Sikkerhedspakke til digital beskyttelse

Din digitale prisvindende vagthund

Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Vi har valgt at samarbejde med Chili Security, fordi The independent IT-Security Institute fire år i træk har kåret teknologien bag sikkerhedspakken som “Best Protection” og “Best Performance”.

For EWII er det samtidig vigtigt, at du kan få hjælp, når du har brug for det. Chili Security yder dansk support via telefon, e-mail og chat på alle ugens dage. 

Som fiberkunde kan du tilkøbe sikkerhedspakken til bare 29,- pr. md. Normalprisen er 79,- pr. md. Du sparer over 60%. Vi leverer naturligvis også din sikkerhedspakke helt uden binding.

Hvordan bestiller jeg sikkerhedspakken?

Sikkerhedspakken forudsætter fiberbredbånd fra EWII, og kan bestilles online som tilvalg, når du bestiller dit fiberbredbånd, eller ved at ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

Alt det du har brug for i din daglige digitale beskyttelse
Dreng og pige med Ipad
Vær tryg på nettet

Med vores prisvindende sikkerhedspakke kan hele familien trygt færdes på internettet. Når du vælger 500/500 eller 1000/1000 Mbit/s er sikkerhedspakken inkluderet i abonnementet.

✓ Antivirus
✓ Antispam
✓ Safepay
✓ Diskret forældrekontrol
✓ Dansk support

Sikkerhedspakken forudsætter fiberbredbånd fra EWII

Hvad er vigtigt i en sikkerhedspakke?
Antivirus
der yder effektiv beskyttelse imod virus og malware
Antispam
der blokerer uønskede mails og forsøg på phishing af personlige data
Firewall
så du undgår at besøge sider, der kan skade din computer
Forældrekontrol
til diskret overvågning og beskyttelse af dine børns færden på nettet
Dansk Support
så hjælpen altid er lige ved hånden på telefon, mail eller chat
Safepay
så du uden bekymringer kan handle online via din netbank
Du kan selv gøre meget for at øge din digitale sikkerhed

Sikkerhedspakken fra EWII indeholder bl.a. forældrekontrol

Måske kan du genkende billedet fra de gamle spionfilm med en mand i telefonmasten, der med et telefonrør lytter med på en telefonsamtale. Det er et forældet billede, men ikke desto mindre meget sigende for, hvor nemt det har været, at koble sig på andres samtaler. Sådan var det også med internettet. I dag ligger det i jorden, og det gælder også for fibernettet. Foruden at være svært at tilgå, kræver det langt mere avanceret udstyr, hvis du som hacker skal knække koden til fiberbredbånd. 

Det kræver langt mere avanceret udstyr, hvis du som hacker skal knække koden til fiberbredbånd


Et stærkt password til dit Wi-Fi er vigtigt

Mange anvender sig af trådløst internet i hjemmet. Det såkaldte Wi-Fi. Du skal altid beskytte dit trådløse netværk med et password, så du ikke holder døren åben for ubudne digitale gæster. Styrken af dit password er afgørende for, hvor svært dit Wi-Fi er at hacke.

Når du skal vælge et sikkert password, er det især vigtigt, at det er på minimum 13 tegn, og indeholder en kombination af tal, specialtegn samt små og store bogstaver.

Læs vores råd til en sikker digital hverdag

Hvad hvis min Wi-Fi kode alligevel knækkes?

Ligesom du gerne vil have besked fra din alarm, hvis der er en tyv på adressen, så vil du også gerne vide, hvis nogle pludselig følger med, når du er på nettet. Den løbende beskyttelse og notifikation får du med en sikkerhedspakke.

Vi kan tilbyde en sikkerhedspakke, der beskytter hjemmets enheder mod virus, og samtidig sikrer dine personlige oplysninger - blandt andet når du bruger dit kreditkort eller handler via netbank. Og det uanset om du er til PC eller Mac, android tablets eller smartphones. Sikkerhedspakken vil køre i baggrunden, og opdatere din sikkerhed helt automatisk.

Så kan du og dine børn færdes trygt på nettet uden bekymringer.

kvinde arbejder med kundeservice
Kontakt
EWII Kundeservice
Vores kundeservice er klar på at svare på dine spørgsmål.
Til top