Få et bedre wifi signal med Premium WIFI

Slut med dårligt WIFI - EWII vil langsomt internet til livs, og tilbyder derfor dig som kunde at optimere dit trådløse internet, så et dårligt WIFI signal hører fortiden til.  

Mange af os har prøvet langsomt trådløst internet, også kaldet WIFI. En hjemmeside, der loader længe, og ødelægger din oplevelse. En film eller yndlingsserie, der hakker så meget, at du opgiver at se den. Et videoopkald på Skype fra familien man må opgive, fordi billedkvaliteten er for dårlig. Streaming af live-sport i så ringe kvalitet, at man misser de afgørende øjeblikke. Gaming der lagger, så du taber spillet.

I alle tilfælde frustrerende. Det gør EWII nu noget ved.

Du kan gøre meget selv for at forbedre dit WIFI

Er du ikke tilfreds med signalet på dit nuværende trådløse internet et eller flere steder på din bopæl, er det en god ide at starte med at tage en hastighedstest. Hvis målingen af din hastighed er væsentligt lavere end den hastighed du betaler for, er der plads til forbedringer.

Signalet til dit trådløst internet kommer fra din router, og alene derfor er det vigtigt, at du kan se den. WIFI virker bedst, hvis signalet kommer centralt og oppefra. Inden du investerer i nyt udstyr, kan du derfor med fordel prøve at flytte din router. Stil den f.eks. synligt oven på vitrineskabet i køkken-alrummet, i stedet for nederst og gemt væk i dit bryggersskab. Alene det burde forbedre dit WIFI.

Læs også artiklen: 7 tips til mere fart på dit WIFI

 

Et godt WIFI kræver en god router

Er du ikke tilfreds med signalstyrken af dit WIFI efter, at du har flyttet din router, er det måske tid til at skifte dit udstyr ud. Det digitale udvikling kan have overhalet teknologien i din router.
 
Vi tilbyder dig en router med et indbygget modem, som af Force Technology er kåret til bedst i test*. Routeren kan du tilkøbe, når du bestiller dit fiberbredbånd.
 
 
*Test af 7 modemmer hos Force Technology nov. 2018. Læs hele rapporten på EWII.com/router 
 
Har du ikke en router fra EWII, eller er du efter flytningen af din router stadig ikke tilfreds med din WIFI dækning, kan du nu tilvælge produktet Premium WIFI. Det vil forstærke dit trådløse internet yderligere, så du kan få fuld fart på dit WIFI. 

 

”Vi kigger forbi, sætter WIFI løsningen op for dig og guider dig til et bedre trådløst internet i netop dit hjem”

 

Sådan virker Premium WIFI

WIFI via router

UDEN PREMIUM WIFI sendes dit signal til trådløse internet fra dit router, der typisk er placeret ved siden af din fiberboks. Især i nyere huse og lejligheder kan det derfor være svært at få WIFI igennem de massive mure og helt ud i alle kroge og værelser.

 WIFI via Premium

MED PREMIUM WIFI sendes signalet nu fra en ny og mere optimal placering i forhold til at opnå en god dækning af det trådløse internet. Dertil indeholder Premium WIFI en stærkere router med MESH teknologi, og mulighed for en såkaldt extender, der hvis nødvendigt kan forstærke dit trådløse internet signal yderligere.

 

EWII premium wifi glad kunde med tekniker
sådan virker premium wifi
Med Premium WIFI får du mere end bare en router. Se med her, hvordan vi tester og forstærker dit trådløse signal.
Med Premium WIFI får du:
Op til 2 besøg
Vores lokale specialist besøger dig op til 2 gange årligt
Testmålinger
Vi tester og kortlægger dit eksisterende wifi signal
Ekstra udstyr
Hvis nødvendigt, opsættes en MESH WiFi router og evt. extenders i din bolig
Adgang til app
Så du kan se hvilke enheder der er tilsluttet samt ændre brugernavn og password

Hvad indeholder Premium WIFI?

