Hvad er internet via fibernet?

De fleste husker måske internet via antennestik, den såkaldte ADSL forbindelse. Det var den første måde, man kunne få internet via bredbånd på i Danmark. Senere kom internet via Kabel TV, der udsendes sammen med et TV signal, og derfor tit er betinget af køb af TV-pakke.

 

Internet via fibernet er den seneste bredbåndsteknologi for internet, og er derfor også det internet med den hurtigste hastighed.  Fibernettet er endnu ikke så udbredt i Danmark generelt, men EWII har i Trekantområdet sikret, at hele 4 ud af 5 husstande i Middelfart, Fredericia, Kolding, Vejen og Vejle kommune kan få internet via fibernettet.  Det er væsentligt over landsgennemsnittet

 

Signalet sendes via lysledere. Det er derfor det går så stærkt. Der er ingen forsinkelse uanset om du henter eller sender data på dit internet via fibernettet. Modsat anden internetteknologi deler du ikke din hastighed med dine naboer, hvorfor internet via fibernet altid leveres med en hastighedsgaranti. 

 

Se en film om fiberbredbånd

internet fra EWII til hele familien
Hvilken hastighed?
Er du i tvivl om, hvilken internethastighed der er den rigtige for dig? Vi giver dig et hurtigt overblik
Så let er det at få fiber
1
Indtast adresse
Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII
2
Vælg hastighed
Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov
3
Kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling
Oftest stillede spørgsmål ved skift af internetudbyder

Der er kun tre step i bestillingen af fibernet.

1) Lav et adressetjek
2) Vælg din hastighed
3) Indtast dine data

Efterfølgende tager vi over

Start din bestilling af fiberbredbånd her

EWII kan levere stabilt internet på helt op til 500/500 Mbit/s via fibernettet. Hvilket internet du skal vælge afhænger meget af hvad du skal bruge det til.

Afgørende for valg af hastighed på dit internet er oftest antal personer i husstanden. Er I flere i husstanden, der skal dele internetforbindelsen, og bruger I internet til at streame, se tv eller game på, anbefaler vi et internet med høj hastighed. Bor du alene, eller bruger I kun internet til det mest basale som for eksempel surf, informationssøgning og social media, kan du/I måske nøjes med en lav hastighed på dit internet

Vores højeste hastighed er mest egnet til husstanden med flere gamere på adressen.

Se vores anbefalinger til valg af hastighed af internet

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd frem for almindeligt bredbånd. Samlet set giver det dig en hurtigere og mere stabil forbindelse.

Hastighedsgaranti: Fiberbredbånd leverer altid den hastighed, du betaler for - uanset hvor mange I er på. Med bredbånd fra EWII garanterer vi derfor, at din hastighed altid som minimum er på det niveau, du har bestilt. Du kan teste din nuværende hastighed her. 

Samme upload- og downloadhastighed: Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed, både når du henter og sender filer.

Du skal ikke dele internet med naboen: Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi, som giver dig din helt egen personlige forbindelse, så du slipper for at dele din internethastighed med naboen.

En god fremtidsinvestering: En fiberforbindelse kan bidrage positivt til værdien af din bolig, da mange købere finder det vigtigt med en høj og stabil bredbåndshastighed. 

Lige så billigt som almindeligt bredbånd: I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end almindeligt bredbånd. Du kan få fiberbredbånd fra bare 199,- pr. md.

God til familier: Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt, uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil en fibernetforbindelse være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid.

God til hjemmearbejde: Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af dokumenter, videoer og billeder.

 

Skal dit internet være trådløst, kræver det som minimum en router, der kan udsende wifi signalet. 

Hos EWII kan du vælge at tilkøbe routeren HGW5 i forbindelse med købet af fiberbredbånd. Routeren er af Force Technology kåret til Bedst i Test ift. hastighed og signalstyrke. Den koster 799,-.

Vær opmærksom på, at den trådløse router kan indgå i et kampagnetilbud i en begrænset periode på et eller flere produkter.

Se aktuelle tilbud her

 

Uanset om du har en router fra EWII eller en anden router, så er placeringen af den vigtig i forhold et godt trådløst signal. For eksempel er det vigtigt, at routeren ikke gemmes væk, og at dens WIFI signal kommer fra et højt og centralt sted i dit hjem.

Se vores råd til et hurtigere trådløst internet

Ung gamer
Du får, hvad du betaler for
Med fiberbredbånd deler du ikke din hastighed med andre. Du får derfor, hvad du betaler for. Er du i tvivl, om du får den hastighed, du betaler for, kan du kontrollere din hastighed.
Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice
Til top