Hvilken naturgasaftale skal du vælge

Hos EWII har vi altid gode priser på naturgas og sikre leverancer. Men priserne og produkterne varierer. Samtidig er der så mange tilbud på markedet, at det kan være svært at gennemskue, hvad der er det mest fornuftige elvalg.
Hos EWII har vi altid gode priser på naturgas og sikre leverancer. Vores gas er ligesom alle andres, men vi sikrer konkurrencedygtige priser ved dagligt at følge udviklingen på gasmarkedet. Men priserne og produkterne varierer. Samtidig er der så mange tilbud på markedet, at det kan være svært at gennemskue, hvad der er det mest fornuftige valg af naturgasaftale.

Valget af din aftale på naturgas er individuelt og afhænger af, om du tror på prisstigninger på markedet, hvor risikovillig du er, og hvor meget du tænker på miljøet. Det er helt på samme måde, som når du skal træffe beslutning om flex – eller fastforrentet lån i banken eller risikovillighed i din pensionsopsparing.

Vi tilbyder forskellige typer af naturgasaftaler

Hos EWII kan du få naturgasaftaler, der er tilpasset din risikovillighed og til dit forbrug.

Vores tre standard produkter afspejler muligheden for enten sikkerhed i hverdagen eller om du vil satse på de daglige børspriser. Du kan læse mere om dem herunder.
 
Basis el fra EWII
Basis-gas
Med Basis-gas får I en ny gennemsnitspris for hver måned. Prisen bliver fastsat på baggrund af priserne på month ahead-markedet. I kan frit udtræde af Basis-gas med løbende måned + en måneds varsel og vælge et af vores øvrige produkter.

Ring til og bestil 70 55 55 55
Spot el fra EWII
Børspris
Ønsker I en lav pris, vil vi anbefale, at I skifter til Børspris. Børspris fastsættes dag for dag på baggrund af udviklingen på naturgasbørsen Gaspoint Nordic. Det betyder, at Børspris over tid bør give jer den laveste naturgaspris.  

Ring på og bestil 70 55 55 55 

Fastpris el fra EWII
Fastpris
Ønsker I at kende prisen og have sikkerhed i budgettet, vil vi anbefale, at I skifter til Fastpris-naturgas. Lige nu anbefaler vi en aftale over 2 år. Fastprisen ligger for tiden ganske fornuftigt for de længerevarende kontrakter, og det kan I med fordel udnytte.  
 

Ring på og bestil 70 55 55 55

Ring til os
Ring til os på telefon 70 55 55 55 for at bestille naturgas
Vi finder produktet
Vi hjælper dig med at finde det naturgasprodukt, der bedst passer til dit behov
Leverandørskifte
Vi klarer leverandørskiftet for dig, så du behøver ikke at foretage dig mere
Ring 70 55 55 55
Ofte stillede spørgsmål

Vi tilbyder fastpris og børspris gasprodukter.

Fastpris - overblik og sikkerhed

Fastpris giver dig både overblik over din varmeregning og sikkerhed for, at du kender prisen på din naturgas i enten 6, 12, 24 eller 36 måneder frem i tiden. Vi fastlåser prisen og garanterer dig samme pris i hele perioden - uanset hvor meget prisen ændrer sig. Husk, at du maksimalt er bundet af en aftale i 6 måneder fra aftalens indgåelse. Herefter kan du frit træde ud af aftalen med løbende måned + 1 måneds varsel.

Børspris - her følger du markedet

Med en variabel pris reguleres prisen hver måned. Du betaler den pris, som naturgassen koster på det tidspunkt, hvor du bruger den.

Læs mere om naturgasprodukter fra EWII

Ønsker du at skifte naturgasleverandør til EWII, skal vi blot bruge dit navn, adresse, forventet forbrug og aftagenummer; så klarer vi leverandørskiftet for dig.
Har du ikke dit aftagenummer, kan du underskive en fuldmagt og sende til os. Derefter kan vi få aftagenummeret udleveret fra dit distributionsselskab.

Fremover vil du modtage to regninger, én fra distributionsselskabet og én fra EWII. Får du el fra EWII, vil din naturgas blive opkrævet på samme regning som din el. Distributionsselskabet vil fortsat stå for aflæsningen, som automatisk videregives til EWII.

Du kan skifte leverandør med løbende måned + 1 måneds varsel, hvis du ikke er bundet af en anden aftale.

Nej, det er gratis at skifte leverandør, og vi klarer det hele for dig. Kontakt os nu på 70 55 55 55 og hør nærmere.
Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top