el giver lys i lampe
Fastpris-el
Med Fastpris-el får du
  • En pris der fastlåses i perioden
  • Sikkerhed i budgettet
  • En pris der fastsættes dagligt

Fastpris-el, det sikre valg

Fastpris-el er til dig, der ønsker at kende din elpris over en længere periode. 

Prisen på Fastpris-el fastsættes dagligt på grundlag af udbud og efterspørgsel på elbørsen Nord Pool. Prisen fastlåses i 1 år, således at din pris fastholdes, selvom elprisen svinger. 

Du er garanteret den faste elpris i den aftalte periode, men du vil max. være bundet af aftalen i 6 måneder og når din aftale er ved at udløbe, kontakter vi dig med et nyt tilbud. 

Tegn en aftale på Fastpris-el lige nu, hvor priserne er fornuftige - så får du sikkerhed i budgettet.

 

Vilkår og betingelser for Fastpris-el.

Så nemt skifter du
1
Indtast din adresse
Priserne på el varierer afhængig af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og årlige forbrug for at vise dig den korrekte pris.
2
Se pris, vælg produkt
Du får listet de produkter vi tilbyder med priser inklusiv transport og afgift. Her kan du vælge det produkt du ønsker.
3
Udfyld kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
stikkontakt
Få overblik over elpriserne
Ofte stillede spørgsmål

Du skal henvende dig til den elleverandør, du ønsker at indgå en elaftale med. Ønsker du at skifte til EWII, kan du ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55 eller bestille el via vores bestillingsmodul. Vi sørger for at afmelde din nuværende elaftale.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale, kan du læse mere om vores elprodukter eller ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

Elmarkedet er et børsmarked, som påvirkes af mange ting. Produktionsomkostningerne er selvfølgelig af afgørende betydning for prisen, men markedet er også påvirket af mange forventninger blandt andet politiske, vejrprognoser mm. Det er umuligt at give nogen garanti for, hvad der er det billigste, da ingen kender prisudviklingen i fremtiden.

Når du vælger elprodukt, skal du se på, om du ønsker en fast eller en variabel pris. Husk, at hos EWII kan du ændre din elaftale med et varsel på løbende måned + 1 måned. 
Er du i tvivl om, hvilket elprodukt du kunne tænke dig at vælge, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 55 55 55.

Se mere om vores elprodukter og elpriser

Som kunde hos EWII bliver du afregnet én gang om måneden. Det betyder i praksis, at du først betaler for dit elforbrug, når du har haft forbruget. Abonnementsopkrævningen sker månedligt for alle forsyningsarter, som er el, naturgas, vand og fjernvarme.

Bemærk, at der kan være andre afregningsintervaller for kunder med solcelle- og jordvarmeanlæg. Kontakt vores kundeservice på 70 55 55 55 for mere information.

ewii kundeservice privat
Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top