Ny streamingbølge på vej

Især større amerikanske streamingtjenester vil ramme Danmark inden længe

Danskerne får snart glæde af endnu flere streamingtjenester. Inden længe vil nye udbydere af streaming også være tilgængelige i Danmark, der i dag rummer lige under 30 valgmuligheder. Vi når nok ikke amerikanske tilstande med over 200 streamingtjenester og 3 abonnementer i den gennemsnitlige amerikanske familie, men inden længe vil danskerne også kunne vælge populær streaming fra så store virksomheder som f.eks. Disney og Amazon, ligesom flere mindre udbydere vil komme til.

 Netflix: 49%  HBO: 23% 
 DR TV: 34%  Viaplay: 20%
 TV2 Play 24%  YouSee: 19%

Andelen af befolkningen der benytter sig af en streamingtjeneste,
Kilde: Digital Life 2019, KANTAR Gallup August 2019


Få overblik over dit streaming med EWII's streamingberegner

Ser du mere Netflix end Nyheder? Så er du absolut ikke den eneste. Ifølge DR Medieforskning streamer over halvdelen af danskerne film og tv-serier mindst én gang om ugen, i mens forbruget af traditionelt tv fortsætter med at falde. Flere danskere skifter til mindre tv-pakker og hver fjerde 20-39 årige har helt fravalgt et traditionelt tv-signal til fordel for streamingtjenester.

Men hvad koster de forskellige streamingtjenester, og kan det måske betale sig for dig at helt at droppe din TV pakke? Det kan EWII hjælpe dig med at få et overblik over.

Prøv vores streamingberegner herunder.

Ung teenager gamer på pc
Kend dit behov for streaming
Vælg mellem mere end 30 forskellige streamingtjenester, der interesserer dig og se, hvad de samlet set vil koste dig om månden.

Valgte Tjenester

{{service.Name}}
{{service.Price | currency: 'kr./md.'}}
Slet

Samlet pris

{{totalPrice}} kr./md.

Vær opmærksom på, at du skal købe de valgte tjenester direkte hos udbyderen.
Streamer og gamer I trådløst, anbefaler vi
Fiber 500/500 Mbit/s
399,00 kr. pr. md.
Læs mere

Miniguide til streamingberegner.

  1. Klik på 'beregn dit forbrug'
  2. Se de fire kategorier igennem - film og serier, sport, børn eller tv
  3. Vælg de streamingtjenester du ønsker i de enkelte kategorier
  4. Gå til 'valgte tjenester' for et overblik over dine tjenester

Derfor er streaming populært i Danmark

Danmark er interessant for udenlandske streamingtjenester, fordi vi danskere har taget streaming til os. Ifølge DR Medieudvikling og Danmarks Statistik har andelen af danskere med et abonnement på en streamingtjeneste aldrig været højere. Over 60% af danskerne abonnerer i dag på minimum én streamingtjeneste. Undersøgelser af analysebureauerne Deloitte og Wilke peger på, at dette især skyldes, at forbrugerne både ønsker og forventer kontrol og valuta for pengene ift. medier og underholdning.

streaming populaert i danmark
Lidt mere end hver fjerde bredbåndsabonnement i Danmark er på mindst 100 Mbit/s
 
Derudover er Danmark et af de lande i verden, hvor flest personer har adgang til internet, og hvor interessen for højhastighedsinternet er i kraftig vækst. Ifølge Energistyrelsen er antallet af internetabonnementer med en forbindelse på minimum 100 Mbit/s steget markant. Og den udvikling ser ikke ud til at stoppe foreløbigt, idet der fra politisk side via bredbåndpuljen investeres løbende i hurtigere internet.
 
Antallet af internetabonnementer på minimum 100 Mbit/s er mere end fordoblet på bare tre år
 
I EWII er vi på forkant med denne udvikling: 

”Vi kan tilbyde højhastighedsinternet til over 85% af boligerne i hele Trekantområdet. Vi investerer i udbredelsen af fibernettet, og udruller i de kommende år i Trekantområdet til gavn og glæde for regionens borgere” siger Pernille Johannesen, forretningsudviklingsdirektør i EWII Fibernet A/S.
 
hvornår skal du vælge fiberbredbånd
Når I er flere om at dele internet
Din fiberbredbåndsforbindelse er din - og kun din. Modsat anden teknologi deler du ikke hastigheden på dit internet med dine naboer
Når du gamer eller har en gamer i husstanden
Højhastighedsinternet har mindre ventetid og lag, og derfor foretrækker især gamere fiberbredbånd
Når du arbejder hjemmefra
Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af videoer og billeder
Når du ønsker garanti på din internethastighed
Som den eneste internetteknologi leveres fiberbredbånd med hastighedsgaranti - og det uanset hvor mange der er online samtidigt

Få 500 kr. til en valgfri butik

Deltag i lodtrækningen om 5 Supergavekort på 500 kr. ved at udfylde et kort online spørgeskema (ca. 5 min) om dine overvejelser angående valg af bredbåndsselskab.

Gavekortet kan bruges i over 150 butikker - bl.a. Elgiganten, Imerco, Ikea, Magasin, Zalando, Intersport, Bauhaus og mange flere.

Undersøgelsen er anonym, og afsluttes den 31. november 2019. Se konkurrencebetingelser.


Deltag her

kvinde arbejder med kundeservice
Kontakt
EWII Kundeservice
Vores kundeservice er klar på at svare på dine spørgsmål.
Til top