Etablering af fiberbredbånd kræver kun sjældent gravearbejde på din grund

Vi fører dit fiberbredbånd under jorden fra vejen til din husmur.

Ved installation graves ikke. I stedet skydes fiberen under jorden og igennem sokkel

Vi bliver ofte mødt med spørgsmålet ”Graver I da ikke hele haven op, når jeg skal have fiberbredbånd?”.  For ja – i EWII graver vi, når vi udruller fibernettet. Men vi graver mest i vejen og kun sjældent på din grund.

Når EWII etablerer fiberbredbånd på din grund, fører vi et fiberrør under jorden ude fra vejen og ind til din husmur. Det betyder meget mindre gravearbejde, og du vil derfor ikke opleve, at hele din forhave er gravet op efter et besøg fra os. Faktisk kan det ofte være svært at se, at vi overhovedet har været på besøg.

1-2-3, og du kan få fiberbredbånd

Det kræver kun tre steps at få fiberbredbånd:

  1. Først indtaster du din adresse for at se, om du kan få fiberbredbånd.
  2. Så vælger du den hastighed, der passer bedst til dit eller din families behov. (Se evt. hastighedsguide)
  3. Til sidst udfylder du kontaktoplysningerne. Herefter tager vi over.


Se om du kan få fiberbredbånd


Du vil herefter modtage en kvittering for din bestilling, hvorefter vi kontakter dig med henblik på et besøg på din adresse, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning for placeringen af din nye fiberboks. 

5 dage, og du har fiberbredbånd

Hvis du allerede har en fiberboks installeret, kan vi aktivere dit fiberbredbånd på 5 hverdage. Er du i tvivl, om du har en fiberboks, kan du ringe til os på 70 55 55 55.

Hvis du ikke har en fiberboks, går der typisk 5-8 uger fra du bestiller dit fiberbredbånd, til det er etableret og aktiveret på din adresse. Du har måske allerede muligheden for fiberbredbånd liggende på din vej, der dog endnu ikke er ført ind til din husmur.

Se om du allerede har fiber liggende i vejen.

HVAD SKER DER EFTER JEG HAR BESTILT FIBER?
Placering findes
Først kigger vi forbi din adresse og markerer med en pind ved husmuren, hvor det er mest hensigtsmæssigt at føre fiberen ind i dit hus. Du behøver ikke at være hjemme. Er du ikke enig i placeringen, er du altid velkommen til at kontakte EWII.
Fiberrør lægges
En til tre uger senere kommer en tekniker for at føre et lille underjordisk rør ind, som fiberen skal ligge i, ind til din husmur. Det sker under din græsplæne og dine bede ved at skyde fiberen ind ude fra vejen. Kun sjældent er det nødvendigt at grave.
Fiberen blæses
Har det har været nødvendigt at grave, rydder vi naturligvis pænt op, inden vi nu blæser fiberen igennem røret i jorden. Du behøver fortsat ikke at være hjemme, når arbejdet udføres. Når teknikkeren er kørt, er du klar til et få fiberen helt ind i din stue.
Teknikerbesøg
Idet vi skal ind i dit hus eller lejlighed, er det først nu nødvendigt du er hjemme. Teknikeren trækker fiberen igennem husmuren og installerer fiberboksen på indersiden af den mur, som han tidligere har markeret. Når teknikkeren går igen, er du på fibernettet.
”Når nu fiberbredbånd er så godt, så er det sikkert dyrt”

En anden myte vi oplever er, at fiberbredbånd er dyrere end almindeligt bredbånd. Det er ikke virkelighed. Du kan få fibernet fra bare 199,- pr. md, der dækker det basale behov på nettet.

Er du til høj hastighed på dit internet med plads til flere online gamere samtidig, er vores højeste hastighed 500/500 Mbit/s til kun 399,- pr. md. endda blandt de billigste i Danmark.

Og de priser ændrer sig ikke foreløbigt. EWII har nemlig låst priserne på fiberbredbånd, så du ikke vil opleve prisstigninger på dit internetabonnement frem til og med 2021.

EWII har låst priserne på internet, så du ikke vil opleve prisstigninger på dit bredbåndsabonnement helt frem til og med 2021
Lars Bonderup Bjørn Adm. direktør i EWII
Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice
Til top