kr. til en mindre, lokal erhvervsdrivende som f.eks. en café/restaurant, frisør, specialbutik, klinik eller lign.

• Når du har købt gavekortet, ringer du til vores kundeservice på tlf. 70 55 55 55, så hjælper vi dig i mål med din nye el-aftale med 6 måneders fri el.

 

Er du ny elkunde og ønsker el fra os, kan du bestille her.

RING TIL OS

Ring til vores kundeservice på 70 55 55 55, og hav dit gavekort klar, så får vi dig i mål med el til 0 kr/kWh + transport og afgifter

 

* DET MED SMÅT:

Kampagnen, hvor du som eksisterende privat el-kunde kan få 6 måneders el fra EWII til 0 kr/kWh og 0 kr. i abonnement +transport og afgifter (Introstrøm), er gældende for de første 1.000 kunder, dog kun frem til 1. juni 2020.

Gavekortet skal være købt efter 13. marts 2020 til en dansk virksomhed og være på minimum DKK 500,00. Ønsker du som eksisterende kunde at gøre brug af kampagnen, skal du ringe til kundeservice på 70 55 55 55. Her vil du også blive bedt om at dokumentere dit købt af gavekort.

Tilbuddet med 6 måneders el til til 0 kr. +transport og afgifter forudsætter et årligt forbrug på under 6.000 kWh/år, og du må ikke have haft Introstrøm som el-produkt indenfor de seneste 6 måneder. EWII giver dig fri el i 6 måneder, du skal dog stadig betale udgifterne til netselskab og afgifter til staten.

Efter 6 måneder overgår du automatisk til vores Standard el-aftale. Du har selvfølgelig frit produktvalg, og vi sørger for at informere dig, når det er tid til at vælge.

Sammen er vi stærkest

Corona har ramt os alle sammen, og hverdagen er meget anderledes for mange. Særligt de små erhvervsdrivende er ramt.

Derfor omdirigerer vi hovedparten af vores støttepulje i Trekantområdet til små erhvervsdrivende. Det gør vi ved at købe 1000 gavekort á 500 kr. til de lokale virksomheder og udlodde dem i konkurrencer og kampagner.

Læs mere om EWIIs lokale støtte

Elprisens sammensætning. Lær om elpriser og få svar på spørgsmålet: hvad koster en kwh
Hvordan er min elpris egentlig skruet sammen?

Undrer du dig over, hvordan din elpris egentlig er skruet sammen?
Vi prøver at give dig overblikket, og gøre dig klogere på hvad de forskellige bevægelige dele i din elpris udgøres af.

Kun ca. 20 % af din regning går til din elleverandør... og kunne du tænke dig at vide lidt mere, om hvor stor en del af din elpris du faktisk selv kan påvirke, så se mere her

Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top