Hvad er fiberbredbånd egentlig?
Hvad er fiberbredbånd?
Se en video om hvorfor fiberbredbånd er mere stabil end andre internetteknologier

Fordele ved fiberbredbånd

Få hvad du betaler for
Fiberbredbånd leverer altid den hastighed du betaler for - uanset hvor mange I er på
Perfekt til streaming
Du kan streame, game, surfe og skype lige så tosset du vil med fiberbredbånd
Lige hurtigt op og ned
Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed, når du henter og sender filer
Du skal ikke dele
Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi som er helt din egen, så du slipper for at dele med naboen
Se om du kan få fiberbredbånd

fiberbredbånd fra ewii

Når du først har valgt fiberbredbånd fra EWII, kan du tilvælge en streaming- og tv-pakke fra YouSee og fastnettelefoni.
Få lynhurtigt og stabilt internet med fiberbredbånd
TV
Få TV fra YouSee - Danmarks største underholdningsunivers
Med IP Telefoni kan du tale, mens resten af familien ser film eller er på nettet
Fiberbredbånd er internet med lysets hastighed

Fiberbredbånd benytter sig af lysledere, hvorfor bredbåndets sendes med lysets hastighed. Der er således ingen forsinkelse uanset længden på fiberkablet. Lyslederne i fiberbredbåndet løber begge veje, så hastigheden på dit bredbånd er den samme uanset om du henter eller sender data.

En streng fiber er på størrelse med et menneskehår, men kan alligevel sende og modtage så meget data, at millioner af TV, computere, tablets og smartphones kan være online samtidig. Det er samtidigt en direkte bredbåndsforbindelse. Du deler altså ikke signalet med dine naboer. Derfor leveres fiberbredbånd altid med en hastighedsgaranti, som anden internetteknologi ikke kan matche.

 

En streng fiber er på størrelse med et menneskehår, men kan alligevel sende og modtage så meget data, at millioner af TV, computere, tablets og smartphones kan være online samtidig

 

Alle bredbåndforbindelser starter med fiberbredbånd, men med andre internetteknologier får du ikke fiberforbindelsen direkte til din hoveddør.

 

  • Et bredbåndssignal via kobbernet eller kabelnet stopper et stykke fra din husstand, hvorefter andre internetteknologier tager over.

 

  • Det trådløse internetsignal i mobilt bredbånd påvirkes især af afstanden til nærmeste sendemast, samt antal brugere, bygninger og træer i området. 

 

Med de kommende udrulninger sikrer EWII, at 8 ud af 10 husstande i Trekantområdet har adgang til fiberbredbånd. Det er væsentlig over landsgennemsnittet.

 

Se om du kan få fiber

Ofte stillede spørgsmål

Internet via fibernet leveres altid med en hastighedsgaranti. Det sikrer, at den hastighed du bestiller, også leveres. Modsat anden bredbåndsteknologi deler du ikke din forbindelse med dine naboer. Du får samme høje hastighed på dit internet uanset om du up- eller downloader, og så er internet fra EWII uden binding.

Se kampagnetilbud

Hvilket internet du skal vælge afhænger meget af hvad du skal bruge det til. Er du eller flere i din husstand til streaming og gaming, eller henter og gemmer du datafiler, for eksempel i forbindelse med arbejde eller backup, er internet med en høj hastighed at foretrække. Bruger du kun internettet til at surfe rundt, være på sociale medier og læse nyheder, kan du nøjes med en lav hastighed.

Du skal især overveje internet via fibernettet hvis du leder efter en løsning til dit hjem, hvor flere i husstanden kan bruge internet samtidigt - uanset om det er til underholdning eller arbejde.

Afgørende for valg af hastighed på dit internet er især antal personer i husstanden. Er I flere i husstanden, der skal dele internetforbindelsen, og bruger I internet til at streame, se tv eller game på, anbefaler vi et internet med høj hastighed. Bor du alene, eller bruger I kun internet til det mest basale som for eksempel surf, informationssøgning og social media, kan du/I måske nøjes med en lav hastighed på dit internet. 

Se vores anbefalinger til valg af hastighed af internet

Bestillingen af internet via fiberbredbånd har kun tre step:

1) Indtast din adresse, og se om du kan få internet via fiberbredbånd på din adresse.
2) Vælg den hastighed der passer bedst til dit eller din families behov
3) Udfyld dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig vedrørende leveringen af dit nye internet.

Efterfølgende tager vi over. Først modtager du en kvittering på din bestilling, hvorefter vi kontakter dig med henblik på et besøg på din adresse, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning og placering af din nye fiberboks.

Du bestiller internet fra EWII via vores bestillingsmodul eller ved at ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

Bestil internet fra EWII

Hvad kan du mindst undvære derhjemme i en weekend? El, vand, varme eller internet? Svaret er måske stadig internet, men trådløst internet eller wifi bliver stadig svære at undvære i en travl og mere digital dagligdag. Skal dit internet vi fiberbredbånd være trådløst, kræver det som minimum en router, der kan udsende wifi signalet. 

Du kan hos EWII vælge at tilkøbe en router i forbindelse med købet af internet via fiberbredbånd. Placeringen af routeren er vigtig i forhold til de mest optimale forhold for et godt trådløst signal. For eksempel er det vigtigt at wifi signalet kommer fra et højt og centralt sted i dit hjem.

Vores trådløse router koster 799,-. Vær dog opmærksom på, at den trådløse router kan indgå som kampagnetilbud i en begrænset periode på en eller flere produkter.

 Se vores råd til et hurtigere trådløst internet

Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice
fiberbredbånd til erhverv

Du kan også få hurtigt og stabilt fiberbredbånd til din virksomhed. 
EWII kan levere fiberbredbånd til 4 ud af 5 erhvervsvirksomheder i Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle kommuner.

 

Mere om fiberbredbånd til erhverv

Til top