FIBERNET i MIDDELFART OG FREDERICIA

Vi udvider fibernettet i Middelfart Kommune, og har Trekantområdets højeste dækning for fiberbredbånd i Fredericia Kommune

Internet via fiberbredbaand i Fredericia

Fredericia

I Fredericia kan hele 9 ud af 10 husstande i kommunen få fiberbredbånd, hvilket ikke bare er rekord i Trekantområdet, men er landets højeste dækningsandel. Bredbånd i Fredericia Kommune via fibernet er populært, og muligheden for at du kan få dit internet i Fredericia via fiberbredbånd er ekstraordinære høje. 

 

Se om du kan få fibernet i Fredericia

 

Internet via fiberbredbaand i Middelfart

Middelfart

I forbindelse med etableringen af KlimaByen, benytter EWII muligheden for at udvide fibernettet i Middelfart. Det betyder, at 4 ud af 5 husstande i Middelfart Kommune har adgang til det hurtige og stabile internet via fiberbredbånd. Det er markant over landsgennemsnittet for dækningen af fibernet i Danmark, og mere end dobbelt så højt som dækningen af fibernet på fyn generelt. 

Se om du kan få fibernet i Middelfart

 

Også i EWII's øvrige dækningskommuner VejleVejen og Kolding, er muligheden for internet via fiberbredbånd også langt over landsgennemsnittet. Og vi tilslutter løbende nye husstande til det populære fibernet.

Ingen binding
Ingen oprettelse
Ingen gebyrer
Fast pris til og med 2021
internet fra EWII til hele familien
Hvilken hastighed?
Er du i tvivl om, hvilken internethastighed der er den rigtige for dig? Vi giver dig et hurtigt overblik
Så let er det at få fiber
1
Indtast adresse
Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII
2
Vælg hastighed
Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov
3
Kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling
Ofte stillede spørgsmål

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal du have besøg af EWII for at få fibernettet trukket ind til din husmur og fiberboksen installeret. Det er gratis og klares nemt og hurtigt. 

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af EWIIs tekniker i alt tre gange, men de første to gange behøver du ikke at være hjemme, da teknikeren kun skal arbejde udendørs. Det er kun på det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde, men uanset hvad, reetablerer vi din grund igen inden vi kører, så det ser ud  som da vi kom.
Læs mere om installation af fibernet her. 

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med fibernet, men kun fiberbredbånd går direkte til din hoveddør

Læs mere om se en video, der forklarer hvad fiberbredbånd er.

Hvis du har en router med indbygget WIFI-mulighed i forvejen, kan du godt bruge den. Du skal dog være opmærksom på, at dit valg af router og placeringen af routeren har indflydelse på styrken på dit WIFI-signal og up- og downloadhastigheden.

Tilkøb en router med høj hastighed og godt signal

Hvis du ikke allerede har en router af høj kvalitet, kan du tilkøbe vores HGW5-router med indbygget WIFI modem, når du bestiller bredbånd fra EWII. Det indbyggede modem i HGW5 er kåret som bedst i test i en test af 7 modemmer hos Force Technology, november 2018.

Når du tilkøber en router hos EWII, kan vi også yde support på dit WiFi, hvis du skulle opleve problemer med det trådløse signal. 
Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice
Til top