Fordele ved fiberbredbånd

Med fiberbredbånd får du, hvad du betaler for, da du ikke skal dele forbindelsen med din nabo. Fiberbredbåndet fra EWII er en stabil og hurtig forbindelse, så du ikke oplever, at dit billede hakker, når du streamer dine serier, film eller sport. Og det uanset hvor mange I er på.
Få hvad du betaler for
Fiberbredbånd leverer altid den hastighed du betaler for - uanset hvor mange I er på
Perfekt til streaming
Du kan streame, game, surfe og skype lige så tosset du vil med fiberbredbånd
Lige hurtigt op og ned
Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed, når du henter og sender filer
Du skal ikke dele
Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi som er helt din egen, så du slipper for at dele med naboen
Se om du kan få fiberbredbånd

fiberbredbånd fra ewii

Når du først har valgt fiberbredbånd fra EWII, kan du tilvælge en Bland Selv TV-pakke fra YouSee med eller uden streaming samt eventuelt fastnettelefoni.
Få lynhurtigt og stabilt internet med fiberbredbånd
TV
Få TV fra YouSee - Danmarks største underholdningsunivers
Med IP Telefoni kan du tale, mens resten af familien ser film eller er på nettet
Derfor giver EWII dig gratis fibernet - Lars Bonderup Bjørn
EWII giver dig gratis fibernet
Bestiller du fibernet inden d. 31.dec. 2018, får du, som ny kunde, tilslutning til 0 kr. og 6 måneders gratis internet. Hør her hvorfor.
Så let er det at få fiber
1
Indtast din adresse
Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII
2
Vælg din hastighed
Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov
3
Udfyld kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling
Vidste du, at vores bredbåndskunder er lige så tilfredse som vores øvrige kunder?
Fiberbredbånd er fremtidens internet

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge fiberbredbånd. En ting er, at fiberbredbånd adskiller sig fra andre internetteknologier, hvilket sikrer en hurtig og stabil forbindelse.

En anden ting er, at godt halvdelen af danskerne streamer hver uge, mens stort set alle teenagedrenge – hele 96% - gamer minimum én gang om ugen. Det stigende antal af danskere, der streamer, har resulteret i en streamingbølge i Danmark. Flere af de større amerikanske streamingtjenester er efterhånden kommet til Danmark, hvorfor det kun er blevet endnu vigtigere, at du har styr på dit streamingforbrug.

Hvis du er blandt den halvdel af danskere, der ikke streamer hver uge, kan det alligevel betale sig at vælge fiberbredbånd. Fiberbredbånd øger nemlig din boligværdi, og det kan være udslagsgivende i forbindelse med en flytning. Derfor leverer fiberbredbånd også mere end bare værdi til din hverdag.

HVORNÅR SKAL DU VÆLGE FIBERBREDBÅND
Når I er flere om at dele internet
Din fiberbredbåndsforbindelse er din - og kun din. Modsat anden teknologi deler du ikke hastigheden på dit internet med dine naboer
Når du gamer eller har en gamer i husstanden
Højhastighedsinternet har mindre ventetid og lack, og derfor foretrækker især gamere fiberbredbånd
Når du arbejder hjemmefra
Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af videoer og billeder
Når du ønsker garanti på din internethastighed
Som den eneste internetteknologi leveres fiberbredbånd med hastighedsgaranti - og det uanset hvor mange der er online samtidigt
Ofte stillede spørgsmål

Internet via fibernet leveres altid med en hastighedsgaranti. Det sikrer, at den hastighed du bestiller, også leveres. Modsat anden bredbåndsteknologi deler du ikke din forbindelse med dine naboer. Du får samme høje hastighed på dit internet uanset om du up- eller downloader, og så er internet fra EWII uden binding.

Se kampagnetilbud

Hvilket internet du skal vælge afhænger meget af hvad du skal bruge det til. Er du eller flere i din husstand til streaming og gaming, eller henter og gemmer du datafiler, for eksempel i forbindelse med arbejde eller backup, er internet med en høj hastighed at foretrække. Bruger du kun internettet til at surfe rundt, være på sociale medier og læse nyheder, kan du nøjes med en lav hastighed.

Du skal især overveje internet via fibernettet hvis du leder efter en løsning til dit hjem, hvor flere i husstanden kan bruge internet samtidigt - uanset om det er til underholdning eller arbejde.

Afgørende for valg af hastighed på dit internet er især antal personer i husstanden. Er I flere i husstanden, der skal dele internetforbindelsen, og bruger I internet til at streame, se tv eller game på, anbefaler vi et internet med høj hastighed. Bor du alene, eller bruger I kun internet til det mest basale som for eksempel surf, informationssøgning og social media, kan du/I måske nøjes med en lav hastighed på dit internet. 

Se vores anbefalinger til valg af hastighed af internet

Hvad kan du mindst undvære derhjemme i en weekend? El, vand, varme eller internet? Svaret er måske stadig internet, men trådløst internet eller wifi bliver stadig svære at undvære i en travl og mere digital dagligdag. Skal dit internet vi fiberbredbånd være trådløst, kræver det som minimum en router, der kan udsende wifi signalet. 

Du kan hos EWII vælge at tilkøbe en router i forbindelse med købet af internet via fiberbredbånd. Placeringen af routeren er vigtig i forhold til de mest optimale forhold for et godt trådløst signal. For eksempel er det vigtigt at wifi signalet kommer fra et højt og centralt sted i dit hjem.

Vores trådløse router koster 799,-. Vær dog opmærksom på, at den trådløse router kan indgå som kampagnetilbud i en begrænset periode på en eller flere produkter.

 Se vores råd til et hurtigere trådløst internet

Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice
Til top