Tre unge gamer

Test din internethastighed

Med et hastighedstjek af dit internet kan du undersøge, om hastigheden lever op til, hvad din udbyder har lovet dig.

Hvordan tester jeg min hastighed mest korrekt?

Når du tester din hastighed, skal du sætte din computer direkte til fiberboksen med et netværkskabel. Trådløse forbindelser vil stort set altid medføre et tab i hastigheden, hvor dette er den mest nøjagtige metode at teste din hastighed på. Er du i tvivl om du får den rigtige hastighed, er du velkommen til at kontakte vores Tekniske Support.

Tag en hastighedstest på Energistyrelsens hjemmeside på tjekditnet.dk.

 

Resultatet af din hastighedstest

Er du ikke tilfreds med det resultat, som din hastighedstest viser, eller ønsker du en hurtigere hastighed end den du har i dag, hjælper vi dig gerne med at få en ny forbindelse. Har du spørgsmål til din hastighedstest eller til din internetforbindelse, står vi også altid klar til at hjælpe dig.

 

Hastighedsgaranti

Fiberbredbåndet er din personlige garanti for den hastighed du betaler for. Forbindelsen er en direkte internetforbindelse, og påvirkes derfor ikke af de forhold, der ellers sænker hastigheden på andre bredbåndsteknologier. Uanset hvor mange andre der er på internettet i dit nærområde, vil din hastighed fortsat være stabil.


Hastighed der matcher dit behov

Behovet for hastigheden på bredbånd varierer alt efter, hvad du bruger dit internet til, og ikke mindst hvor mange brugere der anvender forbindelsen. Der er altså flere forskellige faktorer, som spiller ind og har en afgørende effekt på din internethastighed. Vi tilbyder hastigheder der matcher alle behov.

Læs mere om vores forskellige hastigheder.

kvinde arbejder med kundeservice
Kontakt
EWII Kundeservice
Vores kundeservice er klar på at svare på dine spørgsmål.
Til top