Sådan sparer du på dit forbrug af naturgas

Det er ofte små, lette ændringer i din adfærd der skal til, for at du kan spare på forbruget og i sidste ende reducere din udgifter til naturgas.

Styr temperaturen:

Hold stuetemperaturen på 21 grader. Bare en ekstra grad over koster 5 % ekstra på varmeregningen.

Skru nednår du er bortrejst. 

Hold rumtemperaturen på 15 grader der, hvor du ikke opholder dig så ofte. Luk af mellem opvarmede og uopvarmede rum.

Brug alle radiatorer i et rum i stedet for at lade en enkelt trække læsset - det er uøkonomisk. Stil termostatventilen på 3,5-4 i de rum, hvor du vil have det varmt. Så er der fuld gennemstrømning og termostaterne kan stadig reagere på f.eks. solindfald.

Stil alle dine radiatorer på samme værdi i de rum du bruger, og regulér herfefter varmen på naturgasfyret. Det giver en mere jævn - og dermed mere økonomisk - drift.

Naturgasfyret:

Et vedligeholdt naturgasfyr bruger ofte mindre naturgas. I løbet af årene bliver delene i fyret slidt og derfor er regelmæssig service og vedligeholdelse af gasfyret vigtig.

Følg årstiden. Om sommeren kan du måske slukke helt for varmen og kun lade naturgasanlægget producere varmt brugsvand.

Er der klimastyring på dit naturgasanlæg, så sørg for at få det indstillet rigtigt. På den måde kører dit anlæg mest effektivt.

Overvej at få automatisk natsænkning af temperaturen på dit naturgasanlæg. Temperaturen må ikke falde mere end 4 grader i sænknings perioden - ellers koster det mere at varme op igen end du har sparet ved at sænke temperaturen.

Har du brændeovn,
 så husk at lukke for lufttilførslen når ovnen ikke er i brug. Når ovnen afkøles, trækkes der varme fra rummet ud denne vej.

Ny landsdækkende ordning

Husejerne kan godt begynde at glæde sig, for nu bliver det nemmere at få en bedre bolig og en lavere energiregning. BedreBolig er en ny landsdækkende ordning, der gør det nemmere for boligejere at energirenovere deres huse. Rådgiverne er håndværkere, ingeniører eller andre bygningskyndige, som har fået en efteruddannelse hos Energistyrelsen. 

EWIIs energikonsulenter er blevet uddannet som BedreBolig-rådgivere og kan tilbyde boligejerne en ny måde at finde energibesparelser på. De kan gennemgå boligen fra kælder til tag og give gode råd om, hvilke investeringer der giver besparelser på energiregningen.

Bestil dit energitjek ved at udfylde formularen eller læs mere på ewii.com/bedrebolig

 
Basis el fra EWII
Basis-gas
Med Basis-gas får I en ny gennemsnitspris for hver måned. Prisen bliver fastsat på baggrund af priserne på month ahead-markedet. I kan frit udtræde af Basis-gas med løbende måned + en måneds varsel og vælge et af vores øvrige produkter.

Ring til og bestil 70 55 55 55
Spot el fra EWII
Børspris
Ønsker I en lav pris, vil vi anbefale, at I skifter til Børspris. Børspris fastsættes dag for dag på baggrund af udviklingen på naturgasbørsen Gaspoint Nordic. Det betyder, at Børspris over tid bør give jer den laveste naturgaspris.  

Ring på og bestil 70 55 55 55 

Fastpris el fra EWII
Fastpris
Ønsker I at kende prisen og have sikkerhed i budgettet, vil vi anbefale, at I skifter til Fastpris-naturgas. Lige nu anbefaler vi en aftale over 2 år. Fastprisen ligger for tiden ganske fornuftigt for de længerevarende kontrakter, og det kan I med fordel udnytte.  
 

Ring på og bestil 70 55 55 55

Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top