Få tjek på din elaftale på 2 minutter

At sammenligne priser mellem elhandlere kan være særdeles svært.
Ved at gennemgå elprisberegneren nedenfor, så får du en god og hurtig prissammenligning mellem din nuværende elaftale og en elaftale fra EWII.

Vi giver dig billig strøm, og hjælper dig med at spare på dit forbrug, uden at du mærker det - det er godt for din pengepung.

 

Yderligere besparelser
Beregningen er uden gebyrer. Vi har hørt fra kunder, der har oplevet skjulte udgifter på deres regninger så som: Fordelspakker, Betalingsgebyrer, Regningsgebyrer, Opsigelsesgebyrer mm.
Dine fordele hos EWII
Vi har ingen skjulte gebyrer eller binding. Kun fair, transparante priser og vilkår. Du har gebyrfri betaling ved betalingsservice, og månedlig bagudrettet afregning af dit reelle forbrug.
Selvbetjening
Som kunde hos EWII kan du i Selvbetjening opsætte SMS advarsler ved for højt forbrug samt forbrugsrapporter, du får timeoverblik over dit forbrug, adgang til dine regninger mm.
Læs om Selvbetjeningen
Så let er det at skifte
Udfyld formularen på 2 minutter, så er du igang. Vi håndterer det hele for dig, så du slipper for alt bøvlet. Vi sørger for at afmelde din nuværende elaftale, så du kommer trygt og hurtigt i gang.
Skift elaftale her

Spar på mere end din elpris

Hos EWII ved vi godt, at det ikke er ofte, du sidder og sammenligner elpriser. Sagen er bare den, at den tid, du bruger på at sammenligne elpriser, kan være givet rigtig godt ud. Når du alligevel er i gang med at undersøge, om du har den rette elaftale, kan du i samme omgang kontrollere, om du har mulighed for at spare penge på elforbruget.

Der er mange områder udover en sammenligning af elpriser, som du kan spare penge på – og vi hjælper dig gerne i gang med en kompetent energirådgivning.    

Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top