Bredbånd priser

Med fiberbredbånd fra EWII har du muligheden for at vælge den løsning, der passer bedst til dit behov.

Hos EWII kan du vælge mellem flere forskellige hastigheder og bredbåndpriser. På den måde kan du vælge den løsning, der passer bedst til dig. Ændrer dit behov sig, kan du let, uden det koster dig ekstra, op- eller nedjustere hastigheden.

 

Internet     Kampagne Herefter
Fiber 10/10
Mbit/s

Vælg selv din
velkomstgave

199,-
pr. md.
Fiber 25/25
Mbit/s
Vælg selv din
velkomstgave
249,-
pr. md.
Fiber 100/100
Mbit/s

Vælg selv din
velkomstgave

299,-
pr. md.
Fiber 500/500
Mbit/s
Vælg selv din
velkomstgave
399,-
pr. md.
Tekniske tilvalg  
Fast IP-adresse   39,-
pr. md.
Premium WIFI Oprettelse:
799,-
 39,-
pr. md.

Tilslutning Engangsbeløb
Oprettelse,
internet
499,-
Produkttilvalg
Router 799,-
Oprettelse af evt.
fast IP-adresse
99,-
Gebyrer  
Nedgradering
af hastighed
0,-
Opgradering
af hastighed
0,- 
Opsigelsesgebyr  0,-

Forsendelse af
udstyr, internet 

0,-

Tilbuddet om en velkomstgave gælder nye kunder, der ikke har haft aktivt internet fra EWII i de seneste 6 måneder. Kampagnetilbuddet gælder installationer med gravning op til 30 meter eller så længe lager haves. Aftaleforholdet om velkomstgaven indgås direkte med og leveres af Borg & Bigum.

Prislisten er gældende til og med 31/1-2020.

Efter dit valg af internet, har du mulighed for at tilvælge enten TV fra YouSee eller telefoni

Du bruger nettet til det mest basale
Du streamer i høj kvalitet eller har IP TV
I streamer og ser IP TV samtidig
I gamer og streamer i bedste kvalitet
Samme bredbåndpriser år efter år
Hos EWII har vi besluttet, at vi låser bredbåndpriserne fast. Det betyder, at vi garanterer, der ikke kommer prisstigninger på vores internet frem til og med 2021. 

Årsagen er simpel: Vi har allerede installeret fibernet i en stor del af Trekantområdet. Den ligger derude, er klar og skal bruges. Du skal have det bedste – det er til gavn for dig og for Trekantområdet. Hos EWII vil vi gerne tilbyde mere end gode priser på bredbånd.
internet fra EWII til hele familien
Hvilken hastighed?
Er du i tvivl om, hvilken internethastighed der er den rigtige for dig? Vi giver dig et hurtigt overblik
Ung gamer
Du får, hvad du betaler for
Med fiberbredbånd deler du ikke din hastighed med andre. Får du den hastighed du betaler for?
Ingen binding
Ingen gebyrer
Ingen prisstigning
Ofte stillede spørgsmål

EWII kan levere stabilt internet på helt op til 500/500 Mbit/s via fibernettet. Hvilket internet du skal vælge afhænger meget af hvad du skal bruge det til.

Afgørende for valg af hastighed på dit internet er oftest antal personer i husstanden. Er I flere i husstanden, der skal dele internetforbindelsen, og bruger I internet til at streame, se tv eller game på, anbefaler vi et internet med høj hastighed. Bor du alene, eller bruger I kun internet til det mest basale som for eksempel surf, informationssøgning og social media, kan du/I måske nøjes med en lav hastighed på dit internet

Vores højeste hastighed er mest egnet til husstanden med flere gamere på adressen.

Se vores anbefalinger til valg af hastighed af internet

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med fibernet, men kun fiberbredbånd går direkte til din hoveddør

Læs mere om se en video, der forklarer hvad fiberbredbånd er.

Hvilken hastighed du skal vælge afhænger af, hvor mange I er i husstanden, og hvad I skal bruge internettet til. Jo flere I er, og jo mere I streamer, gamer og downloader, desto højere internethastighed skal I bruge. 

1 person i husstanden
Hvis du er én person i husstanden, anbefaler vi en 10/10 Mbit/s, 25/25 Mbit/s eller 100/100 Mbit/s forbindelse afhængig af, hvad du bruger internettet til. Hvis du ikke streamer, kan du nøjes med 10/10 Mbit/s. Streamer du (f.eks. Netflix og HBO), anbefaler vi en 25/25 Mbit/s forbindelse for at få den bedste oplevelse.  Er du gamer, skal du bruge en 100/100 Mbit/s forbindelse. 

2-4 personer i husstanden
Er I 2-4 personer i husstanden, anbefaler vi en 25/25 Mbit/s, 100/100 Mbit/s eller 500/500 Mbit/s forbindelse. Hvis der aldrig er mere end én i husstanden, der streamer ad gangen, og I ikke behøver at kunne streame i bedste kvalitet, kan I nøjes med en 25/25 Mbit/s forbindelse. Hvis flere personer skal kunne streame på samme tid, hvis I ønsker at kunne streame i 4K-kvalitet, eller hvis én af jer enten bruger internettet i hjemmet som hjemmearbejdsplads, har I brug for en 100/100 Mbit/s forbindelse. Er der tilmed flere person i husstanden der gamer, anbefaler vi en 500/500 Mbit/s forbindelse.

Over 4 personer i husstanden
Er I mere end 4 i husstanden, anbefaler vi en 100/100 Mbit/s eller en 500/500 Mbit/s forbindelse. Med en 100/100 Mbit/s forbindelse kan I alle sammen være på nettet samtidigt, men I vil ikke alle kunne streame i bedste kvalitet samtidigt. Ønsker I det, eller er der flere i familien, der gamer, har I brug for en 500/500 Mbit/s forbindelse.

kvinde arbejder med kundeservice
Kontakt
EWII Kundeservice
Vores kundeservice er klar på at svare på dine spørgsmål.
Til top