ung mand gamer med fiberbredbånd og wifi med tilfredshedsgaranti
Meget mere end bare bredbånd
Få fiberbredbånd inkl. WIFI med 100% tilfredshedsgaranti
Ingen binding
Ingen gebyrer
Ingen prisstigning

LYNHURTIGT FIBERBREDBÅND OG WIFI MED TILFREDSHEDSGARANTI

Når du bestiller 500/500 eller 1000/1000 Mbit/s får du ikke bare lynhurtigt fiberbredbånd, du får også WIFI med tilfredshedsgaranti og en prisvindende sikkerhedspakke med i prisen.

Bestil inden den 31. oktober 2020 og spar 499,- i oprettelse.

 

SE OM DU KAN FÅ FIBERBREDBÅND

Tjek her om du kan få bredbånd via fibernettet på din adresse 

Dreng og pige med tablet

Kontakt venligst kundeservice 

Der er forhold på adressen, der gør, at vi ikke kan give et konkret svar. Kontakt venligst vores kundeservice på 70 55 55 55, der vil kunne give dig et svar.

Du kan ikke få fiberbredbånd - endnu

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked når du kan

Vi udruller løbende fibernet til nye adresser i Trekantområdet.

Når du er tilmeldt nyhedsbrevet, holder vi dig løbende informeret om, hvor og hvornår vi udruller fibernet.

 

Hold mig informeret

 

EWII Fibernet udruller frem til 2024 fibernet til nye adresser i Trekantområdet

Du vil blive kontakte direkte så snart muligheden for fibernet opstår.

Din adresse er udenfor vores dækningsområde for fiber 

Din adresse er desværre beliggende udenfor vores dækningsområde, derfor kan vi ikke levere EWII fiberbredbånd i dit område. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 55 55 55.

Kontakt EWII

Hurra! Du kan få fiberbredbånd!
Kontakt kundeservice

Ring til os på 70 55 55 55
Så undersøger vi om du kan få fiberbredbånd

Kampagnetilbuddet på privat 500/500 og 1000/1000 Mbit/s samt forening 600/600 og 1000/1000 Mbit/s gælder alle nye kunder, der ikke har haft et aktivt abonnement hos EWII Bredbånd de seneste 6 måneder, ved installationer med gravning op til 30 meter, og ved bestilling senest den 31. oktober 2020.

godt at vide

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd frem for almindeligt bredbånd. Samlet set giver det dig en hurtigere og mere stabil forbindelse.

Hastighedsgaranti: Fiberbredbånd leverer altid den hastighed, du betaler for - uanset hvor mange I er på. Med bredbånd fra EWII garanterer vi derfor, at din hastighed altid som minimum er på det niveau, du har bestilt. Du kan teste din nuværende hastighed her. 

Samme upload- og downloadhastighed: Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed, både når du henter og sender filer.

Du skal ikke dele internet med naboen: Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi, som giver dig din helt egen personlige forbindelse, så du slipper for at dele din internethastighed med naboen.

En god fremtidsinvestering: En fiberforbindelse kan bidrage positivt til værdien af din bolig, da mange købere finder det vigtigt med en høj og stabil bredbåndshastighed. 

Lige så billigt som almindeligt bredbånd: I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end almindeligt bredbånd. Du kan få fiberbredbånd fra bare 249,- pr. md.

God til familier: Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt, uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil en fibernetforbindelse være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid.

God til hjemmearbejde: Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af dokumenter, videoer og billeder.

 

Ja og nej er svaret. Det kommer nemlig an på, hvilken hastighed du vælger.

Fra 500 Mbit/s og opefter er vores Premium WIFI system inkluderet i prisen. Her får du WIFI router leveret og opsat af en af vores specialister.

Vælger du en hastighed under 500 Mbit/s har du tre valgmuligheder:

  • Du kan tilkøbe Premium WIFI og få WIFI med tilfredshedsgaranti. Det koster 39,- pr. mdr. og 799,- i oprettelse.
  • Du kan tilkøbe vores Bedst-i-test HGW5-router. Den koster 799,- (engangsbeløb).
  • Du kan købe en router et andet sted eller bruge en du har i forvejen.

