Glad dreng gamer via fiberbredbånd mens popcornene flyver.
Stabilt fiberbredbånd til faste lave priser
Ingen binding
Ingen gebyrer
Ingen prisstigning

LYNHURTIGT FIBERBREDBÅND TIL FASTE LAVE PRISER

Bestiller du 100/100 Mbit/s fiberbredbånd denne sommer, får du både fri oprettelse og en Wi-Fi router til 0,-. Du sparer i alt 1.298,-

 

SE OM DU KAN FÅ FIBERBREDBÅND

Tjek her om du kan få bredbånd via fibernettet på din adresse 

Dreng og pige med tablet

Kontakt venligst kundeservice 

Der er forhold på adressen, der gør, at vi ikke kan give et konkret svar. Kontakt venligst vores kundeservice på 70 55 55 55, der vil kunne give dig et svar.

Du kan ikke få fiberbredbånd - endnu

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked når du kan

Vi udruller løbende fibernet til nye adresser i Trekantområdet.

Når du er tilmeldt nyhedsbrevet, holder vi dig løbende informeret om, hvor og hvornår vi udruller fibernet.

 

Hold mig informeret

 

EWII Fibernet udruller frem til 2024 fibernet til nye adresser i Trekantområdet

Du vil blive kontakte direkte så snart muligheden for fibernet opstår.

Din adresse er udenfor vores dækningsområde for fiber 

Din adresse er desværre beliggende udenfor vores dækningsområde, derfor kan vi ikke levere EWII fiberbredbånd i dit område. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 55 55 55.

Kontakt EWII

Hurra! Du kan få fiberbredbånd!
Øv, du kan ikke få fiber

Har du brug for hjælp?
Kontakt os på 70 55 55 55

Kampagnetilbuddet på privat 100/100 og forening 150/150 Mbit/s gælder alle nye kunder, der ikke har haft aktivt internet fra EWII i de seneste 6 måneder, ved installationer med gravning under 30 meter, og forudsat bestilling senest den 31. august 2020.

godt at vide

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd frem for almindeligt bredbånd. Samlet set giver det dig en hurtigere og mere stabil forbindelse.

Hastighedsgaranti: Fiberbredbånd leverer altid den hastighed, du betaler for - uanset hvor mange I er på. Med bredbånd fra EWII garanterer vi derfor, at din hastighed altid som minimum er på det niveau, du har bestilt. Du kan teste din nuværende hastighed her. 

Samme upload- og downloadhastighed: Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed, både når du henter og sender filer.

Du skal ikke dele internet med naboen: Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi, som giver dig din helt egen personlige forbindelse, så du slipper for at dele din internethastighed med naboen.

En god fremtidsinvestering: En fiberforbindelse kan bidrage positivt til værdien af din bolig, da mange købere finder det vigtigt med en høj og stabil bredbåndshastighed. 

Lige så billigt som almindeligt bredbånd: I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end almindeligt bredbånd. Du kan få fiberbredbånd fra bare 199,- pr. md.

God til familier: Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt, uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil en fibernetforbindelse være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid.

God til hjemmearbejde: Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af dokumenter, videoer og billeder.

 

Hvilken hastighed du skal vælge afhænger af, hvor mange I er i husstanden, og hvad I skal bruge internettet til. Jo flere I er, og jo mere I streamer, gamer og downloader, desto højere internethastighed skal I bruge. 

1 person i husstanden
Hvis du er én person i husstanden, anbefaler vi en 10/10 Mbit/s, 25/25 Mbit/s eller 100/100 Mbit/s forbindelse afhængig af, hvad du bruger internettet til. Hvis du ikke streamer, kan du nøjes med 10/10 Mbit/s. Streamer du (f.eks. Netflix og HBO), anbefaler vi en 25/25 Mbit/s forbindelse for at få den bedste oplevelse.  Er du gamer, skal du bruge en 100/100 Mbit/s forbindelse. 

2-4 personer i husstanden
Er I 2-4 personer i husstanden, anbefaler vi en 25/25 Mbit/s, 100/100 Mbit/s eller 500/500 Mbit/s forbindelse. Hvis der aldrig er mere end én i husstanden, der streamer ad gangen, og I ikke behøver at kunne streame i bedste kvalitet, kan I nøjes med en 25/25 Mbit/s forbindelse. Hvis flere personer skal kunne streame på samme tid, hvis I ønsker at kunne streame i 4K-kvalitet, eller hvis én af jer enten bruger internettet i hjemmet som hjemmearbejdsplads, har I brug for en 100/100 Mbit/s forbindelse. Er der tilmed flere person i husstanden der gamer, anbefaler vi en 500/500 Mbit/s forbindelse.

Over 4 personer i husstanden
Er I mere end 4 i husstanden, anbefaler vi en 100/100 Mbit/s eller en 500/500 Mbit/s forbindelse. Med en 100/100 Mbit/s forbindelse kan I alle sammen være på nettet samtidigt, men I vil ikke alle kunne streame i bedste kvalitet samtidigt. Ønsker I det, eller er der flere i familien, der gamer, har I brug for en 500/500 Mbit/s forbindelse.