I løsningen ligger både et konsulentbesøg samt produktet Amplifi HD Home WIFI. Du får en forbedret MESH WIFI router samt en eventuelt såkaldt extender, der begge forbedrer kvaliteten og rækkevidden af dit nuværende trådløse signal. Den tekniske fordel ligger især i routerens kraftfulde, integreret antenne, der muliggør et stærkt signal via den såkaldte 802.11AC og MESH teknologi.
 
Dertil kommer, at Amplifi indeholder en integreret mulighed for en extender, hvis signalet et eller flere steder i husstanden kræver yderligere forstærkning. 
EWII Premium WIFI - Amplifi mesh og extenders  

Aftalen om Premium WIFI er kommet i stand via IT-rådgivningsfirmaet Zantio IT, og ejer og IT-konsulent Simon B. Jensen er ikke i tvivl om kvaliteten af Amplifi HD.

”Vi har i de sidste to år testet mange forskellige routere, og har i vores test lagt vægt på det vi oplever bliver efterspurgt i det trådløse internet i private husstande – nemlig stabilitet, hastighed og rækkevidde. Vi anbefaler på den baggrund produktet Amplifi HD som Premium WIFI løsning til EWII. I vores test klarer den sig markant bedre og er tilmed mere stabil end lignende routere i samme prisklasse."

Vi kigger forbi

Foruden produkter indeholder Premium WIFI også et besøg fra én af vores lokale netværksspecialister. Vi kigger forbi, sætter WIFI løsningen op for dig og guider dig til et bedre trådløst internet i netop dit hjem. Tilbagemeldingerne fra vores kunder har indtil videre været meget positive overfor produkt såvel som specialistbesøg.


"Efter jeg har fået WIFI Premium, er vores trådløse internet blevet markant forbedret i hele huset og kører upåklageligt. Og så er udstyret pænt at have stående fremme" - Michelle fra Fredericia

”Det er lynhurtigt. Jeg har med det nye system fuld WIFI dækning i hele mit hus. Installationen er tilmed professionel udført" - Dennis fra Vejle

 

Premium WIFI forudsætter fiberbredbånd fra EWII og kan tilkøbes ved at ringe til os på 70 55 55 57. Det koster 799,- i oprettelse inklusiv et servicebesøg samt 39,- pr. md. i abonnement. 

 

Se om du kan få fiberbredbånd

ofte stillede spørgsmål om premium wifi

Premium WIFI dækker en husstand op til 400 munder ét tag. Vi garanterer ikke dækning i f.eks. din have, tillægsbygninger eller lignende.

Med Premium WIFI garanterer vi dækningen og stabiliteten af dit trådløse netværk –  ikke hastigheden.

Der er mange faktorer i den enkelte husstand, der påvirker hastigheden og får den til at variere. F.eks. har den enhed (PC, iPad eller mobiltelefon), som benyttes til at udføre en hastighedstest med, en stor betydning.

For fuld udnyttelse af din fiberforbindelse vil en kablet forbindelse være nødvendig. Så vi vil altid anbefale, at du på din hjemmearbejdsplads eller lignende benytter en kablet forbindelse i stedet for en trådløs via dit wifi.

 

I forbindelse med leveringen og opsætningen af Premium WIFI, vil teknikeren vise og gennemgå med dig, hvad du kan forvente af det trådløse signal afhængig af din bolig.

Hvis teknikeren vurderer, at produktet ikke vil kunne dække hele din bolig, så vil ordren blive annulleret og du kommer derved ikke til at betale for noget. 

 
kvinde arbejder med kundeservice
Kontakt
EWII Kundeservice
Vores kundeservice er klar på at svare på dine spørgsmål.
Så let er det at få fiber
1
Indtast adresse
Vi leverer fiberbredbånd i en stor del af Trekantområdet. Indtast din adresse og se om du kan få fiber fra EWII
2
Vælg hastighed
Vi tilbyder mange forskellige hastigheder. Vælg din internethastighed efter dit og familiens behov
3
Kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling
Til top