Derfor giver EWII dig gratis fibernet - Lars Bonderup Bjørn
Mere end gode priser
Bestiller du fiberbredbånd, får du som ny kunde både 6 måneders gratis internet og oprettelsen til 0,-. Er du allerede kunde hos EWII i dag, får du stadig mere end gode bredbåndspriser. Hør hvorfor.

Bredbånd priser

Med fiberbredbånd fra EWII har du muligheden for at vælge den løsning, der passer bedst til dit behov.

Hos EWII kan du vælge mellem flere forskellige hastigheder og bredbåndpriser. På den måde kan du vælge den løsning, der passer bedst til dig. Ændrer dit behov sig, kan du let, uden det koster dig ekstra, op- eller nedjustere hastigheden.

 

Internet       Herefter
Fiber 10/10
Mbit/s

6 mdr. gratis
kampagne

199,-
pr. md.
Fiber 25/25
Mbit/s
6 mdr. gratis
kampagne
249,-
pr. md.
Fiber 100/100
Mbit/s

6 mdr. gratis
kampagne

299,-
pr. md.
Fiber 500/500
Mbit/s
6 mdr. gratis
kampagne
399,-
pr. md.
Tekniske tilvalg  
Fast IP-adresse   39,-
pr. md.
Premium WIFI Oprettelse:
799,-
 39,-
pr. md.

Tilslutning Engangsbeløb
Oprettelse,
internet
0,-
Produkttilvalg
Router 0,-
Oprettelse af evt.
fast IP-adresse
99,-
Gebyrer  
Nedgradering
af hastighed
0,-
Opgradering
af hastighed
0,- 
Opsigelsesgebyr  0,-

Forsendelse af
udstyr, internet 

0,-

Prislisten er gældende fra og med 2/9-2019

Efter dit valg af internet, har du mulighed for at tilvælge enten TV fra YouSee eller telefoni

Du bruger nettet til det mest basale
Du streamer i høj kvalitet eller har IP TV
I streamer og ser IP TV samtidig
I gamer og streamer i bedste kvalitet
Samme bredbåndpriser år efter år
Hos EWII har vi besluttet, at vi låser bredbåndpriserne fast. Det betyder, at vi garanterer, der ikke kommer prisstigninger på vores internet frem til og med 2021. 

Årsagen er simpel: Vi har allerede installeret fibernet i en stor del af Trekantområdet. Den ligger derude, er klar og skal bruges. Du skal have det bedste – det er til gavn for dig og for Trekantområdet. Hos EWII vil vi gerne tilbyde mere end gode priser på bredbånd.
internet fra EWII til hele familien
Hvilken hastighed?
Er du i tvivl om, hvilken internethastighed der er den rigtige for dig? Vi giver dig et hurtigt overblik
Ung gamer
Du får, hvad du betaler for
Med fiberbredbånd deler du ikke din hastighed med andre. Du får derfor, hvad du betaler for. Er du i tvivl, om du får den hastighed, du betaler for, kan du kontrollere din hastighed.
Ingen binding
Ingen oprettelse
Ingen gebyrer
Fast pris til og med 2021
Ofte stillede spørgsmål

Der er kun tre step i bestillingen af fibernet.

1) Lav et adressetjek
2) Vælg din hastighed
3) Indtast dine data

Efterfølgende tager vi over

Start din bestilling af fiberbredbånd her

EWII kan levere stabilt internet på helt op til 500/500 Mbit/s via fibernettet. Hvilket internet du skal vælge afhænger meget af hvad du skal bruge det til.

Afgørende for valg af hastighed på dit internet er oftest antal personer i husstanden. Er I flere i husstanden, der skal dele internetforbindelsen, og bruger I internet til at streame, se tv eller game på, anbefaler vi et internet med høj hastighed. Bor du alene, eller bruger I kun internet til det mest basale som for eksempel surf, informationssøgning og social media, kan du/I måske nøjes med en lav hastighed på dit internet

Vores højeste hastighed er mest egnet til husstanden med flere gamere på adressen.

Se vores anbefalinger til valg af hastighed af internet

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd frem for almindeligt bredbånd. Samlet set giver det dig en hurtigere og mere stabil forbindelse.

Hastighedsgaranti: Fiberbredbånd leverer altid den hastighed, du betaler for - uanset hvor mange I er på. Med bredbånd fra EWII garanterer vi derfor, at din hastighed altid som minimum er på det niveau, du har bestilt. Du kan teste din nuværende hastighed her. 

Samme upload- og downloadhastighed: Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed, både når du henter og sender filer.

Du skal ikke dele internet med naboen: Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi, som giver dig din helt egen personlige forbindelse, så du slipper for at dele din internethastighed med naboen.

En god fremtidsinvestering: En fiberforbindelse kan bidrage positivt til værdien af din bolig, da mange købere finder det vigtigt med en høj og stabil bredbåndshastighed. 

Lige så billigt som almindeligt bredbånd: I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end almindeligt bredbånd. Du kan få fiberbredbånd fra bare 199,- pr. md.

God til familier: Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt, uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil en fibernetforbindelse være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid.

God til hjemmearbejde: Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af dokumenter, videoer og billeder.

 

Skal dit internet være trådløst, kræver det som minimum en router, der kan udsende wifi signalet. 

Hos EWII kan du vælge at tilkøbe routeren HGW5 i forbindelse med købet af fiberbredbånd. Routeren er af Force Technology kåret til Bedst i Test ift. hastighed og signalstyrke. Den koster 799,-.

Vær opmærksom på, at den trådløse router kan indgå i et kampagnetilbud i en begrænset periode på et eller flere produkter.

Se aktuelle tilbud her

 

Uanset om du har en router fra EWII eller en anden router, så er placeringen af den vigtig i forhold et godt trådløst signal. For eksempel er det vigtigt, at routeren ikke gemmes væk, og at dens WIFI signal kommer fra et højt og centralt sted i dit hjem.

Se vores råd til et hurtigere trådløst internet

kvinde arbejder med kundeservice
Kontakt
EWII Kundeservice
Vores kundeservice er klar på at svare på dine spørgsmål.
Til top