Hvis du har en router med indbygget WIFI-mulighed i forvejen, kan du godt bruge den. Du skal dog være opmærksom på, at dit valg af router og placeringen af routeren har indflydelse på styrken på dit WIFI-signal og up- og downloadhastigheden.

Tilkøb en router med høj hastighed og godt signal

Hvis du ikke allerede har en router af høj kvalitet, kan du tilkøbe vores HGW5-router med indbygget WIFI modem, når du bestiller bredbånd fra EWII. Det indbyggede modem i HGW5 er kåret som bedst i test i en test af 7 modemmer hos Force Technology, november 2018.

Når du tilkøber en router hos EWII, kan vi også yde support på dit WiFi, hvis du skulle opleve problemer med det trådløse signal.

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal du have besøg af EWII for at få fibernettet trukket ind til din husmur og fiberboksen installeret. Det er gratis og klares nemt og hurtigt. 

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af EWIIs tekniker i alt tre gange, men de første to gange behøver du ikke at være hjemme, da teknikeren kun skal arbejde udendørs. Det er kun på det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde, men uanset hvad, reetablerer vi din grund igen inden vi kører, så det ser ud  som da vi kom.
Læs mere om installation af fibernet her. 

Du kan tilkøbe en TV Grundpakke og Bland Selv Point fra YouSee hos EWII. Du kan selv vælge, om du vil have Grundpakken med 25 faste TV-kanaler eller om du vil lægge +10, +20 eller +36 Bland Selv point oveni, som du selv kan vælge TV-kanaler eller udvalgte streamingtjenester ud fra.

Ønsker du at tilkøbe TV til dit fiberbredbånd fra EWII er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 70 55 55 55.

Her kan du læse mere om, hvilke TV-kanaler eller streamingtjenester, du kan vælge imellem og prisen pr. pakke

Her kan du bestille fiberbredbånd inklusiv TV-pakke 

Din tilfredshed betyder meget for os

Router med Wifi modem til trådløst internet kåret til bedst i test
Trådløs router

Denne sommer følger en router med, når du køber 100/100 Mbit/s fiberbredbånd. For de øvrige hastigheder kan du tilføje den, når du starter din bestilling op.

Den router vi sælger, er kåret til bedst i test*. Der er en engangsbetaling til denne på kr. 799. Du kan også vælge at købe en router fra 3. part.

Har du en router i forvejen kan den sagtens benyttes. Du kan dog ikke klare dig uden en router, hvis du, som de fleste, har behov for et trådløst bredbånd.

Læs mere om routeren


* Test af 7 modemmer hos Force Technology nov. 2018. Alle 7 er testet for styrken på wi-fi-signalets udstråling og wi-fi-hastigheden på up- og download. 

Fiberbredbånd er fremtidens internet

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge fiberbredbånd. En ting er, at fiberbredbånd adskiller sig fra andre internetteknologier, hvilket sikrer en hurtig og stabil forbindelse.

En anden ting er, at godt halvdelen af danskerne streamer hver uge, mens stort set alle teenagedrenge – hele 96% - gamer minimum én gang om ugen. Det stigende antal af danskere, der streamer, har resulteret i en streamingbølge i Danmark. Flere af de større amerikanske streamingtjenester er efterhånden kommet til Danmark, hvorfor det kun er blevet endnu vigtigere, at du har styr på dit streamingforbrug.

Hvis du er blandt den halvdel af danskere, der ikke streamer hver uge, kan det alligevel betale sig at vælge fiberbredbånd. Fiberbredbånd øger nemlig din boligværdi, og det kan være udslagsgivende i forbindelse med en flytning. Derfor leverer fiberbredbånd også mere end bare værdi til din hverdag.

Ingen prisstigning på dit bredbånd abonnement med fiber fra EWII
Ingen prisstigninger

Med fiberbredbånd fra EWII følger fortsat en garanti for, at prisen på dit internetabonnement ikke vil stige hverken ved årsskiftet i år eller næste år.

Du kan altså glæde dig over, at du bare kan streame, game og surfe løs til samme pris som i dag. 

Vi er stolte over at være ene om at garantere en fast pris på dit bredbånd helt til og med 2021.

HVORNÅR SKAL DU VÆLGE FIBERBREDBÅND
Når I er flere om at dele internet
Din fiberbredbåndsforbindelse er din - og kun din. Modsat anden teknologi deler du ikke hastigheden på dit internet med dine naboer
Når du gamer eller har en gamer i husstanden
Højhastighedsinternet har mindre ventetid og lag, og derfor foretrækker især gamere fiberbredbånd
Når du vil arbejde effektivt hjemmefra
Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af videoer og billeder
Når du ønsker garanti på din internethastighed
Som den eneste internetteknologi leveres fiberbredbånd med hastighedsgaranti - og det uanset hvor mange der er online samtidigt
kvinde arbejder med kundeservice
Kontakt
EWII Kundeservice
Vores kundeservice er klar på at svare på dine spørgsmål.
Til top