FIBERNET i MIDDELFART OG FREDERICIA

Vi udvider fibernettet i Middelfart Kommune, og har Trekantområdets højeste dækning for fiberbredbånd i Fredericia Kommune

Fibernet er populært, og med den øget efterspørgsel følger også øget dækningen og muligheden for fiberbredbånd. Men dækningen af fibernet i de forskellige kommuner i landet er fortsat meget forskellige. 

Fiberbredbånd i Fredericia kommune

Internet via fiberbredbaand i Fredericia

I Fredericia Kommune kan hele 9 ud af 10 husstande i kommunen få fiberbredbånd, hvilket ikke bare er rekord i Trekantområdet, men er blandt landets højeste dækning. Til sammenligning kan f.eks. 6 ud af 10 i Gentofte Kommune få fiberbredbånd. 

Bredbånd i Fredericia Kommune via fibernet er populært, og muligheden for at du kan få dit internet i Fredericia via fiberbredbånd, er ekstraordinære høje.

 

Se om du kan få fiberbredbånd, hvis du bor i Fredericia Kommune

 

Fiberbredbånd i Middelfart Kommune

Internet via fiberbredbaand i Middelfart

Bor du i Middelfart Kommune, er chancerne for tilslutning til fibernet også gode. 8 ud af 10 husstande i Middelfart Kommune har allerede adgang til det hurtige og stabile internet via fiberbredbånd, og med udrulningen af mere fibernettet er flere adresser på vej.

De 8 ud af 10 er et godt stykke over landsgennemsnittet, og i øvrigt over dobbelt så højt som muligheden for fiberbredbånd i f.eks. Odense Kommune. 

 

Se om du kan få fiberbredbånd, hvis du bor i Middelfart Kommune

 

Her kan du snart få fibernet

Er du blandt de få i de to kommuner, der endnu ikke få fiberbredbånd, så er fibernettet måske på vej. EWII udvider løbende fibernettet i dækningsområde - også i Fredericia og Middelfart Kommune. Med udvidelsen følger muligheden for tilslutning af fiberbredbånd til dig.

Læs mere om udrulningen til nye områder, og skriv dig op til fibernet

Hvornår skal du vælge fiberbredbånd?
Når I er flere om at dele internet
Din fiberbredbåndsforbindelse er din - og kun din. Modsat anden teknologi deler du ikke hastigheden på dit internet med dine naboer
Når du gamer eller har en gamer i husstanden
Højhastighedsinternet har mindre ventetid og lag, og derfor foretrækker især gamere fiberbredbånd
Når du vil arbejde effektivt hjemmefra
Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af videoer og billeder
Når du ønsker garanti på din internethastighed
Som den eneste internetteknologi leveres fiberbredbånd med hastighedsgaranti - og det uanset hvor mange der er online samtidigt
Mor og børn i stuemiljø med tablet. Gode internet priser fra EWII til hele familien
Hvilken hastighed?
Er du i tvivl om, hvilken internethastighed der er den rigtige for dig? Vi giver dig et hurtigt overblik
Så let er det at få fiber
1
Indtast adresse
Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII
2
Vælg hastighed
Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov
3
Kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling
Ofte stillede spørgsmål

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal du have besøg af en af vores teknikkere for at få fibernettet trukket ind til din husmur og fiberboksen installeret. Det er gratis og klares nemt og hurtigt. 

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af en af vores teknikere i alt tre gange, men de første to gange behøver du ikke at være hjemme, da teknikeren kun skal arbejde udendørs. Det er kun ved det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde, men uanset hvad, reetablerer vi din grund igen inden vi kører, så det ser ud som da vi kom.

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med fibernet, men kun fiberbredbånd går direkte til din hoveddør

Læs mere om se en video, der forklarer hvad fiberbredbånd er.

Ja og nej er svaret. Det kommer nemlig an på, hvilken hastighed du vælger på dit fiberbredbånd.

Fra 500 Mbit/s og opefter er vores Premium WIFI system inkluderet i prisen på dit internet. Her får du et mesh wifi system med en forstærket router og wifi extenders

Vælger du en hastighed mellem 200/200 Mbit/s og 500/500 Mbit/s, er vores Bedst-i-test HGW5 router inkluderet i dit abonnement.

Vælger du en hastighed under 200 Mbit/s har du tre valgmuligheder:

  • Du kan tilkøbe Premium WIFI. Det koster 39,- pr. mdr. og 799,- i oprettelse.
  • Du kan tilkøbe vores Bedst-i-test HGW5-router. Den koster 799,- (engangsbeløb).
  • Du kan købe en router et andet sted eller bruge en du har i forvejen.

Vær opmærksom på, at dit valg af router og placeringen af routeren har indflydelse på styrken af dit wifi-signal og up- og downloadhastigheden.

Vælger du enten Premium WIFI eller HGW5-routeren, yder vi naturligvis support på dit wifi, hvis du skulle opleve problemer med det trådløse internetsignal.

Vores HGW5-router er kåret som bedst i test i en test af 7 modemmer hos Force Technology, november 2018.

Etableringen af fibernettet fra vejen til din bolig er gratis. Der er dog en oprettelse til fibernettet, som du skal betale. 

Se her, hvad det koster at få lagt fibernet ind

Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice
Til top