el giver lys i lampe
Bestil el fra EWII
El er noget, vi alle har behov for, men hvornår har du sidst taget stilling til, hvor du får dit el fra, og om du har den rette elleverandør og elaftale?

Hos EWII kan du bestille det el, der passer til dig og dine behov, uanset om du vælger Spot / Flexspot, Basis-el eller Fastpris-el.

DERFOR BØR DU VÆLGE EL FRA EWII


El er mere end bare el, selvom du muligvis ikke synes, at dit valg af el er det mest interessante. Hos EWII tilbyder vi dig mere end bare en god elaftale - vi tilbyder el, der passer til dig.
Altid gode elpriser
Få overblik over elpriserne og en kvalificeret anbefaling
Vi rådgiver gerne
Er du i tvivl, står vi klar til at rådgive dig om elvalg og forbrug
Skift gratis til EWII
Du kan altid skifte elleverandør - det koster ikke ekstra
Stabil leverandør
Du er sikret en stabil leverandør, der også er her i fremtiden

Vælg et elprodukt, der passer dig

Overvejelserne bag et valg af el er individuelle og afhænger af, om du tror på en prisstigning på elmarkedet, hvor risikovillig du er, og hvor meget du tænker på miljøet. Hos EWII hjælper vi dig med at finde en elaftale, der passer dig.

Vindstrømstillæg - for miljøets skyld

Når du bestiller el fra EWII får du samme el som alle andre. Men for bare 5,625 øre/kWh kan du tilvælge vindstrøm til din aftale.
Med vindstrøm sørger vi for at indkøbe vindstrøm til at dække dit elforbrug.

Så nemt skifter du din elaftale
1
Indtast din adresse
Priserne på el varierer afhængig af, hvor i landet du bor. Vi beregner den korrekte pris på baggrund af din adresse og dit årlige elforbrug.
2
Se pris, vælg elprodukt
Du får listet de elprodukter vi tilbyder med priser inklusiv transport og afgift. Her kan du vælge det elprodukt du ønsker.
3
Udfyld kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din elbestilling.
Oversigt elpriser
Få overblik over elpriser og produkter fra EWII hhv. øst og vest for Storebælt.
GÅ TIL ELPRISER
Ansøg om tilskud
Her kan du ansøge om tilskud til en energiforbedring. Start din ansøgning her på siden.
ANSØG OM TILSKUD
Spar på energien
Med vores energispareråd får du gode tips til, hvordan du sparer på bl.a. elforbruget.
ENERGISPARERÅD
Bestil el her
Her kan du finde prisen på det produkt, du ønsker, og derefter gennemføre bestillingen.
BESTIL EL
Ofte stillede spørgsmål

Du skal henvende dig til den elleverandør, du ønsker at indgå en elaftale med. Ønsker du at skifte til EWII, kan du ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55 eller bestille el via vores bestillingsmodul. Vi sørger for at afmelde din nuværende elaftale.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale, kan du læse mere om vores elprodukter eller ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

Elmarkedet er et børsmarked, som påvirkes af mange ting. Produktionsomkostningerne er selvfølgelig af afgørende betydning for prisen, men markedet er også påvirket af mange forventninger blandt andet politiske, vejrprognoser mm. Det er umuligt at give nogen garanti for, hvad der er det billigste, da ingen kender prisudviklingen i fremtiden.

Når du vælger elprodukt, skal du se på, om du ønsker en fast eller en variabel pris. Husk, at hos EWII kan du ændre din elaftale med et varsel på løbende måned + 1 måned. 
Er du i tvivl om, hvilket elprodukt du kunne tænke dig at vælge, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 55 55 55.

Se mere om vores elprodukter og elpriser

Som kunde hos EWII bliver du afregnet én gang om måneden. Det betyder i praksis, at du først betaler for dit elforbrug, når du har haft forbruget. Abonnementsopkrævningen sker månedligt for alle forsyningsarter, som er el, naturgas, vand og fjernvarme.

Bemærk, at der kan være andre afregningsintervaller for kunder med solcelle- og jordvarmeanlæg. Kontakt vores kundeservice på 70 55 55 55 for mere information.

Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top