Mor og søn kigger på pc efter bredbånd hastighed og overvejer mulighederne. Hvilken internethastighed kan jeg få. Se udvalget i fibernet hastighed.

Hvilken bredbånd hastighed skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken internethastighed der er den rigtige for dig? Bare rolig, vi guider dig til det rigtige valg

Ved du hvilken hastighed du har i dag?

Først skal du vide hvilken hastighed du har i dag. Hvis du ikke kan huske det, står det på din regning eller på den ordrebekræftelse du fik, da du købte dit bredbånd.

Du kan også tage en test af din hastighed. Den bedste måling får du via en kablet forbindelse, og det er også via kabel, at du kan checke om det internet du har i dag, lever op til den hastighed du har bestilt. Tager du testen via dit trådløse internet, vil resultatet være påvirket heraf. 

Tag en hastighedstest

Valg af hastighed

Hastigheden har betydning for, hvor lang tid det tager at indlæse en side, om du kan streame film uden udfald og i hvilken kvalitet, og hvor hurtigt du kan downloade samt uploade filer.

Uanset hvilken hastighed du vælger, får du med fiberbredbånd både hastighedsgaranti og samme hastighed på både up- og download. Det betyder, at du altid får den vare du betaler for, ligesom du kan uploade indhold ligeså hurtigt som du henter det. Det er en fordel når du vil sende eller uploade store billeder, videoer, spille online spil, uploade store filer til et fælles drev eller downloade store dokumenter

Har du et internet der hakker, kan fiberbredbånd hjælpe dig

Få mest muligt ud af din hastighed med stabilt WIFI

En ting er dit valg af hastighed på dit bredbånd. Noget andet er stabiliteten af dit trådløse internet - også kaldet WIFI. 

Begge dele afhænger af den router, som skal udsende det trådløse signal. Nogle fiberbokse har en indbygget router, andre har ikke og derfor skal du have en router ved siden af. 

Vi tilbyder to forskellige WIFI løsninger sammen med dit fiberbredbånd.

Med vores bedst-i-test router får du et godt WIFI signal, hvis du bor i en mindre bolig. Bor du i en større bolig eller streamer og gamer hele familien ofte samtidigt, vil vi anbefale, at du vælger Premium WIFI sammen med dit fiberbredbånd. Med Premium WIFI får du et mesh WIFI-system leveret og opsat af en af vores lokale specialister.

Læs også

Hastighedsudvikling
Hvilken hastighed er mest efterspurgt?
Fibernettet bidrager naturligt til en stigning i andelen af bredbåndstilslutninger med høj hastighed.
ung kvinde og mand gamer og har det sjovt
Mange streamer og gamer
Streaming og gaming stiger i popularitet
fiberlyslederkabler
Hvad er fibernet?
Se video og bliv klogere på teknologien.
kvinde arbejder med kundeservice
Kontakt
EWII Kundeservice
Vores kundeservice er klar på at svare på dine spørgsmål.
Til top