Kvinde arbejder hjemme med EWII medarbejderbredbånd
Medarbejder bredbånd
Stabile og effektive hjemmearbejdspladser med fiberbredbånd fra EWII
Fordele med medarbejderbredbånd fra EWII
Én samlet regning
I får én samlet regning hver måned. Vi koordinerer med de fiberselskaber, som leverer til medarbejdere uden for vores område
Stabil forbindelse
Vi garanterer en driftssikker forbindelse med høj oppetid, så jeres medarbejdere kan opretholde produktiviteten
Mere for pengene
Med medarbejderbredbånd via fiber får jeres medarbejdere mere hastighed for pengene end med andre teknologier
Én kontaktperson
Virksomheden får én kontaktperson hos EWII, som håndterer alt. Teknisk Support er klar til at hjælpe medarbejdere med hurtig fejlretning

Stabilt og effektivt medarbejderbredbånd

Medarbejderbredbånd fra EWII har samme up- og download hastighed, hvilket gør, at jeres medarbejdere kan sende og hente tunge datafiler til og fra eksterne servere eller cloud services. Det giver en driftssikker løsning til de ansatte, der har behov for fleksibiliteten til at kunne arbejde hjemmefra og stadig være produktive.

Med medarbejderbredbånd fra EWII får jeres medarbejdere en forbindelse med hastighedsgaranti. Der er nemlig forskel på internetteknologier, og medarbejderbredbånd via fiber er en direkte internetforbindelse, der modsat f.eks. ADSL/kobber eller mobilt bredbånd ikke påvirkes af andre brugere i området.

Med fiberbredbånd er der båndbredde nok til alle, så medarbejderne kan arbejde effektivt hjemmefra, samtidig med, at resten af familien også kan være på nettet, uden at det går for langsomt.

De fleste virksomheder vælger at tilbyde deres medarbejdere 200/200 Mbit/s som medarbejderbredbånd - et godt og populært valg. 200/200 Mbit/s er vores mest populære hastighed, da den - uden besvær - kan håndtere up- og download af tunge filer, cloud-baserede løsninger og alt det, som foregår efter arbejdstid; streaming, gaming og surfen rundt på nettet og de sociale medier.

 

Aftale om medarbejderbredbånd

Er I mere end 10 medarbejdere i din virksomhed, kan vi tilbyde 200/200 Mbit/s inkl. wifi-router som medarbejderbredbånd.

 

Ring til: 49288008

dine fordele som medarbejder
Skab balance
En hjemmearbejdsplads kan skabe balance mellem arbejds- og privatliv i en hektisk hverdag
Frihed og fleksibilitet
Få frihed til at arbejde mere fleksibelt i hverdagen med en hjemmearbejdsplads
Plads til familien
Med fiberbredbånd som medarbejderbredbånd er der plads til hele familien

Medarbejderbredbånd med minimal administration

Med medarbejderbredbånd fra EWII er der mindre administration for jer som virksomhed. Vi administrerer hele aftalen omkring medarbejderbredbånd - inklusiv medarbejdernes tilkøb.

Vi sørger for, at alle medarbejdere bliver faktureret på én samlet regning - også de medarbejdere, som får leveret fiber fra andre selskaber. I bevarer overblikket samt sparer tid og penge på unødvendig administration.

Medarbejderbredbånd er en gevinst for alle parter

Medarbejderbredbånd er til fordel for både virksomhed og medarbejder. For dig som medarbejder giver en hjemmearbejdsplads mulighed for at arbejde effektivt hjemmefra på dage, hvor du f.eks. har en lægeaftale midt på dagen eller skal med børnene til skole-hjem samtale. Det giver mere fleksibilitet og en bedre balance i en dagligdag, hvor vi ofte har et hektisk program, der skal gå op.

 

Ring til: 49288008

Ofte stillede spørgsmål om medarbejderbredbånd

Etableringen af medarbejderbredbånd foregår på samme vis, som etablering af fiberbredbånd til private. 

Når først fiberforbindelsen er bestilt sker der følgende:

  • En tekniker markerer hvor fiberen skal ind i dit hus eller lejlighed
  • Vi graver fiberrøret ned og blæser fiberen ind - vi genetablerer naturligvis din grund, så du næsten ikke kan se, at vi har været der 
  • En tekniker installerer din fiberboks
  • Dit medarbejderbredbånd er nu klar til brug

 

Vi bestræber os altid på at kunne levere dit medarbejderbredbånd via fiber så hurtigt som muligt. Hvornår vi kan levere, afhænger blandt andet af, om du allerede har en fiberboks installeret i din bolig.

Har du en fiberboks installeret, kan vi som regel levere medarbejderbredbånd til dig indenfor 5-8 hverdage.

Har du ikke en fiberboks installeret, vil leveringstiden være ca. 4-6 uger, da vi skal have indhentet gravetilladelse hos din kommune, blæst fiberen ind og fiberboksen installeret. For en mere præcis leveringstid, kan du kontakte vores kundeservice på 70 55 55 55.

Du skal melde flytning til den kontaktperson, som står for medarbejderbredbånd på din arbejdsplads. Kontaktpersonen giver så os besked, og vi sørger herefter for at få flyttet din fiberforbindelse - såfremt det er muligt at levere fiber til din nye adresse. Se her om du også kan få fiberbredbånd på din nye adresse

Har du tv eller telefoni, skal du selv sørge for at tage kontakt til vores kundeservice på 70 55 55 55 og melde flytning af tv og/eller telefoni.

Hvis du bor udenfor EWIIs forsyningsområde er proceduren den samme. 

Som medarbejder kan du ikke skifte dit medarbejderbredbånd til en anden udbyder - med mindre din arbejdsgiver har aftaler med flere forskellige udbydere af medarbejderbredbånd.

Er jeres virksomhed på udkig efter en ny aftale om medarbejderbredbånd, som tilbyder jeres medarbejdere stabile og effektive hjemmearbejdspladser via lynhurtigt fiberbredbånd, så kontakt os på 49 28 80 08 for en uforpligtende snak om hvilke produkter og aftaler vi kan tilbyde.

 

Ta en hastighedstest på din pc, hvis du synes dit internet er for langsomt
Test din internethastighed

Modsat anden internetteknologi, så holder fiberbredbånd den bestilte hastighed - også uanset hvor mange andre der i dit nærområde er på nettet. Derfor får du altid hastighedsgaranti, når du bestiller fiberbredbånd.

Ta' en hastighedstest

Line Witt Rasmussen EWII Bredbånd
Kontakt
Line Witt Rasmussen
Til top