GRATIS INTERNET FRA EWII

Du får lige nu et halvt års gratis internet inklusiv gratis tilslutning til fibernettet

Oven i købet garanterer vi, at prisen på dit internetabonnement ikke vil stige i 2019, 2020 og 2021

Alle fiberhastigheder
Fiber 10/10 Mbit/s
0,00 kr. pr. md.
Læs mere
Fiber 25/25 Mbit/s
0,00 kr. pr. md.
Læs mere
Fiber 100/100 Mbit/s
0,00 kr. pr. md.
Læs mere
Fiber 500/500 Mbit/s
0,00 kr. pr. md.
Læs mere
Er du medlem af en bolig- eller antenneforening?

Er du medlem af en bolig- eller antenneforening i Trekantområdet, har din forening sandsynligvis forhandlet lavere priser på dit internet og TV

 


SE DINE PRISER

Vidste du, at vores stabile fiberbredbånd har lige så høj oppetid, som du kender det fra din elleverance?
mor og datter ligger i sofa
Hvilken hastighed?
Er du i tvivl om, hvilken internethastighed, der er den rigtige for dig? Vi giver dig et hurtigt overblik
Så let er det at få fiber
1
Indtast din adresse
Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII
2
Vælg din hastighed
Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov
3
Udfyld kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling
Tre unge gamer
Kend dit streamingforbrug
Vælg mellem mere end 30 forskellige streamingtjenester, der interesserer dig og se, hvad de samlet set vil koste dig om månden.

Valgte Tjenester

{{service.Name}}
{{service.Price | currency: 'kr./md.'}}
Slet

Samlet pris

{{totalPrice}} kr./md.

Vær opmærksom på, at du skal købe de valgte tjenester direkte hos udbyderen.
Streamer og gamer I trådløst, anbefaler vi
Fiber 500/500 Mbit/s
399,00 kr. pr. md.
Læs mere
Ofte stillede spørgsmål

Internet via fibernet leveres altid med en hastighedsgaranti. Det sikrer, at den hastighed du bestiller, også leveres. Modsat anden bredbåndsteknologi deler du ikke din forbindelse med dine naboer. Du får samme høje hastighed på dit internet uanset om du up- eller downloader, og så er internet fra EWII uden binding.

Se kampagnetilbud

Hvilket internet du skal vælge afhænger meget af hvad du skal bruge det til. Er du eller flere i din husstand til streaming og gaming, eller henter og gemmer du datafiler, for eksempel i forbindelse med arbejde eller backup, er internet med en høj hastighed at foretrække. Bruger du kun internettet til at surfe rundt, være på sociale medier og læse nyheder, kan du nøjes med en lav hastighed.

Du skal især overveje internet via fibernettet hvis du leder efter en løsning til dit hjem, hvor flere i husstanden kan bruge internet samtidigt - uanset om det er til underholdning eller arbejde.

Afgørende for valg af hastighed på dit internet er især antal personer i husstanden. Er I flere i husstanden, der skal dele internetforbindelsen, og bruger I internet til at streame, se tv eller game på, anbefaler vi et internet med høj hastighed. Bor du alene, eller bruger I kun internet til det mest basale som for eksempel surf, informationssøgning og social media, kan du/I måske nøjes med en lav hastighed på dit internet. 

Se vores anbefalinger til valg af hastighed af internet

Hvad kan du mindst undvære derhjemme i en weekend? El, vand, varme eller internet? Svaret er måske stadig internet, men trådløst internet eller wifi bliver stadig svære at undvære i en travl og mere digital dagligdag. Skal dit internet vi fiberbredbånd være trådløst, kræver det som minimum en router, der kan udsende wifi signalet. 

Du kan hos EWII vælge at tilkøbe en router i forbindelse med købet af internet via fiberbredbånd. Placeringen af routeren er vigtig i forhold til de mest optimale forhold for et godt trådløst signal. For eksempel er det vigtigt at wifi signalet kommer fra et højt og centralt sted i dit hjem.

Vores trådløse router koster 799,-. Vær dog opmærksom på, at den trådløse router kan indgå som kampagnetilbud i en begrænset periode på en eller flere produkter.

 Se vores råd til et hurtigere trådløst internet

Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice

Hvad er internet via fibernet?

De fleste husker måske internet via antennestik, den såkaldte ADSL forbindelse. Det var den første måde, man kunne få internet via bredbånd på i Danmark. Senere kom internet via Kabel TV, der udsendes sammen med et TV signal, og derfor tit er betinget af køb af TV-pakke.

 

Internet via fibernet er den seneste bredbåndsteknologi for internet, og er derfor også det internet med den hurtigste hastighed.  Fibernettet er endnu ikke så udbredt i Danmark generelt, men EWII har i Trekantområdet sikret, at hele 4 ud af 5 husstande i regionens 5 kommuner kan få internet via fibernettet.  Det er væsentligt over landsgennemsnittet

 

Signalet sendes via lysledere. Det er derfor det går så stærkt. Der er ingen forsinkelse uanset om du henter eller sender data på dit internet via fibernettet. Modsat anden internetteknologi deler du ikke din hastighed med dine naboer, hvorfor internet via fibernet altid leveres med en hastighedsgaranti. 

 

Se en film om fiberbredbånd

Til top