Hvad er fiberbredbånd egentlig?
Hvad er fiber egentlig?
Få forklaringen på hvorfor fiberbredbånd er mere stabil end andre internetteknologier
Få lynhurtigt og stabilt internet med fiberbredbånd
TV
Få TV fra YouSee - Danmarks største underholdningsunivers
Med IP Telefoni kan du tale, mens resten af familien ser film eller er på nettet

Fordele ved fiberbredbånd

Internet med hastighedsgaranti
Med fiberbredbånd er der garanti for lynhurtigt internet uanset antallet af brugere
Ingen begrænsninger på nettet
Du kan surfe, Skype, game og hente film og TV i massevis - helt uden begrænsninger
Samme up- og download hastighed
Med fiberbredbånd får du samme høje hastighed på både up- og download
Én direkte kvalitetsforbindelse
Du kan samle dit internet, TV og telefoni i én forbindelse uden det påvirker kvaliteten af signalet
Se om du kan få fiber
Undgå internet der hakker

Fryser billedet på din ynglingsserie på Netflix eller HBO? Eller er billedet grynet i kvaliteten? Så kan internet via fiberbredbånd hjælpe dig, idet billedkvaliteten af din streamingtjeneste er afhængig af hastigheden på dit internet.

Læs om betydningen af godt internet, når du streamer

7 tips til hurtigere internet
Flere og flere mobile enheder og elektronik i dit hjem kan i dag gå på nettet. Vi bliver mere afhængige af, at vores trådløse netværk, hvorfor velfungerende Wi-Fi er vigtigt i en travl hverdag.

Se vores tips til bedre Wi-Fi 
Fiberbredbånd øger din boligværdi
For mere end hver tredje boligkøber vil en langsom internetforbindelse være udslagsgivende ifm. flytning. Fiberbredbånd har altså ikke bare værdi for dig i din hverdag. Det øger også værdien af din bolig.

Læs om betydningen af godt internet ved boligkøb
Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice
Fiberbredbånd er internet med lysets hastighed

Fiberbredbånd benytter sig af lysledere, hvorfor bredbåndets sendes med lysets hastighed. Der er således ingen forsinkelse uanset længden på fiberkablet. Lyslederne i fiberbredbåndet løber begge veje, så hastigheden på dit bredbånd er den samme uanset om du henter eller sender data. En streng fiber er på størrelse med et menneskehår, men kan alligevel sende og modtage så meget data, at millioner af TV, computere, tablets og smartphones kan være online samtidig. Det er samtidigt en direkte bredbåndsforbindelse. Du deler altså ikke signalet med dine naboer. Derfor leveres fiberbredbånd altid med en hastighedsgaranti, som anden internetteknologi ikke kan matche.

En streng fiber er på størrelse med et menneskehår, men kan alligevel sende og modtage så meget data, at millioner af TV, computere, tablets og smartphones kan være online samtidig

Alle bredbåndforbindelser starter med fiberbredbånd, men med andre internetteknologier får du ikke fiberforbindelsen direkte til din hoveddør. Et bredbåndssignal via kobbernet eller kabelnet stopper et stykke fra din husstand, hvorefter andre internetteknologier tager over. Det trådløse internetsignal i mobilt bredbånd påvirkes især af afstanden til nærmeste sendemast, samt antal brugere, bygninger og træer i området. 

Med de kommende udrulninger sikrer EWII, at 8 ud af 10 husstande i Trekantområdet har adgang til fiberbredbånd. Det er væsentlig over landsgennemsnittet.

Til top