Vær opmærksom på, at dit valg af router og placeringen af routeren har indflydelse på styrken på dit WIFI-signal og up- og downloadhastigheden.

Vælger du enten Premium WIFI eller HGW5-routeren, yder vi naturligvis support på dit WIFI, hvis du skulle opleve problemer med det trådløse signal.

Vores HGW5-router er kåret som bedst i test i en test af 7 modemmer hos Force Technology, november 2018.

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal du have besøg af en af vores teknikkere for at få fibernettet trukket ind til din husmur og fiberboksen installeret. Det er gratis og klares nemt og hurtigt. 

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af en af vores teknikere i alt tre gange, men de første to gange behøver du ikke at være hjemme, da teknikeren kun skal arbejde udendørs. Det er kun ved det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde, men uanset hvad, reetablerer vi din grund igen inden vi kører, så det ser ud som da vi kom.

Premium WIFI er vores bedste WIFI løsning.

Og Premium WIFI er mere end bare en router. Løsningen består af en mesh router og en eller flere extenders, der tilsammen optimerer og forlænger dit WIFI.

Og det bedste af det hele er, at du ikke selv skal bøvle med at tilslutte router osv. Vi sender en af vores specialister ud til dig, som sørger for, at Premium WIFI signalet dækker hele din bolig.

Selve produktet er et Amplifi HD Home mesh WIFI system. Den tekniske fordel ved produktet ligger især i routerens kraftfulde integreret antenne, der giver et stærkt signal via den såkaldte 802.11AC og MESH teknologi.

Læs mere om Premium WIFI her

Med dit Premium WIFI følger en tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du ikke er 100 % tilfreds med WIFI-signalet, giver vi dig pengene tilbage. Læs mere nedenfor.

Sådan gør du brug af tilfredshedsgarantien

For at gøre brug af tilfredshedsgarantien skal du senest 30 dage efter opsætningen af Premium WIFI kontakte Teknisk Support på 70 55 55 56.

Vi vil gerne forsøge at afhjælpe din utilfredshed med et ekstra teknikerbesøg, så vi kan optimere WIFI-signalet. Det er op til dig, om du ønsker at tage imod et ekstra teknikerbesøg.

Er Premium WIFI inkluderet i dit abonnement på fiberbredbånd, refunderer vi udgiften til første måneds abonnement på fiberbredbånd ex. evt. oprettelse.

Har du tilkøbt Premium WIFI ved siden af dit abonnement på fiberbredbånd, refunderer vi udgiften til første måneds Premium WIFI abonnement samt oprettelse af Premium WIFI.

Din tilfredshed betyder meget for os

Ingen prisstigning på dit bredbånd abonnement med fiber fra EWII
Ingen prisstigninger

Med fiberbredbånd fra EWII følger fortsat en garanti for, at prisen på dit internetabonnement ikke vil stige hverken ved årsskiftet i år eller næste år.

Du kan altså glæde dig over, at du bare kan streame, game og surfe løs til samme pris som i dag. 

Vi er stolte over at være ene om at garantere en fast pris på dit bredbånd helt til og med 2021.

Fiberbredbånd er fremtidens internet

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge fiberbredbånd. En ting er, at fiberbredbånd adskiller sig fra andre internetteknologier, hvilket sikrer en hurtig og stabil forbindelse.

En anden ting er, at godt halvdelen af danskerne streamer hver uge, mens stort set alle teenagedrenge – hele 96% - gamer minimum én gang om ugen. Det stigende antal af danskere, der streamer, har resulteret i en streamingbølge i Danmark. Flere af de større amerikanske streamingtjenester er efterhånden kommet til Danmark, hvorfor det kun er blevet endnu vigtigere, at du har styr på dit streamingforbrug.

Hvis du er blandt den halvdel af danskere, der ikke streamer hver uge, kan det alligevel betale sig at vælge fiberbredbånd. Fiberbredbånd øger nemlig din boligværdi, og det kan være udslagsgivende i forbindelse med en flytning. Derfor leverer fiberbredbånd også mere end bare værdi til din hverdag.

kvinde arbejder med kundeservice
Kontakt
EWII Kundeservice
Vores kundeservice er klar på at svare på dine spørgsmål.
Til top