Højere boligværdi med fiberbredbånd

Fiberbredbånd har ikke bare værdi for dig i din hverdag. Det øger også værdien af din bolig

Boligværdi øges med fiberbredbånd
EWII har udrullet fibernet til mere end 80 procent af husstandene i Trekantområdet.

Det er ikke længere kun antallet af værelser, beliggenheden eller kvadratmeterprisen købere kigger på, når de skal investere i hus eller lejlighed.

I en afstemning på boligsiden.dk fra februar og marts svarer lidt over halvdelen af 1259 respondenter, at de undersøger hvor gode internetforholdene er i det område, hvor de kigger på bolig. 

"At over halvdelen undersøger internetforholdene forud for et boligkøb vidner om en stor bevidsthed omkring den svingende kvalitet, vi ser rundt omkring i landet. Særligt yder- og landkommunerne har mange steder brug for et løft, hvis man som område skal gøre sig attraktiv for potentielle købere, for hvem en hurtigt internetforbindelse er vigtig. Det gælder eksempelvis, hvis man har hjemmearbejdsplads eller har børn i skolealderen, der er afhængige af adgang til diverse digitale portaler,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.


Over halvdelen undersøger internetforholdene forud for et boligkøb

Hvorfor skal jeg vælge fiber?
Når I er flere om at dele internet
Din fiberbredbåndsforbindelse er din - og kun din. Modsat anden teknologi deler du ikke hastigheden på dit internet med dine naboer
Når du gamer eller har en gamer i husstanden
Højhastighedsinternet har mindre ventetid og lag, og derfor foretrækker især gamere fiberbredbånd
Når du vil arbejde effektivt hjemmefra
Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af videoer og billeder
Når du ønsker garanti på din internethastighed
Som den eneste internetteknologi leveres fiberbredbånd med hastighedsgaranti - og det uanset hvor mange der er online samtidigt
Høj fiberdækning i Trekantområdet

Netop af den grund valgte man på Christiansborg i 2016 at oprette en bredbåndspulje, som gør det muligt for borgere i områder med dårlig internetforbindelse at søge om midler til at forbedre forholdene. I 2017 afsatte puljen 102 millioner kroner til 42 projekter fordelt over hele landet.

Puljen er for alle, men kriterierne gør, at der hverken i Kolding, Fredericia eller Middelfart er blevet godkendt nogle ansøgninger.

"For at kunne søge om midler kræver det, at en vis andel af borgerne har meget lav internethastighed, så det er positivt, at der ikke er blevet søgt i vores område. Vi er med vores arbejde forud for bredbåndspuljen og så langt fremme, at vi udbyder fiberbredbånd til over 80 procent af boligerne i hele Trekantområdet,” siger Klaus Stenger, salgschef i EWII Bredbånd A/S.

På landsplan er det blot 62 procent af boligerne, der har adgang til fibernettet, som er en teknologi, der gør det muligt at via fiberbredbånd bevare meget høje og ens up- og download-hastigheder. Derudover er det muligt at være koblet mange på den samme forbindelse uden stabiliteten eller hastigheden påvirkes.

Muligheden for at få høje hastigheder på internet er for alvor vand på forbrugernes mølle, som i disse år snurrer lystigt derudaf. Den seneste telestatistik fra Energistyrelsen viser, at antallet af abonnementer med en forbindelse på minimum 100 Mbit/s steg med hele 88 procent fra slutningen 2016 til slutningen af 2017.

I alt har 777.000 abonnementer mindst en 100 Mbit/s-forbindelse, hvilket svarer til knap hvert tredje abonnement i Danmark. Det billede går igen hos EWII.

"Vi oplever netop høj efterspørgsel på vores 100/100 Mbit bredbånd. Det er ikke nyt, at højere hastighed giver mindre ventetid på YouTube, men mange har også fået øjnene op for, at en højere kapacitet på bredbåndet også betyder høj billedkvalitet, og dermed en bedre oplevelse af streamingen af serier, film, sport eller tv,” siger Klaus Stenger.

Læs også

fiberlyslederkabler
Hvad er fibernet?
Se video og bliv klogere på teknologien.
Hvad er fibernet? Den bedste internetteknologi med fibernet kabel.
Der er forskel på internet...
...og der er flere grunde til, hvorfor fibernet er den bedste internetteknologi
Fibernet er den bedste internetteknologi
Premium WIFI
Med mesh WIFI har du et stabilt og hurtigt WIFI signal i hele din bolig
Mor og børn i stuemiljø med tablet. Gode internet priser fra EWII til hele familien
Hvilken hastighed?
Er du i tvivl om, hvilken internethastighed der er den rigtige for dig? Vi giver dig et hurtigt overblik
Så let er det at få fiber
1
Indtast adresse
Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII
2
Vælg hastighed
Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov
3
Kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling
Hvad er fibernet egentlig? Og skal du vælge fibernet eller bredbånd? Internet via fiber er den mest direkte teknologi
Hvad er fibernet?
Se en video om hvorfor fiberbredbånd er mere stabil end andre internetteknologier
kvinde arbejder med kundeservice
Kontakt
EWII Kundeservice
Vores kundeservice er klar på at svare på dine spørgsmål.
Til top