Tilslutning til fibernet kræver kun sjældent gravearbejde

Vi fører dit fiberbredbånd under jorden fra vejen til din husmur – og lige nu endda uden det koster dig en krone

Kun sjældent betyder fibernet at vi skal grave på din grund

Tilslutningen til fibernettet kan være svær at få øje på

Vi bliver ofte mødt med spørgsmålet ”Graver I da ikke hele haven op, når jeg skal på fibernettet?”.  For ja – i EWII graver vi, når vi udruller fibernettet. Men vi graver mest i vejen og kun sjældent på din grund.

Når EWII tilslutter fiberbredbånd på din grund, fører vi fiberen under jorden ude fra vejen og ind til din husmur. Det betyder meget mindre gravearbejde, og du vil derfor ikke opleve, at hele din forhave er gravet op efter et besøg fra os. Faktisk kan det ofte være svært at se, at vi overhovedet har været på besøg. Se om du kan spotte forskellen på før og efter billederne ved en etablering af fiberbredbånd.

1-2-3, og du har bestilt fiberbredbånd

Det kræver kun tre steps at koble sig på fibernettet.

  1. Først indtaster du din adresse for at se, om du kan få fiberbredbånd.

  2. Så vælger du den hastighed, der passer bedst til dit eller din families behov. (Se hastighedsguide)

  3. Til sidst udfylder du kontaktoplysningerne, så vi kan kontakte dig vedrørende leveringen af dit nye fibernet.

Start din bestilling

Når du har gennemført bestillingen, skal du ikke gøre mere. Først modtager du en kvittering for bestillingen, hvorefter vi kontakter dig med henblik på et besøg på din adresse, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning for placeringen af din nye fiberboks. Ankomst af tekniker er hverdage mellem kl. 7-16 og du vil modtage et opkald fra teknikeren en halv time før. 

5 dage, og du er på fibernettet

Hvis du allerede har fibernet og en fiberboks installeret, kan vi aktivere dit fiberbredbånd på 5 hverdage. Er du i tvivl, om du har en fiberboks, kan du ringe til os på 70 55 55 55.

Hvis du ikke har en fiberboks, går der typisk 5-8 uger fra du bestiller dit fiberbredbånd, til dit fibernet er etableret og aktiveret på din adresse. Du har måske allerede fibernettet liggende i vejen, der dog endnu ikke er ført ind til din husmur. Se om du har fibernet liggende i vejen.

HVAD SKER DER EFTER JEG HAR BESTILT FIBER?
Placering findes
Først kigger vi forbi din adresse og markerer med en pind ved husmuren, hvor det er mest hensigtsmæssigt at føre fiberen ind i dit hus. Du behøver ikke at være hjemme. Er du ikke enig i placeringen, er du altid velkommen til at kontakte EWII.
Fiberrør lægges
En til tre uger senere kommer en tekniker for at føre et lille underjordisk rør ind, som fiberen skal ligge i, ind til din husmur. Faktisk føres røret så vidt muligt under din græsplæne og bede ved at såkaldt skyde det ind ude fra vejen. Kun få gange er det nødvendigt at grave. Du kan dog være helt sikker på, at teknikeren reetablerer din grund, så der også er pænt, når han kører igen.
Fiberen blæses
Fiberen blæses igennem røret, og du er nu klar til sidste besøg fra os. Du behøver fortsat ikke at være hjemme, når arbejdet udføres.
Teknikerbesøg
Idet vi skal ind i dit hus eller lejlighed, er det først nu nødvendigt du er hjemme. Teknikeren trækker fiberen igennem husmuren og installerer fiberboksen på indersiden af den mur, som han tidligere har markeret. Når teknikkeren går igen, er du på fibernettet.
”Når nu fiberbredbånd er så godt, så er det sikkert dyrt”

En anden myte vi oplever er, at fiberbredbånd er dyrere end almindeligt bredbånd. Det er ikke virkelighed. Du kan få fibernet fra bare 199,- pr. md, der dækker det basale behov på nettet.

Er du til høj hastighed på dit internet med plads til flere online gamere samtidig, er vores højeste hastighed 500/500 Mbit/s til kun 399,- pr. md. endda blandt de billigste i Danmark.

Og de priser ændrer sig ikke foreløbigt. EWII har nemlig låst priserne på fiberbredbånd, så du ikke vil opleve prisstigninger på dit internetabonnement frem til og med 2021.

EWII har låst priserne på internet, så du ikke vil opleve prisstigninger på dit bredbåndsabonnement helt frem til og med 2021
Lars Bonderup Bjørn Adm. direktør i EWII
Bestil fiber nu og få
6 måneders gratis internet
Du kan spare op til 2.394,-
Tilslutning til fibernet 0,-
Inklusiv oprettelse til 0,-
Ingen prisstigning
Samme pris på abonnement til og med 2021

Foruden samme pris på dit internetabonnement til og med 2021, får du som ny kunde i hele 2019 uanset dit valg af hastighed:

  • 6 måneds gratis internet
  • Gratis oprettelse

Vi har som altid ingen binding, ligesom vi fortsat garanterer, at den hastighed du bestiller hos os også leveres på din adresse. Modsat mange andre internetudbydere er der hos EWII ingen minimumshastigheder – kun hastigheder. Det kalder vi hastighedsgaranti. 

Går du med tanker om et fremtidssikret, hurtigt og stabilt internet, er det nu du skal slå til. Du kan spare helt op til 2.394,-.

4 ud af 5 husstande i Trekantområdet kan få vores fibernet

Hele 83% af husstandene i vores dækningsområde i Middelfart, Fredericia, Kolding, Vejen og Vejle Kommune kan koble sig på fibernettet, og der kommer løbende nye adresser til. Det er over 20% højere end landsgennemsnittet, og det er vi stolte af.

I tilfælde af, at du ikke kan få fiberbredbånd, kan du skrive dig op til fibernet.

Du kan naturligvis også kontakte kundeservice på 70 55 55 55 for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice
Til top