Familie sidder i sofa med tablet

Test din internethastighed

Med et hastighedstjek af dit internet kan du undersøge, om hastigheden på dit internet lever op til, hvad din udbyder har lovet dig.

Hvordan tester jeg min hastighed mest korrekt?

Når du tester din hastighed, skal du sætte din computer direkte til fiberboksen med et netværkskabel. Trådløse forbindelser vil stort set altid medføre et tab i hastigheden, hvor dette er den mest nøjagtige metode at teste din hastighed på. Er du i tvivl om du får den rigtige hastighed, er du velkommen til at kontakte vores Tekniske Support.

Test din hastighed ved at klikke på GO

Resultatet af din hastighedstest

Til dig, der har taget hastighedstesten via en trådløs internetforbindelse

Det fleste anvender internettet via en trådløs forbindelse f.eks. på din smartphone, tablet, bærbar PC, iPhone eller iPad. Din hastighedstest påvirkes markant, hvis du foretager testen via Wi-Fi. Det er nemlig din router der afgører, hvilken hastighed du oplever på dit trådløs internet. Ønsker du at forbedre resultaterne, har vi nogle enkle råd til et hurtigere Wi-Fi. 

Læs vores 7 råd til hurtigere Wi-Fi

 

Til dig, der har taget hastighedstesten via en kablet internetforbindelse

Er du ikke tilfreds med resultatet af din kablet hastighedstest, eller ønsker du en hurtigere hastighed end den du har i dag, hjælper vi dig gerne med at få en ny forbindelse. Har du spørgsmål til din hastighedstest eller til din internetforbindelse, står vi også altid klar til at hjælpe dig.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 55 55 55

Så nemt får du fiberbredbånd
Indtast adresse
Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII
Vælg hastighed
Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov
Kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling

Fiberbredbånd garanterer din hastighed 

Fiberbredbåndet er din personlige garanti for den hastighed du betaler for. Forbindelsen er en direkte internetforbindelse, og påvirkes derfor ikke af de forhold, der ellers sænker hastigheden på andre bredbåndsteknologier. Uanset hvor mange andre der er på internettet i dit nærområde, vil din hastighed fortsat være stabil. Fiberbredbånd er således den eneste internetteknologi, der leveres med hastighedsgaranti, så du kan få det internet du betaler for.

internet fra EWII til hele familien
Hvilken hastighed?
Er du i tvivl om, hvilken internethastighed der er den rigtige for dig? Vi giver dig et hurtigt overblik
Til top