bedre bolig med nyt tag
Renovér dig til en bedre bolig
EWII er klar til at hjælpe dig med en plan

BedreBolig

Det kan være svært at vide, hvor man skal begynde, hvis man vil energirenovere sin bolig, men nu bliver det nemmere for alle boligejere. EWIIs BedreBolig-rådgivere kan hjælpe husejere med at renovere sig til en bedre bolig og en lavere energiregning.
Husejerne kan godt begynde at glæde sig, for nu bliver det nemmere at  få en bedre bolig og en lavere energiregning. EWIIs energikonsulenter er blevet uddannet som BedreBolig-rådgivere og kan tilbyde boligejerne en ny måde at finde energibesparelser på.

”Der er et stort potentiale for husejerne. Boligejere der vælger at energirenovere får øget komfort og bedre indeklima, når de kommer af med træk, kulde og fugt. Desuden er der besparelser at hente på varmeregningen og renoveringen kan øge boligens salgsværdi,” siger chef for EWIIs Energirådgivning, Lars Ole Andersson. 

Ny landsdækkende ordning

BedreBolig er en ny landsdækkende ordning, der gør det nemmere for boligejere at energirenovere deres huse. Rådgiverne er håndværkere, ingeniører eller andre bygningskyndige, som har fået en efteruddannelse hos Energistyrelsen. De kan gennemgå boligen fra kælder til tag og give gode råd om, hvilke investeringer der giver besparelser på energiregningen. 

Fakta

  • BedreBolig er en ny landsdækkende ordning, der skal gøre det nemmere at energirenovere.  
  • BedreBolig-rådgivere er håndværkere, arkitekter, ingeniører og andre med erfaring inden for byggeri og energi, der har taget en efteruddannelse tilrettelagt af Energistyrelsen.
  • En BedreBolig-rådgiver kan yde helhedsorienteret rådgivning om, hvilke energiløsninger der giver mest værdi for boligejeren.
  • En BedreBolig-rådgiver kan udarbejde en BedreBolig-plan, der indeholder en beskrivelse af de tiltag, som boligejeren ønsker, herunder også en beregning af energibesparelsen samt en oversigt over den forventede pris på de tiltag, der med fordel kan gennemføres.
  • En BedreBolig-rådgiver kan udføre, styre og følge op på et renoveringsprojekt (koster ekstra).
Gennemgang - Kr. 4.495, inkl. moms*
Gennemgang af boligen og snak om forskellige energibesparelsesmuligheder.
Kontakt mig


* Som udgangspunkt er priserne gældende indenfor en radius af 25 km fra Kolding, men da vi har energirådgivere både i og udenfor Trekantområdet er dette udgangspunkt kun vejledende. 

Jan V. Christensen EWII Energirådgivning
Kontakt
Jan V. Christensen
Energirådgiver
Til top