Ungt par gamer på mesh wifi med router forstærker, der giver dem wifi i hele huset
Få bedre wifi signal med premium wifi

Med mesh wifi er du sikret wifi i hele huset

Med Premium WIFI får du ikke bare et bedre WIFI signal, vi giver dig også 100% tilfredshedsgaranti. Så er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage.

Et godt trådløst internet er for de fleste lige så vigtigt som strøm i stikkontakten eller vand i vandhanen.

Og du kender det helt sikkert. Irritationen over, at dit WIFI er langsomt eller måske helt væk nogle steder i dit hjem. Hvis ikke, så bare vent til du oplever en pre-teenager råbe ”lorte internet”, når Fornite lagger. 

Heldigvis findes der en løsning. Endda en rigtig god en af slagsen. Så god, at vi lægger hovedet på blokken og lover dig fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Vi kalder det Premium WIFI.

 

Premium WIFI er mere end bare en router

Premium WIFI er vores bedste WIFI løsning. Og det er mere end bare en router. Løsningen består af en mesh WIFI router og en eller flere extenders, der tilsammen optimerer og forlænger dit WIFI.

Og det bedste af det hele er, at du ikke selv skal bøvle med at tilslutte router osv. Vi sender en af vores specialister ud til dig. Han sørger for, at Premium WIFI signalet dækker hele din bolig.

 

Se om du kan få fiberbredbånd

 

100 % tilfreds med dit Premium WIFI eller pengene tilbage

Vi har allerede mange tilfredse kunder, som har valgt Premium WIFI sammen med deres fiberbredbånd. Derfor tør vi også godt give dig en tilfredshedsgaranti. 

Er du ikke 100 % tilfreds med dit Premium WIFI indenfor de første 30 dage, skal du bare ringe til os. Så refunderer vi dig første måneds abonnement.

Læs mere om tilfredshedsgarantien

Hvordan forbedrer Premium WIFI mit signal?

UDEN PREMIUM WIFI sendes dit WIFI signal fra dit router, der typisk er placeret i et teknikskab ved siden af din fiberboks. Især i nyere huse og lejligheder er det derfor svært at få WIFI igennem de massive mure og helt ud i alle kroge og værelser i din bolig.Med mesh wifi får du wifi i hele huset. Premium WIFI består af router forstærker og wifi extenders. 

MED PREMIUM WIFI sendes WIFI signalet nu fra en ny og mere optimal placering i forhold til at opnå en god dækning af det trådløse internet. Fordi Premium WIFI også består af en stærkere router med mesh teknologi forbedres dit trådløse WIFI. Samtidig kan signalet yderligere forstærkes ved hjælp af extendere. 

Premium WIFI er et rigtig godt valg, hvis din bolig: 

  • har mange kvadratmeter
  • har flere etager
  • er af nyere byggestandard med meget isolering i indervæggene

Fordi Premium WIFI er meget mere end bare en router, får du et WIFI signal, der får selv din teenager til at stoppe med at brokke sig (over WIFI signalet).

Vælger du Premium WIFI sammen med dit fiberbredbånd, får du et WIFI signal, der dækker hele din bolig og slipper for ”døde områder”.

Hvordan får jeg Premium WIFI?

Har du allerede et abonnement på fiberbredbånd hos EWII, skal du ringe til os på telefon 70 55 55 57, så hjælper vi dig med at bestille Premium WIFI.

Har du endnu ikke fiberbredbånd, får du Premium WIFI med i prisen, når du vælger 500/500 eller 1000/1000 Mbit/s.

 

Se om du kan få fiberbredbånd

Med Premium WIFI har vores WIFI aldrig været hurtigere, og det er præcis, hvad jeg har brug for med tre teenagere derhjemme
Lise Egtved
Med Premium WIFI får du:
Op til 2 besøg
Vores lokale specialist besøger dig op til 2 gange årligt
Testmålinger
Vi tester og kortlægger dit eksisterende wifi signal
Ekstra udstyr
Hvis nødvendigt, opsættes en MESH WiFi router og evt. extenders i din bolig
Adgang til app
Så du kan se hvilke enheder der er tilsluttet samt ændre brugernavn og password

De tekniske detaljer om Premium WIFI

Til dig, der er lidt mere nørdet omkring dit WIFI end de fleste, så har du her de tekniske detaljer.

Til Premium WIFI løsningen har vi valgt produktet Ubiquiti AmpliFi HD WiFi Mesh. Produktets tekniske fordel ligger især i routerens kraftfulde, integrerede antenne, der giver et stærkt signal via 802.11AC og MESH teknologi.

EWII Premium WIFI - Amplifi mesh og extenders  

 

Se om du kan få fiberbredbånd

EWII premium wifi glad kunde med tekniker
sådan virker premium wifi
Med Premium WIFI får du mere end bare en router. Se med her, hvordan vi tester og forstærker dit trådløse signal.
ofte stillede spørgsmål om premium wifi

Premium WIFI dækker en husstand op til 400 munder ét tag. Vi garanterer ikke dækning i f.eks. din have, tillægsbygninger eller lignende.

Med Premium WIFI garanterer vi dækningen og stabiliteten af dit trådløse netværk –  ikke hastigheden.

Der er mange faktorer i den enkelte husstand, der påvirker hastigheden og får den til at variere. F.eks. har den enhed (PC, iPad eller mobiltelefon), som benyttes til at udføre en hastighedstest med, en stor betydning.

For fuld udnyttelse af din fiberforbindelse vil en kablet forbindelse være nødvendig. Så vi vil altid anbefale, at du på din hjemmearbejdsplads eller lignende benytter en kablet forbindelse i stedet for en trådløs via dit wifi.

 

I forbindelse med leveringen og opsætningen af Premium WIFI, vil teknikeren vise og gennemgå med dig, hvad du kan forvente af det trådløse signal afhængig af din bolig.

Hvis teknikeren vurderer, at produktet ikke vil kunne dække hele din bolig, så vil ordren blive annulleret og du kommer derved ikke til at betale for noget. 

 

Læs også

Test hastigheden af dit internet
Lever hastigheden på dit internet op til, hvad din udbyder lover?
fiberlyslederkabler
Hvad er fibernet?
Se video og bliv klogere på teknologien.
Mor og datter er paa internettet
Hvorfor hakker mit internet?
En lav hastighed på dit internet giver en dårlig billedkvalitet.
kvinde arbejder med kundeservice
Kontakt
EWII Kundeservice
Vores kundeservice er klar på at svare på dine spørgsmål.
Til top