Få fibernet til 0 kr. i 6 måneder
tilbud på fiberbredbånd
Abonnement til 0,- de første 6 måneder. Spar op til 2.893,-
Ingen binding
Du kan til hver en tid nemt opsige dit abonnement.
Ingen oprettelse
Oprettelse er gratis, ligegyldigt om du har en fiberboks i forvejen eller ej.
Ingen gebyrer
Vi pålægger ingen ekstragebyrer, og vi gemmer ikke noget under "det med småt".
Fast pris indtil 2021
Du er garanteret den samme faste lave månedspris til og med 2021.

Godt at vide

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd frem for almindeligt bredbånd. Samlet set giver det dig en hurtigere og mere stabil forbindelse.

 

Fordele ved fiberbredbånd

Hastighedsgaranti: Fiberbredbånd leverer altid den hastighed, du betaler for - uanset hvor mange I er på. Med bredbånd fra EWII garanterer vi derfor, at din hastighed altid som minimum er på det niveau, du har bestilt.

Samme upload- og downloadhastighed: Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed, både når du henter og sender filer.

Du skal ikke dele internet med naboen: Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi, som giver dig din helt egen personlige forbindelse, så du slipper for at dele din internethastighed med naboen.

Lige så billigt som almindeligt bredbånd: I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end almindeligt bredbånd. Du kan få fiberbredbånd fra bare 199,- pr. md.

God til familier: Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt, uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil en fibernetforbindelse være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid. 

 

Hvilken hastighed du skal vælge, afhænger af, hvor mange I er i husstanden, og hvad I skal bruge internettet til. Jo flere I er, og jo mere I streamer, gamer og downloader, desto højere internethastighed skal I bruge. 

1 person i husstanden:

Hvis du er én person i husstanden, anbefaler vi en 10/10 Mbit/s, 25/25 Mbit/s eller 100/100 Mbit/s forbindelse afhængig af hvad du bruger internettet til.

Hvis du ikke streamer, kan du nøjes med 10/10 Mbit/s. Streamer du (f.eks. Netflix og HBO), anbefaler vi en 25/25 Mbit/s forbindelse for at få den bedste oplevelse.  Er du gamer, skal du bruge en 100/100 Mbit/s forbindelse. 

2-4 personer i husstanden:

Er I 2-4 personer i husstanden, anbefaler vi en 25/25 Mbit/s, 100/100 Mbit/s eller 500/500 Mbit/s forbindelse.

Hvis der aldrig er mere end én i husstanden, der streamer ad gangen, og I ikke behøver at kunne streame i bedste kvalitet, kan I nøjes med en 25/25 Mbit/s forbindelse. Hvis flere personer skal kunne streame på samme tid, hvis I ønsker at kunne streame i 4K-kvalitet, eller hvis én af jer enten bruger internettet i hjemmet som hjemmearbejdsplads, har I brug for en 100/100 Mbit/s forbindelse.

Er der flere personer i husstanden, der gamer, anbefaler vi en 500/500 Mbit/s forbindelse.

Over 4 personer i husstanden:

Er I mere end 4 i husstanden, anbefaler vi en 100/100 Mbit/s eller en 500/500 Mbit/s forbindelse.

Med en 100/100 Mbit/s forbindelse kan I alle sammen være på nettet samtidigt, men I vil ikke alle kunne streame i bedste kvalitet samtidigt. Ønsker I det, eller er der flere i familien, der gamer, har I brug for en 500/500 Mbit/s forbindelse.

 

Vi sørger både for at installere fibernet til og fiberbredbånd på din adresse, som du kan bruge gratis de første 6 måneder. Du betaler hverken for internet eller oprettelse. Hvis du fortryder, kan du til enhver tid, inden eller efter de 6 måneder er gået, opsige dit abonnement med et varsel på løbende måned + 1 måned. 

Hvad skal jeg betale efter de første 6 måneder?

Efter de første 6 måneder, fortsætter dit abonnement til den normale månedlige pris for den hastighed, du har valgt. Normalpriserne starter fra 199,- pr. md. Du kan til enhver tid skifte til en anden hastighed, hvis du ønsker det.

 

Hvis du ikke har fibernet i forvejen

Nem, hurtig og gratis installation

Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal du have besøg af EWII for at få fibernettet trukket ind til din husmur og fiberboksen installeret. Det er gratis og klares nemt og hurtigt.

Du skal kun være hjemme én gang

Du får besøg af EWIIs tekniker i alt tre gange, men de første to gange behøver du ikke at være hjemme, da teknikeren kun skal arbejde udendørs. Det er kun på det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme.

Vi efterlader din grund i samme stand som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde, men uanset hvad, reetablerer vi din grund igen inden vi kører, så det ser ud som da vi kom.

 

Hvis du allerede har fibernet

Din nye forbindelse aktiveres automatisk

Hvis du allerede har fibernet og en fiberboks installeret, kræver det ingen installation, og vi kan aktivere dit fiberbredbånd fra EWII på 5 hverdage efter at du har bestilt. Er du i tvivl, om du har en fiberboks, kan du ringe til os på 70 55 55 55.

Mand og kvinde sidder i sofa og ser fjernsyn
Tjek om du kan få fiberbredbånd
Der opstod en fejl

Der findes flere installationer på adressen. Kontakt vores kundeservice på 70 55 55 55.
Kontakt venligst kundeservice 

Der er forhold på adressen, der gør, at vi ikke kan give et konkret svar. Kontakt venligst vores kundeservice på 70 55 55 55, der vil kunne give dig et svar.

Hurra! Du kan få fiberbredbånd!
Øv, du kan ikke få fiber
Øv, du kan ikke få fiber
Øv, du kan ikke få fiber

vælg den hastighed, der passer dig

De første 6 måneder er gratis. Herefter betaler du kun den faste abonnementspris.
Tilbuddet om et halvt års gratis prøveabonnement gælder kun, hvis du ikke har haft et aktivt abonnement hos EWII indenfor de sidste 6 måneder.
ewii kundeservice
Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice
Til top