kvinde ved toerretumbler
Spot og FlexSpot
Med Spot-el får du
  • Den reelle elpris, der fastsættes time for time
  • Gratis skift af leverandør
  • En aftale der kan ændres efter løbende måned + en måned
  • Et produkt der der har givet besparelser over de sidste 2 år

Spot-el, den reelle pris

Spot-el er til dig, der ønsker at betale den reelle elpris. Prisen på Spot-el fastsættes time for time. Set over de seneste år har Spot-el givet den laveste pris på el. 
Når du vælger Spot-el vil du opleve udsving på din elpris, da den bliver fastsat time for time på baggrund af udviklingen på elbørsen Nord Pool. Det betyder, at du altid betaler den reelle pris. Til gengæld betyder det også, at det kan være sværere at budgettere omkostningerne på dit elforbrug. Spot-el er derfor for dig der tør satse og følge svingningerne på markedet.

Prisen er en gennemsnitlig pris baseret på den seneste kalendermåned.

Se prisudviklingen på Spot-el

Hvordan beregnes Spot-el?

Spotprisen regnes ud fra en gennemsnitsprofil for netområdet. Prisen udregnes time for time, som et gennemsnit af alle kunders forbrug i netområdet ganget med timepriserne på Nord Pool.

 

Vilkår og betingelser for Spot-el.

Så nemt skifter du
1
Indtast din adresse
Priserne på el varierer afhængig af, hvor i landet du bor. Derfor er vi nødt til at kende din adresse og årlige forbrug for at vise dig den korrekte pris.
2
Se pris, vælg produkt
Du får listet de produkter vi tilbyder med priser inklusiv transport og afgift. Her kan du vælge det produkt du ønsker.
3
Udfyld kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling.
vindenergi blaa himmel
Få grøn el med vindstrøm
Vidste du, at hos EWII kan du få grøn el ved at tilvælge vindstrøm til din elaftale?
Ofte stillede spørgsmål

Du skal henvende dig til den elleverandør, du ønsker at indgå en elaftale med. Ønsker du at skifte til EWII, kan du ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55 eller bestille el via vores bestillingsmodul. Vi sørger for at afmelde din nuværende elaftale.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale, kan du læse mere om vores elprodukter eller ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

Elmarkedet er et børsmarked, som påvirkes af mange ting. Produktionsomkostningerne er selvfølgelig af afgørende betydning for prisen, men markedet er også påvirket af mange forventninger blandt andet politiske, vejrprognoser mm. Det er umuligt at give nogen garanti for, hvad der er det billigste, da ingen kender prisudviklingen i fremtiden.

Når du vælger elprodukt, skal du se på, om du ønsker en fast eller en variabel pris. Husk, at hos EWII kan du ændre din elaftale med et varsel på løbende måned + 1 måned. 
Er du i tvivl om, hvilket elprodukt du kunne tænke dig at vælge, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 55 55 55.

Se mere om vores elprodukter og elpriser

Som kunde hos EWII bliver du afregnet én gang om måneden. Det betyder i praksis, at du først betaler for dit elforbrug, når du har haft forbruget. Abonnementsopkrævningen sker månedligt for alle forsyningsarter, som er el, naturgas, vand og fjernvarme.

Bemærk, at der kan være andre afregningsintervaller for kunder med solcelle- og jordvarmeanlæg. Kontakt vores kundeservice på 70 55 55 55 for mere information.

ewii kundeservice privat
Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top